Jump to content

Asus P5Q-E vs DFI LP DK P45-T2RS

isaias1983

Recommended Posts

Παιδια καλημερα!

Εχω κ τις 2 μητρικες.Ποια αξιζει περισσοτερο για oc κ κυριο pc για gaming?

Θα συνδιαστει με Ε4300,g.skill 4gb 1066mhz κ 5770 1gb κ ψυχτρα True Black.

Με την asus ο Ε4300 δουλευει εδω κ 2 χρονια στα 3Ghz απροβληματιστα.Αν βαλω την DFI λετε να παει παραπανω?

Ειναι καλυτερη για αυτην την δουλεια?Ειδα στο forum π λεγατε για την Plus οτι ανεβαινει πολυ.Επισης υπαρχουν moddified bios για την DFI??

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Γιατι ρε man το λες αυτο?Εβαλα ενα Ε1200 που εχω στην DFI με 2x1GB mushkin 800mhz

κ παιζει στα 3ghz απροβληματιστα κ χωρις καθολου ρυθμισεις.

Με λιγο ζορισμα η Asus φτανει τον Ε4300 στα 3.2Ghz κ δεν κολλαει.Εφτασε να bootαρει κ να μπει win 7 μεχρι τα 3.6ghz αλλα στο orthos κολλαει μετα.Με την DFI λετε να να πιασει τα 3.6?

Απλα ρωταω για να μην αλλαξω τις μητρικες αδικα γιατι εχω φταιξει το κουτι μια χαρα κ δεν θελω να το ξαναχαλασω αν δεν αξιζει.

δε θα στο προτεινα να εκανες αυτη την αλλαγη...γιατι απλα ο επεξεργαστης σου δεν ειναι κανα τετραπυρηνος που να θελει καλο fsb και να μπορει να το σηκωσει.

Οποτε μηπως φτανει στα ορια του ο επεξεργαστης ;

και τπτ δεν ειναι σιγουρο.Γιατι αν εισαι στα ορια της μητρικης μπορει με μια αλλη ιδια asus να μη φτανεις ουτε εκει.

Απλως οι abit εχουν πολλα ψυχολογικα που θελουν μερακι και πολλα τσιγαρα για να τις καταφερεις να παιξουν σωστα ψηλα

Αρκετά noobas στο overclocking, χωρίς γνώσεις ή περαιτέρω εμπειρία, με έκανε άλλη μια φορά να τα παρατήσω! :hang3: Πιστεύω πως μόνο με guide άλλου βήμα βήμα θα μπορούσα να κλοκάρω.. (για το σύστημα της υπογραφής μιλώντας πάντα)

Νομίζω πως έφταιγε βέβαια και το raid, που έκανε το σύστημα αρκετά ευαίσθητο! :getlost:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.