ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2004 Παιδες ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει με το φορντ φιεστα που εχω παρει, εχει καψουρευτει το συνεργιο αλλιως αλλη εξηγηση δεν βρισκω! Μιλαμε σε 2 μηνες εχει βγαλει 7 ζημιες ρε, ημαρτον ρε!!! καινουριο τωρα ετσι , αστα να πανε μπανε τα εχω δει ολα . ενδεικτικα αναφερω: 1. αντλια νερου , καπουτ 2. χειροφρενο, καπουτ 3.κορνα, καπουτ!!!!! 4.αμορτισερ πισω αριστερο, καπουτ 5. υαλοκαθαριστηρες, φθαρμενοι λες και τους ειχαν χρονια 6. κεντρικη κολονα αυτοκινητου , τριζει σα τα παλια μεταλικα κρεβατια. 7. συμπλεκτης θορυβωδης κατα τη συμπλεξη -αποσυμπλεξη ενταξει τι αλλο δηλαδη θα κανει? θα σπασουν τα φρενα να σκοτωθω? εχω ξενερωσει φοβαμαι και να το παρω. στη φορντ ειναι εξυπηρετικοι και προθυμοι και ευγενικοι και σκιζονται. αλλα τι να κανουν και αυτοι οι καημενοι ειναι ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ! γ@** τη Π^%$%*@(@ μου και ολο της το σοι. αυριο εχω ραντεβου με τον υπευθυνο εξυπηρετησης της Φορντ ελλας . θα του πω μεγαλε ετσι και ξαναπαω συνεργειο το αμαξι θα παει για RMA , να μου δωσουν αλλο.
ea6gka Μάρτιος 29, 2004 Author #2 Μάρτιος 29, 2004 εν τωμεταξυ στην αθηνα η κορνα ειναι ζωτικης σημασιας. δεν γινεται χωρις αυτην . και οταν σταματησε να δουλευει γκαριζα απο το παραθυρο. δηλαδη ενταξει ημαρτον δωστε μου ενα ΝΤΑΤΣΙΑ ρε παιδια ενα ντατσουν να κανω τη δουλεια μου.
aristos87 Μάρτιος 29, 2004 #3 Μάρτιος 29, 2004 Το ΤΕΛΕΙΟΣ κουφο ειναι οτι χαλάνε παντελός άσχετα πραγματα....!!!!!! Ακου κει να χαλάσει η κόρνα!! η το χειρόφρενο ετσι μέσα σε 2 μήνες.... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!
vdeseris Μάρτιος 29, 2004 #4 Μάρτιος 29, 2004 Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να είσαι συγγενής του Μητσοτάκη?
ea6gka Μάρτιος 29, 2004 Author #5 Μάρτιος 29, 2004 και να φανταστεις οτι το παω και συντηρητικα γιατι το ........στρωνω εδω γελαμε ΛΟΛ! ναι ειναι παραλογο....
ea6gka Μάρτιος 29, 2004 Author #6 Μάρτιος 29, 2004 αμα ημουνα συγγενης του μητσοτακη δεν θα ειχα φιεστα αλλα κανα σουμπαρου και ετσι
DJD Μάρτιος 29, 2004 #7 Μάρτιος 29, 2004 Και το KA της αδερφής μου κάνει κουλά. Τρίζει ολόκληρο, έχει χαλάσει δυο φορές η κόρνα, και πρόσφατα χάλασε και το τιμόνι.. lol Επίσης έχουμε αλλάξει και 2-3 φορές τα πίσω φώτα γιατί έχουν καεί...Τι να πεις..
ea6gka Μάρτιος 29, 2004 Author #8 Μάρτιος 29, 2004 φορντ , προορισμενα για τη ζωη , φτιαγμενα για μια ζωη. @@ρια μεντολες. για ποια ζωη δεν λενε ομως την αλλη?
vdeseris Μάρτιος 29, 2004 #9 Μάρτιος 29, 2004 Μην τα παραλέμε. Το δικό μου Fiesta από το '96 ως σήμερα δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Έχει 110.000 χλμ και και μόνο δυναμό έχω αλλάξει.
voudas Μάρτιος 29, 2004 #10 Μάρτιος 29, 2004 ε όχ και όλα αυτά σε 2 μήνες! πόσα κμ έχεις κάνει? όσα και να έχεις κάνει δεν δικαιολογούνται κάποιες ζημιές... πχ αμορτισέρ ή τριγμοί τόσο νωρίς. μπας και το κοπάνησες πουθενά ή έπεσες σε καμιά λακούβα? (ολόκληρος???)όπως και να έχει δε νομίζω να αναποκρίνεται στη φήμη που έχει το φιέστα. εγώ θα έλεγα να ελένξεις αν γίνεται τον αριθμό πλαισίου κλπ μπας και μπορείς να διασταυρώσεις ημ/νια κατασκευής. μήπως έχει γίνει μαϊμουδιά. αό εκεί και πέρα δεν ξέρω τί δικαιώματα έχεις. πάντως φίλος με ελαττωματικό πόλο (συνεχή προβλήματα στη μηχανή και στην αντλία βενζίνης), ενώ μετά από πολλά κυνηγητά προσφέρθηκαν να του αλλάξουν μηχανή, πλακώθηκε μαζί τους μέχρι που δέχτηκαν να του φέρουν άλλο και πλήρωσε αυτός κάπου 300 ευρλω για μεταφορικά
ea6gka Μάρτιος 29, 2004 Author #12 Μάρτιος 29, 2004 ναι επεσα σε λακουβα βαθους 3 μετρων και μηκους 15. το ξερω ντεσερις οτι ειναι αξιοπιστο αμαξι το φιεστα για αυτο το πηρα. αυτο με τον αριθμο πλαισιου θα το τσεκαρω αυριο φιλε βουδα και ετσι ειναι απνω απο 6 μηνες παλιο θα γινει ο χαμος στο συνεργειο. βασικα περιμενω το πασχα να ερθω επανω να Γ@#$$((# το αντιπροσωπο στη σαλονικη.
XTCgr Μάρτιος 29, 2004 #13 Μάρτιος 29, 2004 vdeseris αν δεν υποστηρίξεις την Ford θα πάθεις τίποτα !!! :D
ea6gka Μάρτιος 29, 2004 Author #14 Μάρτιος 29, 2004 ειχα ενα χοντα σιβικ , τι ηθελα ο ΜΑ*ΑΚΑΣ και το εδωσα. αρε σιβικακι :...: που εισαι ρε γμτ.....
ea6gka Μάρτιος 29, 2004 Author #16 Μάρτιος 29, 2004 γιαπωνεζοι ρε ΤΖΑΠΑΝ ρε τα καλυτερα σε ολο το κοσμο....
aristos87 Μάρτιος 29, 2004 #17 Μάρτιος 29, 2004 Και οι γερμανοί καλοι είναι... lol Aλλά evo 7 rulzzzzzzz
ea6gka Μάρτιος 29, 2004 Author #18 Μάρτιος 29, 2004 οχι απλο 1.4 ητανε αλλα πηγαινε καλα. βασικα μονο μια μηχανη,τιμονι και κιβωτιο και στροφομετρο ητανε. αλλα τι παραπανω να θελεις απο ενα αμαξι?σιβικ ηθελα αλλα θα ηθελα να ειχα και 17.000 ευρα...
Shidokanjohn Μάρτιος 29, 2004 #19 Μάρτιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka οχι απλο 1.4 ητανε αλλα πηγαινε καλα. βασικα μονο μια μηχανη,τιμονι και κιβωτιο και στροφομετρο ητανε. αλλα τι παραπανω να θελεις απο ενα αμαξι?σιβικ ηθελα αλλα θα ηθελα να ειχα και 17.000 ευρα... προφανως δεν κανεις ταξιδια
LordOfRings Μάρτιος 29, 2004 #20 Μάρτιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Ροβερ .Τα καλυτερα αυτοκινητα ρε παιδια.... μμμμ ROVER εχω και εχει παρουσιασει πολλα προβληματα..... (Αλα θα ηθελα ενα MG)μαλλον γιαπονεζικα θα ελεγα.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.