zpaf Οκτώβριος 27, 2010 #21 Οκτώβριος 27, 2010 τοτε για πιο λογο εχει 2? αυτο ακομα δεν το καταλαβα!Ισως για extreme / sub zero καταστασεις.
D Ace Οκτώβριος 27, 2010 Author #22 Οκτώβριος 27, 2010 α μαλιστα! δηλαδη το τεσαρι το εχει χαλαρα με το ενα 8pino? νταξει τοτε..
zpaf Οκτώβριος 27, 2010 #23 Οκτώβριος 27, 2010 α μαλιστα! δηλαδη το τεσαρι το εχει χαλαρα με το ενα 8pino? νταξει τοτε..Εγω παροτι εχω δυο 8πινα απο το τροφοδοτικο εχω μονο το ενα επανω.Και για τα molex λενε οτι καλο ειναι να τα εχεις αν εχεις πανω απο μια καρτα αλλα και παλι χωρις κανενα και με trifire δεν ειδα προβλημα.
D Ace Οκτώβριος 27, 2010 Author #24 Οκτώβριος 27, 2010 νταξει θα δουμε! η την ud7 θα παρω η την rex3! αναλογως τα οικονομικα...
anima Οκτώβριος 27, 2010 #25 Οκτώβριος 27, 2010 Δε ξέρω και οι 2 μητρικές που λες είναι τούμπανα, την σειρά ud3-5-7 καμιά φορά στα o/c την πιάνει μα**κια και κάνει απανωτά restart όπως ανέφερες και εσύ. Άμα είχα τα λεφτά νομίζω θα πήγαινα σε asus, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, ίσως λόγο εμφάνισης και της onboard κάρτας ήχου.
junior-21- Οκτώβριος 27, 2010 #26 Οκτώβριος 27, 2010 Δε ξέρω και οι 2 μητρικές που λες είναι τούμπανα, την σειρά ud3-5-7 καμιά φορά στα o/c την πιάνει μα**κια και κάνει απανωτά restart όπως ανέφερες και εσύ. Άμα είχα τα λεφτά νομίζω θα πήγαινα σε asus, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, ίσως λόγο εμφάνισης και της MH onboard κάρτας ήχου. ξεχασες 2 γράμματα asus και απο μενα αν δεν ασχοληθείς και με subzero, και με την REX2 μια χαρα θα βολευτείς
D Ace Οκτώβριος 27, 2010 Author #27 Οκτώβριος 27, 2010 τι sub zero ρε παιδια! με το ζορι εβαλα νερο και τωρα που βρεθηκα με 2 ψηγεια δεν ξερω που να τα χωρεσω! βασικα για Rampage το ψηνω γιατιι εχω μαυρο-κοκκινο pc. οι Ram μονο ειναι μπλε!και η τωρινη Mobo
anima Οκτώβριος 27, 2010 #28 Οκτώβριος 27, 2010 ξεχασες 2 γράμματα asus και απο μενα αν δεν ασχοληθείς και με subzero, και με την REX2 μια χαρα θα βολευτείς Ε αυτή η μη onboard φαίνεται τουμπανάκι, δεν την έχω δουλέψει βέβαια άλλα εμφανισιακά φαίνεται πολλά υποσχόμενη
D Ace Οκτώβριος 27, 2010 Author #29 Οκτώβριος 27, 2010 Η καρτα που εχει h rex3 πρεπει να ειναι χειροτερη απο της 2... εχω καβαντζωσει βεβαια μια εξωτερικη ενως φιλου μου οποτε.. της rampage formυla ειναι τερας παντως. ειναι η Mtb που εχω βαλει στο pc του αδερφου μου και τωρα που το δικο μου θα ειναι κανα 2-μηνο εκτος δρασης εμεινε σε εμενα! παλι καλα που ειναι τουμπανακι το pc και παιζω κανα Game!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.