GoMaR Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2010 φωτογραφοι του φορουμ και σια ερασιτεχνες σα να εχουμε μουχλιασει λιγο με το χομπυ μας. Για να μαζευομαστε να ανταλλαξουμε κανα φακο και καμμια μηχανη για να εχουμε υλικο να στειλουμε στον NTG για επεξεργασια Ξεκιναω μια ημερομηνια μετα το 3ημερο της 28ης.. Σαββατο 6/11 μεσημερι προς απογευμα και οι παθιασμενοι της παρεας ως αργα για magic lights με τριποδια Τι λετε ; Μερος ελεγα καπου μακρια και οχι συνηθησμενα μερη.Μια φωτογραφικη εξορμιση ρε παιδι μου..αμαξια εχουμε λεφτα για βενζινες δεν εχουμε οποτε θα παιξει στριμωγμα και χουφτωμα πολυ να ακουω διαθεσιμοτητες και προτασεις πανω απολα! edit : rofl.το μερη το ειχα γραψει με "οι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Μέσα για μέρος θα έλεγα Τρίκαλα κορινθίας που είναι κοντά αν θέτε ποιο κοντά πάμε Πάρνηθα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 25, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 λοιπον.τωρα που ειπες παρνηθαψηθηκα για το γκρεμισμενο ξενοδοχειο της Παρνηθας.mon parnes λεγεται; με τελεφερικ κιολας....τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Ε ΟΧΙ.Θα είμαι εκδρομή./ban Gomar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 25, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 για σενα θα κανουμε αιτηση στον Θεο για να βρουμε ελευθερο σουκου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 25, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 στο Σ/Κ που λες και πιθανότατα το επόμενο θα είναι εκλογές που σημαίνει ότι κάποιοι (και κατά πάσα πιθανότητα και εγώ) θα πρέπει να πάνε μακρυά να ψηφίσουν. Επίσης διαφωνώ με την μακρινή εκδρομή λόγω έλλειψης χρόνου. Kατα τα άλλα ειμαι μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 25, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Κοίτα που συμφώνησε και ο «1 στα 2 ΣΚ δεν μπορώ γιατί πάω στην γυναίκα Καλαμάτα, και το άλλο 1 στα 2 ΣΚ δεν μπορώ γιατί έρχεται η γυναίκα πάνω»….(Νο-ντι-ες-ελ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 25, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Θα'μαι Κεφαλονιά. Και το 2ο Σ/Κ των εκλογών. Και μάλλον θα κάτσω μέχρι τις 17-18/11 θα είμαι στην πατρίδα [έχουμε και ελιές] Από εμένα, ή το Σ/Κ που μας έρχεται, ή το Σ/Κ αφότου θα ξέρουμε τους τοπικούς ηγέτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 25, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Δηλαδή για 30-31 Οκτώβρη; Να δούμε και ο καιρός τι λέει, θα πάρω και φιλμάτη μαζί (ΑΣΑ 100). Καλύτερα 30-31. Ναι για Πάρνηθα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 28, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Ξυπνατε παιδες....απο το να βγαζουμε την αρχαια αγορα παλι και τα λουλουδια του θησειου , προτιμαω εξορμησεις με καποιο θεμα.Γιαυτο αν ειναι ας μαζευτει λαος και ας αλλαξουμε ημερομηνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 28, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Εγώ μέσα για Πάρνηθα ια αυτό το Σκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 28, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 hotel xenia παρνηθα - Αναζήτηση Google τελικα hotel xenia λεγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 28, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Εκτάκτως μαζευτήκαμε 4 άτομα και πήγαμε σήμερα.GomarΕυρυπίδηςDellmanPetrosDΜόλις μπήκα σπίτι.όμορφα ήταν. Μας έπιασε μια ομίχλη άλλο πράμα! Το ξενοδοχείο πρέπει να ήταν καταπληκτικό όταν λειτουργούσε, κρίμα που το παράτησαν να σαπίσει. Οι κύριοι με τις μηχανές με τα μεγάλα ISO είχαν σαφές πλεονέκτημα (D90) αλλά εγώ είχα φλας!Φωτό αργότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 28, 2010 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 HDR δοκιμασατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 28, 2010 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Εκτάκτως μαζευτήκαμε 4 άτομα και πήγαμε σήμερα.Gomar Ευρυπίδης Dellman PetrosD Μόλις μπήκα σπίτι. όμορφα ήταν. Μας έπιασε μια ομίχλη άλλο πράμα! Το ξενοδοχείο πρέπει να ήταν καταπληκτικό όταν λειτουργούσε, κρίμα που το παράτησαν να σαπίσει. Οι κύριοι με τις μηχανές με τα μεγάλα ISO είχαν σαφές πλεονέκτημα (D90) αλλά εγώ είχα φλας! Φωτό αργότερα. Aυτός με το μεγάλο iso όμως... δεν αντέχει η μηχανή του στα κρύα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 28, 2010 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Σσσσ, κρύβε λόγια.Την προηγούμενη φορά ήταν false alarm, μια και είχε ξεχάσει το Dynamic lighting ON, τώρα όμως πιστεύω ότι είναι υγρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 28, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 γιατι σε καθε συναντηση πρεπει να χαλαει κατι στην μηχανη μου;;;;;; δεν την βλεπω να φτιαχνεται....και τοση ωρα στην επιστροφη και στο σπιτι με το πιστολακι δεν φτιαχνεται η κατασταση εκτος απο αυτο.ηταν πολυ ωραια....πραγματικα ΠΟΛΥ ωραιο μερος. ΠΟΛΥκρυο και τα χερια μου δε τα ενιωθα απο μια φαση κ μετα.ουτε να ουρησω δε μπορουσα...axaxxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 28, 2010 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 κ μετα.ουτε να ουρησω δε μπορουσα...Υπάρχουν φωτό από αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 28, 2010 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 τι έπαθε πάλι η D90 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 28, 2010 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 πιστολακι=υγρασια... Βουτα την μεσα σε ριζι για 2 μερες βγαλε και οτι μπαταρια (και του ρολογιου) εχεις πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.