ea6gka Απρίλιος 16, 2004 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 τη πρωτη φιλε , ιδια με την ακριβη Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 16, 2004 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [29-03-2004 23:05] (έχω τρείς ανεμιστήρες στο κουτί, έναν στο πλάι, έναν πίσω-πάνω που βάζει και έναν μπροστά-κάτω που βάζει).2. Το Chipset (875P) πιάνει θερμοκρασίες της τάξεως των 65βαθμών σε normal λειτουργία. Μήπως είναι πάρα πολύ. Ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα μολις τωρα το ειδα...................Φιλε Μακη επειδη εχω και εγω κουτι με αρκετες θεσεις ανεμηστηρων.Θα σου προτεινα να ανατρεξεις με μια αναζητηση στο ονομα μου σε ενα θεματακι που ειχα φτιαξει σχετικα με την τοποθετηση ανεμιστηρων στο κουτι και την ορθοτερη επιλογη ωστε να κερδιζεις βαθμους προς τα κατω.Το να βαζεις απο παντου αερα ειναι λαθος τακτικη.το σωστοτερο ειναι απο τη μια πλευρα να βαζεις και απο την αλλη να βγαζεις.επισης να εχεις κατα νου οτι ο ζεστος αερας παει ψηλοτερα.αρα προτιμωτερο να βαζεις κρυο αερα στο κουτι απο χαμηλοτρερες θεσεις και να βγαζεις απο υψηλοτερεςκοιτα παντως το θεμα που ειχα ποσταρει πριν 2μηνες περιπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Απρίλιος 17, 2004 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [15-04-2004 21:01] Μοσφετ cooling Γιατί γελάς παιδί μου; Δεν το ήξερες ότι είναι της μόδας να βάζουν ένα ανεμιστηράκι και ένα πλαστικό σωλήνα στις μητρικές και να την πουλάνε 30% πάνω στην τιμή; Βέβαια τώρα προχώρησε το θέμα, βάζουν και heatpipe ορισμένοι για να πουλάνε ΑΚΟΜΑ πιο ακριβά. ’λλοι τις βάφουν και ρόζ ( σοβαρολογώ ). 2. Δεν κατάλαβα; Τι έχουν δηλαδή οι MSI. Μια χαρά είναι και από εξοπλισμό και από ταχύτητα και κάνεις και o/c ( εδώ να υπενθημίσω οτι αρκετές εταιρίες δεν προσφέρουν τέτοια δυνατώτητα όπως π.χ. η QDI ή και η Intel. Εκτός από άθλιο support, προβληματικό BIOS και ένα τρομακτικό RMA rate, μία χαρά είναι. Πάντως αν τα μέτρα σύγκρισης είναι αυτά, η Intel έχει ανύπαρκτο RMA rate και η QDI κοστίζει κάτω από τα μισά, οπότε πάλι κερδίζουν στους τομείς τους! Απλά η MSI το έκανε feature των μητρικών της τώρα πια να είναι προβληματικές. Αλλά ναι, overclock μπορείς να κάνεις. Βέβαια μερικές φορές δουλεύει και τον κόσμο αφού άλλα λέει το BIOS και ο υπολογιστής κάνει BOOT σε default συχνότητες, αλλά και αυτό στο πρόγραμμα είναι. Καμία μητρική δεν έχει προβλήματα. Αυτή έχει το πρόβλημα του ότι είναι πρόβλημα για την ίδια την MSI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Απρίλιος 17, 2004 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Τις Abit τις σνομπαρεις Η MSI ειναι μάπα Τι να παρουμε βρε Grace ASUS (εχω αλλάξει 3 ASUS μέχρι τώρα)και ποιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 17, 2004 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Iannis Τις Abit τις σνομπαρεις Η MSI ειναι μάπα Τι να παρουμε βρε Grace ASUS (εχω αλλάξει 3 ASUS μέχρι τώρα)και ποιά? Δεν νομιζω οτι σνομπαρει τις αμπιτ,απλα κοροιδευει αυτο που κοροιδευω και εγω....το μοσφετ cooling... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Απρίλιος 17, 2004 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Iannis [Σήμερα, στις 08:39] Τις Abit τις σνομπαρεις Η MSI ειναι μάπα Τι να παρουμε βρε Grace ASUS (εχω αλλάξει 3 ASUS μέχρι τώρα)και ποιά? Δεν σνομπάρω την Abit, σνομπάρω το marketing γενικά μερικών εταιριών. Όλες οι μητρικές έχουν τα δυνατά τους σημεία και τα προβλήματά τους, έτσι εξέχουν στην δική τους κατηγορία η κάθε μία. Την MSI ναι την σνομπάρω όμως γιατί θέλει να περάσει ως πολυφορτωμένη, σταθερότατη, καλοσχεδιασμένη και άριστη για overclocking και πωλείται σε υψηλές τιμές ενώ σε κανέναν από αυτούς τους τομείς δεν εξέχει.Για να πω σε κάποιον/α τι θα πάρει, θα πρέπει να ξέρω τις απαιτήσεις, το γιατί την θέλει κυρίως, αν θα κάνει Vmods και την οικονομική του/της ευχέρια. Δεν βγαίνω στα τυφλά να πω 'αυτό είναι καλό'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Απρίλιος 17, 2004 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Λοιποιν παρε θεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Απρίλιος 17, 2004 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Ανοιχτε ενα αλλο thread σχετικα με τις εκαστοτε εντυπωσεις σας απο τους κατασκευαστες. Μην ξεφευγουμε απο το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Απρίλιος 17, 2004 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Iannis [Σήμερα, στις 12:52] Λοιποιν παρε θεση Να πάρω θέση; Δεν με νοιάζει στο παραμικρό το πόσο πουλάει ο κάθε κατασκευαστής μητρικών. Δεν έχω καμία 'κολλημένη' ιδέα για κανένα κατασκευαστή και κανείς δεν είναι τέλειος για όλους τους χρήστες. Ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός, αρμόζει άλλη μητρική και συνεπώς πολλές φορές κατασκευαστής. Θες να πάρω μία θέση κάπως γενική; Είμαι εναντίον της MSI, το άθλιο και ανόητο marketing της ( δες τις διαφημίσεις της ας πούμε. Πχ 'magic cards, we are the best, we are in pursuit of perfection' ) την στιγμή που ούτε ένα BIOS update δεν μπορεί να βγάλει για πολύ ευρέα και γνωστά προβλήματά της, και γενικά την πολιτικής της που είναι στο μοτίβο του 'φτιάχνω κάτι όμορφο που δεν με νοιάζει τι και πως το κάνει αλλά το πουλάω ακριβά γιατί αξίζει να είναι ακριβό'. Και πριν η MSI αλλάξει πολιτική, την εποχή των KT333 και 845 chipsets δηλαδή, τότε ναι την υποστήριξα. Είχε μεν κάπως ακριβή τιμή αλλά ήταν το λιγότερο πολύ αξιόπιστη και καλοσχεδιασμένη. ΥΓ. Και φυσικά δεν με νοιάζει αν συμμερίζεσαι την θέση μου οπότε γιατί δικαιολογούμε; :whistling YΓ 2. Συγνώμη Suedehead αλλά όταν μου λένε να πάρω θέση σαν να είμαι κανένα παιδάκι που θέλει να διαλέξει ομάδα ποδοσφαίρου, δεν το αντέχω. Πρέπει δηλαδή να διαλέξω 1 κατασκευαστή ανεξάρτητα από τα τυχόν προβλήματά του ή αν ταιριάζει στον άλλο χρήστη που τον προτείνω μόνο επειδή αρέσει σε εμένα; Ε όχι, αυτό είναι συμπεριφορά παιδιού, να μην πω τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 17, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Η αλήθεια είναι οτι και εμένα την καλλή εντύπωση μου την είχε αφήσει από την εποχή των 845. Δεν είχα παρατηρήσει οτι έχει αλλάξει πολιτική από τότε μιας και δεν βλέπω ποτέ διαφημίσεις της αλλά και δεν παρακολουθώ σταθερά τις τιμές τους. Επειδή ήξερα οτι τότε ήταν αρκετά καλές, επηρεάστηκα. Ωστόσο επειδή έχει δίκιο ο Suedehead παρακαλώ κι εγώ να παραμείνουμε στο ΘΕΜΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.