Jump to content

Τροφοδοτικο με 8xPCI-E

zpaf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη ειμαι με 3x5870 και σκεφτομαι την αγορα και μιας galaxy gtx260 για physx ποιο τροφοδοτικο προτεινεται για το συστημα ;

Το μονο που εχω βρει εγω ειναι αυτο CoolerMaster Silent Pro Gold 1200W Modular PSU (RSC00-80GAD3-EU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Ευχαριστω.

Antec HCP-1200

Silverstone ST1500

Το antec δεν το βρισκω ελλαδα

Το silverstone το βρηκα εδω Silverstone ST1500 Τροφοδοτικά - Skroutz.gr

Γενικα ποιο προτεινεις εσυ για αυτο που θελω ;

SAPPHIRE 4PIN TO 6PIN PCI-E CABLE - - E-SHOP.GR

κανα δυό τέτοια δεν σου κάνουν; Θέλεις να αλλάξεις τροφοδοτικό;

Κοιτα με αυτο που ειμαι τωρα ειμαι οριακα οκ και το λεω γιατι οταν βαζω πανω και μια 8800gt που εχω το συστημα αρχιζει και τα παιζει.

κοίτα το ποιο κτήνος από όλα όσα έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής (και είναι πολλά) είναι το ST1500. Απίστευτο και σηκώνει στο χαλαρό ότι και αν του ρίξεις πάνω (1600W real).

Επίσης και το CM 1200 Gold, αν εξαιρέσεις το υψηλό ripple του, ήταν κτήνος (1450W πραγματικά έδωσε πάνω στον load tester).

κοίτα το ποιο κτήνος από όλα όσα έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής (και είναι πολλά) είναι το ST1500. Απίστευτο και σηκώνει στο χαλαρό ότι και αν του ρίξεις πάνω (1600W real).

Επίσης και το CM 1200 Gold, αν εξαιρέσεις το υψηλό ripple του, ήταν κτήνος (1450W πραγματικά έδωσε πάνω στον load tester).

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=s7hj3e-3KWM&feature=related]YouTube - 4-way SLI Rig Setup Core i7 980X 4x GTX 480 eVGA Classified Silverstone 1500W One Linus Tech Tips[/ame]

Τι τυροχλιμίτζουρες είναι αυτοί ρε γμτ με την παντόφλα και την κάλτσα... Έλεος..

που να το έβλεπες πάνω στον Φαγάνα στα 1600+ real watts..

επίσης και το HCP-1200 σηκώνει 4*gtx480 (certified by Nvidia)

Επειδη δεν κατεχω και πολλα αυτα τα τροφοδοτικα ειναι οπως αυτο που εχω δηλ. δυο ενωμενα ή ενα ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.