Jump to content

τι αναλυση για παιχνιδια?

bi171184

Recommended Posts

καλημερα!θα ηθελα να κανω μια (ισως για πολλους ανοητη)ερωτηση.εχω την samsung 2333hd 23" και μεχρι τωρα επαιζα τα παιχνιδια σε 1680χ1050 αναλυση.Αν επαιζα σε μικροτερη αναλυση πχ 1333χ η 1280χ θα ειχε καμια διαφορα στην απεικονιση απ'οτι τωρα??το σιγουρο ειναι οτι θα κερδιζα περισσοτερα frames.

Τα παραπανω που ειπωθηκαν ειναι ο απολυτος κανονας.

Εντουτοις,υπαρχουν οθονες που μπορουν να παιξουν σε μια ή δυο μικρτερες αναλυσεις

απο καθολου εως μικρη αλοιωση της ποιοτητας της εικονας .

Σιγουρα υπαρχουν και αλλες που δεν ενδυκνειται να φυγεις απο την εγγενη αναλυση.

Γενικα μιας και εχεις αναλυση 1920χ1080 προτιμησε να βρεις την αμεσως μικροτερη (αν ντε και καλα θες να κατεβεις σε αναλυση ) που να διατηρει ομως την αναλογια 16:9 .

Το 1680χ1050 ειναι 16:10 ..λογικα θα τα βλεπεις πιο ψιλολιγνα .Αν παλι δε σε ενοχλει..τοτε βαζεις οτι θες.

Τα παραπανω που ειπωθηκαν ειναι ο απολυτος κανονας.

Εντουτοις,υπαρχουν οθονες που μπορουν να παιξουν σε μια ή δυο μικρτερες αναλυσεις

απο καθολου εως μικρη αλοιωση της ποιοτητας της εικονας .

Σιγουρα υπαρχουν και αλλες που δεν ενδυκνειται να φυγεις απο την εγγενη αναλυση.

Γενικα μιας και εχεις αναλυση 1920χ1080 προτιμησε να βρεις την αμεσως μικροτερη (αν ντε και καλα θες να κατεβεις σε αναλυση ) που να διατηρει ομως την αναλογια 16:9 .

Το 1680χ1050 ειναι 16:10 ..λογικα θα τα βλεπεις πιο ψιλολιγνα .Αν παλι δε σε ενοχλει..τοτε βαζεις οτι θες.

απλα μου κανει εντυπωση γιατι ενω ειναι lcd tv-monitor με native αναλυση στα 1920χ1080,στην αναλυση αυτη δειχνει χαλια η οθονη!σκουρα εντονα χρωματα κτλ. την εχω στα 1680χ1050 για την χρηση του pc και των games κ ειναι ενταξει..επισης αν την συνδεσω με την τηλεοραση μου sony 32" lcd με hdmi καλωδιο,θα εχω προβλημα στην απεικονιση σε αυτην την αναλυση??

συνηθως ειναι θεμα μη σωστων ρυθμισεων...

Χωρις να ξερω την οθονη ..αυτο που λες (σκουρα εντονα χρωματα) ειναι τερμα το contrast.

Kαι ξαναλεω ...χωρις να ξερω την οθονη πως συμπεριφερεται αν ειναι χαλια/καλη γενικοτερα κλπ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.