Jump to content

Ελαφρύ επαγγελματικό λάπτοπ για power point παρουσιάσεις

kreach

Recommended Posts

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Ο πατέρας μου χρειάζεται ένα λαπτοπάκι για επαγγελματικούς λόγους. Οι μόνες "απαιτήσεις" είναι να μπορεί να τρέχει μεγάλες παρουσιάσεις power point και να είναι ελαφρύ (κατά προτίμηση μέχρι 2kg). Επειδή είναι για καθαρά επαγγελματική χρήση και επειδή τίθεται το θέμα των παρουσιάσεων δεν θέλει για κανένα λόγο να "κολλήσει" ξαφνικά (ή να προκύψουν άλλα προβλήματα).

Έχω κατά νου τα εξής:

Sony Vaio VGN SR59XG 775,00 €

[13.3" 1280 x 800 ATI GMA 4500MHD Core 2 Duo T6670 1.95 kg Win7 Pro 32bit]

Sony Vaio VGN-SR59XG/H - Laptop - plaisio.gr

Toshiba Satellite U5002.2 kg 679,00 €

[13.3" 1280 x 800 nVidia GeForce G210M Core 2 Duo T6600 2.2 kg Win7 Home Premium 32bit]

Toshiba Satellite U500-17E - Laptop - plaisio.gr

Dell Inspiron M301Z 599 €

[13,3"1366 x 768 (WXGA) Intel HD Graphics AMD Athlon II Neo K325 1.30GHz 1,8 κιλά Win 7 Home Premium 64BIT ]

Multirama - Προϊόν

LENOVO IDEAPAD S12 409.00 €

[12.1" 1280 x 800 VIA Integrated graphics - Chrome9 HC3 VIA Nano ULV 2250 (1.30GHz) με 1MB L2 cache, στα 800MHz 1.55 kg ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΣΥΣΚEΥΗ Microsoft Windows XP Home]

LENOVO IDEAPAD S12 295956U WHITE - - E-SHOP.GR

Θα έλεγα πως είμαι στο δίλημμα Dell - Toshiba... αλλά έχω βάλει και τα άλλα γιατί:

Το Asus με το σκεπτικό για σίγουρη λύση συν να το κρατήσει χρόνια και το lenovo με το σκεπτικό πάρει κάτι αξιόλογο σε χαμηλή τιμή και μετά από 3 χρόνια μια από τα ίδια μιας και η πρόοδος πλεον είναι μεγάλη... (με χαλάει που δεν έχει οπτική συσκευή)

Τη γνώμη σας παρακαλώ :)

xdarksun δεν είχα σκεφτεί ως τώρα την επιλογή viewsonic, όχι πως έχω ακούσει κάτι κακό αλλά ούτε έχω ακούσει καλά λόγια. Όμως ρίχνοντας μια ματιά στο μοντέλο που μου προτείνεις, βλέπω πως φοράει τον SU4100 όπως μου προτείνει και ο unstoppable...

Χμ... οπότε μπαίνει ανάμεσα και στα πιο πιθανά (dell, toshiba που ανέφερα στο 1ο ποστ) και το Viewsonic Viewbook...

Δεν θα βιαστώ να αποφασίσω, θα περιμένω ακόμα κι άλλες γνώμες :)

επισης Εκθεσιακό κομμάτι! και διαθεσιμο γλυφαδα, δλδ πας δεν το εχουν, τηλεφωνεις, ξαναπας το εχουν στο μολλ, πας εκει και ειναι σπασμενο το space.

καλα ας μην παρει αυτο απο το πλαισιο η απο το πλαισιο...γενικοτερα ''απλ'' νομιζω ειναι οτι καλυτερο για επαγγελματικη χρηση!!!!οκ ξεφευγη στην τημη αλλα θα το εχει για αρκετο καιρο!!!!:T:

Αφου θες επαγγελματικό κοιτάς ΜΟΝΟ τις σειρές των επαγγελματικών λάπτοπ σε dell/toshiba/lenovo/hp.

H προτασή μου είναι αυτή : ThinkPad Edge 13 με τον AMD NEO x2 L325 sta 489E από κολομβούνη + επέκταση εγγύησης 3yr. OnSite Next Bus.Day.

βλέπω πως φοράει τον SU4100 όπως μου προτείνει και ο unstoppable...

Στην θέση σου θα απέκλεια τα :

Toshiba Satellite U500 λόγο πολύ μεγάλου βάρους και

LENOVO IDEAPAD S12 λόγο καθαρά επιδόσεων

Τώρα αν θες κάτι ποιο επώνυμο μπορείς να ρίξεις κ μια μάτια στο Toshiba Satellite T135

Έριξα και μια ματιά σε ριβιουδάκια και απορρίπτω το viewsonic και παραμένω στο δίλημμα Toshiba Satellite T130(/135) και Dell Inspiron M301Z.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

Edit: Όσον αφορά το Dell, δεν έχει τον SU4100 όμως είναι Dell (έχουμε ένα dell inspiron 3 χρόνια και δεν μας έχει απογοητεύσει καθόλου!)

Μεταχειρισμένο δεν παίζει, εάν ήταν για προσωπική χρήση ή για ημι-φιλικές-επαγγελματικές καταστάσεις τότε θα το σκεφτόμουν.

Οκ ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σας!

Λόγω οικονομικής δυσχέρειας μας βλέπω να κάνουμε την αγορά σε κανα μήνα από τώρα (όπου θα γίνει ένα update στο θέμα με τις πρώτες εντυπώσεις :) )

• 2 months later...

Τι πηρε τελικα?

Εγω ψαχνω για λαπτοπ με μεγαλη διαρκεια μπαταριας, κυριως web και καμια ταινιουλα, κομψο, ελαφρυ, ομορφο.

Καταληγω στο Τ130-11U χωρις να το εχω δει απο κοντα, αλλα δε διαβαζω καλα λογια για το συστημα ψυξης του και για το trackpad. Επισης ανησυχω οτι ειναι ολο glossy οπως τα μαυρα toshiba που με χαλανε πολυ....

Εχετε να προτεινε κατι αλλο? Μεχρι 700€ budget.

Η sony ειχε κατι καλα su7200/4100 αλλα δε βρηκα κατι τωρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.