Jump to content

Recommended Posts

Ladies and Gentlemen Halo!!!

Θελω (σαν noobας που ειμαι) την βοηθεια σας περι γραφικων.

Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα:

Coolermaster Stacker 831 SE

Chieftek 750Watt

Intel Core 2 Quad Q9550 (πατημενος στα 3.77Ghz)

Asus P5Q Pro

Mushkin XP2-8500 (2x2Gb @ 1066Mhz, 5-5-5-15)

Twintech GTX460 768Mb

1x WD Caviar Black 500Gb & 1x WD Caviar Black 640Gb

Win 7 64bit Eng DSP

Οπως λεει και ο τιτλος προκειται για αναβαθμιση. Θελω να αλλαξω τα γραφικα. Την βαρεθηκα την καρτα (I mean it). Το μονιτορ μου υποστηριζει εως και 1920x1080 (συνδεσεις μεσω DVI & HDMI). Παιζω τα ακολουθα games:

MW2

Medal of Honor 2010

Crysis

Far Cry

Battlefield Bad Company 2

O κυριος λογος που θελω να την αλλαξω ειναι γιατι μου ξινισε που ακομα και σε 1680x1050 στο medal of honor με υψηλα επιπεδα AA γινοταν καπως unplayable ειδικα στο multiplayer:hang3:

Να περιμενω μεχρι να δω και τις νεες καρτες που ερχονται Νοεμβρη ή να πορευτω με τις υπαρχουσες; Τι προτεινετε;

(300ευρω θα χαλασω, αντε 350 max, προκειται για 2nd pc αρα δεν θα χωσω περισσοτερα).

Ευχαριστω εκ των προταιρων:T:

Υ.Γ. Γλυκοκοιταω εδω και αρκετες μερες την νεα 6870...any points?

Εφόσον πρόκειται για 2nd PC, φαντάζομαι δεν θα σε νοιάζουν και οι απόλυτες επιδόσεις, θα πρότεινα να έκανες ένα SLi με μια 2η 460 που είναι πολύ καλό από άποψης (perfomance/money).

Προσωπικά, αν είχα την 460 δεν θα θεώρουσα ότι έκανα αναβάθμιση αντικαταστώντας την με μια 6870.

τσιμπα αλλη μια 460 και θα εισαι μια χαρα..θα εχεις περιπου επιδωσεις 480 με λιγοτερα λεφτα απο 300 και θα κανεις νομιζω μια πραγματικη αναβαθμηση γιατι απο 460 να πας σε 6870 ας πουμε δεν ειναι και κατι το φοβερο..εκτος αν περιμενεις τις καινουριες τις amd και παρεις καμια 6950..

Αξιζει 2xGTX460; Θελω να δωσω εμφαση στο medal γιατι εχω καψει φλατζες με αυτο το game και μου την εδωσε που μασαγε...

Μολις εβαλα ενα Fraps να δω τι πουλια πιανω οπως ειμαι:

50-60 φαπες average με drop μεχρι και 30 και ανεβασματα μεχρι 100...θα φτιαξει αυτο τουλαχιστον στα 80 αμα κανω sli?

^^1680x1050 @ 32AA 16AF Maxed Out

για τα σκαμπανεβασματα δεν φταινε μονο οι καρτες να ξερεις..φταιει και το παιχνιδι..παντως σιγουρα θα εχεις μια αυξηση στα frames..θα παιζεις γυρω στα 80fps πιστευω..δυστυχως δεν μπορεσα να βρω καποιο review με την συγκεκριμενη καρτα για να δω ποσα frames πιανει αλλα ουτοσιαλως και παλι θα ειναι ανακριβες γιατι μετρανε σε sp..στο mp αλλαζουν τα πραγματα,πεφτουν τα frames σε πολλα παιχνιδια και αυτο ειναι που σε ενδιαφερει εσενα..παντως νομιζω οτι αλλη μια 460 ειναι η καλυτερη επιλογη:T:

EVGA GTX 460 (PCI-Express, GDDR5, 768MB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Sapphire 6870 (PCI-Express, GDDR5 , 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Περισσοτερες γνωμες...? Θελω περισσοτερες αποψεις (Δεν το βιαζομαι το ζητημα, δεν προκειται να αγορασω αυριο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.