petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2010 Χτες το απογευμα απο ξεσαβουργιασμα αποθηκης ενος φιλου βρηκαμε αυτο Jasno Φωτο φαινονται στο 5ο post Το μονο που βλεπω πανω στην καρτα ειναι : Model:TS801 (και απο κατω λεει SD801V6) Chipset:Xilinx Spartan XC3S200A καμια ιδεα τι μπορει να ειναι γιατι απο google δεν εβγαλα ακρη???? PS:Παλιο δεν ειναι γιατι εχει κατασκευη ιουνιου του 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 http://www.xilinx.com/publications/prod_mktg/pn2010.pdfαυτο βρηκα εγω. απο οτι καταλαβα ειναι για καποιου ειδους επαγγελματικη χρηση! μαλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Οκτώβριος 27, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Εφόσον φοράει FPGA κατά 95% προορίζεται για επαγγελματικές εφαρμογές.Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ποστ στο φορουμ, είναι μια κάρτα ελέγχου LED πινακίδων, ίσως και άλλου τυπου εκτός από LED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 27, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Περιπου αυτο καταλαβα και εγω αλλα παραξενευομαι με τα 2 lan που εχει και το to ξεκαρφοτο DVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Οκτώβριος 27, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Είναι πολύ πιθανό απλώς να χρησιμοποιήσανε το συγκεκριμένο πρότυπο ανταπτορων. Πχ και γω έχω ένα μετεορολογικό σταθμό που τα διάφορα υποσυστήματα του συνδέονται μέσω τηλεφωνικού καλωδίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 27, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Εχει ομως και τα λαμπακια που δειχνουν την κινηση πανω απο τα lan... και κατι που ειδα τωρα...εχει 2 υποδοχες 2χ5 pin που γραφουν "Bright" και "Program" Και εκει πηγε λιγο ο νους μου μηπως ειναι προγραμματιστης για chips:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Οκτώβριος 27, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Το Bright είναι μαλλον ρύθμιση brightness μέσω εξωτερικών trigger μηχανισμών, καπου πηρε το μάτι μου αναφορές για humidity, οπτικό αντιστάτη κτλΤο program αφορά στο FPGA (σαν field-programmable) ωστε να αλλάζεις το πρόγραμμά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 27, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Field-programmable gate array - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.