Jump to content

Πρόταση για αγορά laptop εως 500 Ευρω

saaakiss

Recommended Posts

Έχετε να μου προτείνετε κάποια laptop εως 500 Ευρω?

Το θέλω για απλή χρήση όπως σερφάρισμα, θέαση ταινιών κ κανα απλό παιχνιδι όπως π.χ. το Football manager

Mε 15αρα οθόνη αν γίνεται!!

Με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις αυτό που είναι πολύ καλό για τα λεφτά του για τα δεδομένα της αγοράς HP G62-a12 i3-350M

Ωραίος επεξεργαστής, δίσκος στις 7200 και αξιοπρεπής αυτόνομη κάρτα γραφικών.

Με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις αυτό που είναι πολύ καλό για τα λεφτά του για τα δεδομένα της αγοράς HP G62-a12 i3-350M

Ωραίος επεξεργαστής, δίσκος στις 7200 και αξιοπρεπής αυτόνομη κάρτα γραφικών.

To μόνο μειον με τον δίσκο είναι η μικρή του χωρητικότητα.

To μόνο μειον με τον δίσκο είναι η μικρή του χωρητικότητα.

Έχεις δίκιο. Πράγματι δε μπορεί να θεωρηθεί μεγάλος με τα σημερινά δεδομένα. Εξαρτάται τί είναι πιο σημαντικό για κάποιον. Εγώ προσωπικά έχω τα back up μου σε εξωτερικό δίσκο οπότε προτιμώ τη ταχύτητα. Έχω ΗΡ laptop με τέτοιον δίσκο και ξέρω ότι είναι πολύ καλός από πρώτο χέρι (99% είναι SEAGATE, με 16mb cache στις 7200rpm).

Έχεις δίκιο. Πράγματι δε μπορεί να θεωρηθεί μεγάλος με τα σημερινά δεδομένα. Εξαρτάται τί είναι πιο σημαντικό για κάποιον. Εγώ προσωπικά έχω τα back up μου σε εξωτερικό δίσκο οπότε προτιμώ τη ταχύτητα. Έχω ΗΡ laptop με τέτοιον δίσκο και ξέρω ότι είναι πολύ καλός από πρώτο χέρι (99% είναι SEAGATE, με 16mb cache στις 7200rpm).

Καλά σίγουρα βρε Στεφανε (αν κατάλαβα καλά από το nick σου) αν και εγώ κατάλαβα οτι το παιδί τον θέλει ως τον βασικό του υπολογιστή το laptop αυτό, οπότε αν είναι έτσι είναι λίγα τα 250GB. Εγώ για παράδειγμα στο laptop μου έχω μόνο αρχεία της δουλειάς και μια μικρή δισκοθήκη (περί τα 10-15GB) για όταν πηγαίνω στο εξοχικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.