Allen Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2004 Οι τυποι λενε παραδοση σε 4-5 μερες.Παρήγγειλα την δευτερα 15/3, πεμπτη 18/3 ητανε στο Δουβλινο.Την τεταρτη 24/3 τους στελνω mail και μου λενε οτι ηταν στην Αθηνα το προηγουμενο σαββατοκυριακο (19,20/3) και οτι μετα ειναι θεμα τοπικου ταχυδρομίου (προφανως ελτα).ΠΟΤΕ θα τις εχω στα χερια μου τελικα ?Πληροφοριακα, οι μνημες ειναι να ερθουν στην Ξανθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 4-5 μερες ειναι καλα. αλλα το ρεκορ του overclockers.co.uk δεν το ριχνουν με τιποτα - 2 μερες. αλλα αυτο εχει καλυτερες τιμες μακραν σε μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Καλημέρα. Έχω παραγγείλει 5-6 φορές από το pc-memory κι όντως σε 4-5 μέρες ήταν εδώ. Εγώ θα έλεγα να περιμένεις μέχρι και την πέμπτη. Αν πάλι δεν έχουν έρθει.. θα πρέπει να μπεις σε μια επίπονη διαδικασία με το τοπικό ταχυδρομείο για να βγάλεις άκρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Μάρτιος 30, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Υπαρχει δηλαδη περιπτωση να εχουν χαθει?Και τι κανω τοτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Allen [Σήμερα, στις 14:14] Υπαρχει δηλαδη περιπτωση να εχουν χαθει?Και τι κανω τοτε? Τοτε πας εδω >>> www.guns&bombs.com <<<και κανεις αλλη μια παραγγελεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Απρίλιος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Τελικα οι μνημες ηταν εδω απο τις 22 /3.Απλα ο λακαμας ο διαχειριστης κρατουσε τα ειδοποιητηρια.......Τι να πεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.