Allen Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2004 Aφου διαβασα ολα τα σχετικά ποστ δεν μπορεσα να αποφασισω για το ποιοι ειναι καλυτεροι.Τελικα samsung,hitachi,maxtor ή seagate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάρτιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Φίλε εγώ θα το έψαχνα ανάμεσα σε maxtor και Western Digital. Για μένα αυτοί είναι οι καλύτεροι. Τώρα ανάμεσα σε αυτούς τους δυο τι να σου πω έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Αν θέλεις IDE πάρε τον 80GB WD JB Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Το ποίοι είναι οι καλύτεροι δίσκοι είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα Από αντίστοιχα μοντέλα των εταίρων υπάρχουν μικρές διαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Hitachi rocks http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1475 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Εγω θα πήγαινα για Maxtor ( τους έχω περισσότερη εμπιστοσύνη ) , ή αλλιώς Hitachi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Τους δουλευω καθημερινα στην δουλεια αυτο τον κερο με λιγοτερα προβληματα εχω τους Seagate και Western Digital (JB) ...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.