Jerry007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2010 Περιμένω ένα πακέτο από Αμερική και έρχεται με USPS (τα αντίστοιχα Αμερικάνικα ΕΛ.ΤΑ). Από ότι βλέπω στο tracking τους το πήραν στα χέρια τους στις 13/10 και στις 20/10 ήταν Ελλάδα.Λέω από μέσα μου Ok σε μια δυο μέρες θα είναι εδώ. Σήμερα είναι 27/10 και δεν έχει έρθει ακόμα τίποτα! Μπήκα στο tracking των Ελληνικών ΕΛ.ΤΑ με τον κωδικό που είχα, και μου βγάζει στο status ότι από τις 22/10 είναι στα Χανιά.Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2010 9:02:04 πμΚ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΧΑΝΙΩΝΑντικείμενα σε ΣυσκευασίαΑλλά δεν μου έχει έρθει καμιά ειδοποίηση ακόμα, ξέρει κανείς τι παίζει; (Περιμένω ειδοποίηση γιατί είναι σχετικά μεγάλο πακέτο οπότε το παραλαμβάνω από εκεί για να δώσω και τα standard 3€ τελωνείο.) Τουλάχιστον έτσι είχε γίνει τις προηγούμενες φορές.Έχει κανείς ιδέα τι παίζει; Μπορώ να πάρω κάπου τηλέφωνο να ρωτήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Τι πιο απλο απο το να παρεις τηλ στα ΕΛ.ΤΑ χανιων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 27, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 ή να πας απευθείας από εκεί. το πιθανότερο είναι πως η ειδοποίηση χάθηκε κάπου στο δρόμο. Βέβαια θυμάμαι παλιότερα που σου είχα στείλει και εγώ κάτι, είχε γίνει κάτι παρόμοιο και το δέμα τελικά ήρθε πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 27, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι στο online tracking Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2010 9:02:04 πμΚ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Αντικείμενα σε Συσκευασία Αυτό το status σημαίνει ότι το πακέτο έχει checkαριστεί για Χανιά, και ότι θα μείνει για γύρω στις 10 μέρες Τελωνείο μέχρι να το ελέγξουν και να φύγει Καλά αυτό είναι λογικό; Σε προηγούμενο παρόμοιο πακέτο η παράδοση είχε γίνει 2 μέρες μετά την στιγμή που έφτασε Ελλάδα. :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 27, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Αυριο ειναι αργια, αυτο σημαινει οτι οι Δ/Υ δεν θα δουλευουν 3 μερες πριν κ 3 μερες μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 27, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 29, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2010 Σήμερα ήρθε ειδοποίηση και πήγα και τα παρέλαβα Tο tracking ακόμα κολημένο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.