LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2004 Παιδιά σκέφτομαι να παρω το εξης κινητό Sharp GX30 εχει ανάλυση 1M pixel..το εχει κανεις?? ειναι καλο κινητο??? βγαζει καλες φωτογραφιες???? αλλα αν δεν παρω κινητο θα παρω μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανη αλλα σκεφτομαι οτι με το κινητο θα μιλαω και θα βγαζω και φωτογραφιες??? ( κανενα κινητο που να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες??)καμια προταση???στο vodafone 120 εχει περίπου 350ευρώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2004 Απο αποψη ποιοτητας φωτοφραφιας ειναι κορυφη!Απο διασυνδεσιμοτιτα ειναι λιγο σκατα αλλα....τεσπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2004 Εγω διακρίνω πως θες περισσότερο φωτογραφική παρά κινητό.Προτείνω να πάρεις μια φωτογραφική 2+ MP , και να αφήσεις τα κινητά.Δεν πρόκειται να ευχαριστηθείς με την κάμερα του κινητού.Τα κινητά είναι κινητά , και οι φωτογραφικές είναι φωτογραφικές ( άσχετα με αυτό που θέλουν να μας πείσουν οι εταιρίες κινητ. τηλ. )Εαν έχεις "ταμπεραμέντο" φωτογράφου , πήγαινε για ψηφιακή.Αλλιώς πάνε για κινητό.Εγω σε αυτή την κατηγορία λεφτών θα έπαιρνα το 7600 ( Nokia 4 ever ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 29, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2004 το κινητο θα το εχω ολη μερα μαζι μου οποτε γουστάρω θα βγαζω φωτο ενω τωρα την ψηφιακη που να την κουβαλας να ειναι μικρη δεν λεω...θα το κοιταξω... αρχες Μαϊου θα γινει η αγορα μάλλον.. θα εχουν πέσει οι τιμες... το 7600 δεν το ξερω... θα το κοιταξω ,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 το κινητό έχει απίστευτη οθόνη... οι φωτογραφίες είναι ικανοποιητικές, καμία σχέση με άλλων κινητών πχ νόκια, αλλά και πάλι υπολείπονται πολύ από μια σοβαρή ψηφιακή. τον χαβαλέ σου πάντως θα τον κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Για κινητο ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει.Το εχει ενας φιλος στην δουλεια και το εχω τσεκαρει Η οθονη ειναι απιστευτη και οι φωτογραφιες ετη μπροστα απο αλλα κινητα.!mpixel νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 QUOTE]Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 02:30] Εγω διακρίνω πως θες περισσότερο φωτογραφική παρά κινητό.Δεν πρόκειται να ευχαριστηθείς με την κάμερα του κινητού.Τα κινητά είναι κινητά , και οι φωτογραφικές είναι φωτογραφικές ( άσχετα με αυτό που θέλουν να μας πείσουν οι εταιρίες κινητ. τηλ. )Εαν έχεις "ταμπεραμέντο" φωτογράφου , πήγαινε για ψηφιακή.Αλλιώς πάνε για κινητό. Ευτηχως 'η δυστηχως...θα συμφωνησω....πιο ψημενο σε βλεπω για digital..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.