Jump to content

Star Wars: The Force Unleashed II

Aias

Recommended Posts

Το εχει τρεξει κανενας?Στο pc της υπογραφης μου πρεπει να πω οτι ζοριζεται σε 1680χ1050 και δεν μπορω να βαλω 120hz μονο 60hz.Κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλο και ριχνεις πολυ ξυλο.Αξιζει να παιξει καποιος

i7 920 - 4870 512MB - 1920*1200 / Σπάει πουυυυυυυυ κ πουυυυυυυ

Απλά πιστεύω μετά από καμιά ωρίτσα το βαριέσαι. Είναι να μπαίνεις, να ρίχνεις μερικές "μπάτσες" και να βγαίνεις.

Το highlight είναι που δεν κοιτάει τι μνήμη έχεις και τι χρειάζεται. Απλά θέλει Virtual Memory. Άσχετο αν έχεις 6GB μνήμη πχ. Tα 16mb πάντως VM του φτάνουν.... :hang3:

Star wars: The force unleashed 2

ΘΑ μπορούσε να είναι ωραίο παιχνιδάκι. Αλλά έχει ΤΟΣΑ bugs που το καθιστούν σχεδόν unplayable.

Δεν είναι σε όλους τα ίδια, αλλά εγω είχα την τύχη να:

1)Μην παίζουν τα cutscenes. Είχα μόνο ήχο, χωρίς εικόνα. Για να τα δω, έπρεπε να τα ανοίξω απο το φάκελο που είναι αποθηκευμένα, να δω την εικόνα (ήχο δεν είχε εκεί, γιατι έπαιζαν όλες οι γλώσσες μαζί, τρελή φάση!), και μετά να περιμένω (η να θυμάμαι) τα λόγια ingame, για να βγάλω άκρη.

2)Σε κάποιο σημείο έχει ενα bug όπου πρέπει να μεταφέρεις ενα πράμα σα μπαταρία απο ενα κανόνι σε ενα άλλο, για να ανοίξεις μια πόρτα. Η μπαταρία δε κουνιέται όμως, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να πας παρακάτω. Το έλυσα ξεκινώντας ξανά το level, και κουβαλώντας μια απο ενα άλλο δωμάτιο, αρκετά πιο πίσω.

Συν κρασαρίσματα και artifacts (μια δυο φορές)

ΠΩΣ αφήνουν τέτοια παιχνίδια και κυκλοφορούν, και περιμένουν να ξανάχουν πωλήσεις?

Geogeoland αν το αγοραζες δεν θα υπηρχε προβλημα με τα Cutscenes.Το game οκ αλλα πολυ μικρο σε διαρκεια.Τα γραφικα του μια χαρα καθως και το gameplay.Θα προτιμουσα το 1ο με τα στοιχεια του 2ου εκτος απο διαρκεια!

Όντως το συγκεκριμένο δεν είναι αγορασμένο. Μετά από παθήματα προηγούμενων αγορών, πρώτα το βλέπω ένα παιχνίδι πως είναι (πέραν του demo) και μετά το αγοράζω αν μου αρέσει, και ως μια μορφή "επιβράβευσης" στην εταιρία, αλλά και γιατί μου αρέσει να το έχω αυθεντικό.

Ωστόσο ο λόγος που πόσταρα το απο πάνω είναι γιατι:

α) Δεν έχω βρει κάπου τις τελευταίες 2 μέρες που το ψάχνω να λέγεται οτι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει να κάνει με το αν είναι αγορασμένο ένα παιχνίδι ή όχι

β) Στα διάφορα forums το αναφέρουν και άτομα που διατείνονται πως το παιχνίδι το έχουν αγορασμένο, είτε μέσω steam είτε retail (και με το διατείνονται δεν εννοώ προς κάποιον υπεύθυνο, αλλά προς τους όποιους υπόλοιπους του forum.

Είσαι σίγουρος λοιπόν πως το πρόβλημα αυτό προκαλείται από τα παραπάνω? Γιατί πραγματικά θα ήθελα να το αγοράσω, ως φαν του όλου sci-fi σύμπαντος του star wars, ωστόσο μετά από όσα είδα ενώ το έπαιζα, απηύδησα εντελώς.

Αγορασε το 1ο.Ειναι πιο ωραιο :T:

Αυτο με τα Cutscenes συμβαινει διοτι η εκδοση που εχεις ειναι Ρωσσικη και τα Cutscenes ειναι στα Ρωσσικα και αν αλλαξεις σε αγγλικα δεν παιζουν !

Σε εμένα το πρόβλημα με τα cut scenes λύθηκε περνόντας τελευταίους drivers....

Για το παιχνίδι, η πιο σωστή άποψη κατ' εμέ, είναι πως δεν το δούλεψαν όσο έπρεπε..Όντως το πρώτο ήταν μακράν καλύτερο και σαν γενική αίσθηση και στα σημεία!

εμενα μου αρεσει το παιχνιδακι περα απο οτι σε μερικα σημεια μου τα βγαζει ολα μαυρα (!).Περασα και τους τελευταιους drivers και λυθηκε ως ενα σημειο.Οσο για τα cutscenes αμα δεν μου τα παιξει παταω alt+f4 και μολις το ξανατρεχω τα παιζει κανονικα.

Εβαλα το αρχειακι και τωρα δεν μου βγαζει μαυρες σκηνες και ειναι σαν να παιζω αλλο παιχνιδι απο πλευρας frame rate.Το εχω προχωρησει τοσο και δεν το ηξερα...Ελεος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.