Jump to content

1GB RAM για την Shuttle

Helly

Recommended Posts

Λοιπον πρωινο ξύπνημα λογω αλλαγης ωραριου και μας επιασαν οι σκέψεις για αναβαθμιση για μια ακομα φορα.Επειδη βλέπω να έιναι στα τελευταια τους για High End pc τα 512 ram ψάχνομαι για 1gb.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? Μα φυσικα οτι έχω την AN50-r και απ οτι βλέπω δε δουλευει με καμια κυβερνηση με 2χ512 ram sticks.Υπαρχει καμια εξαίρεση π.χ A-Data chips?

Mε 1 stick 1GB θα ειναι οκ?Αν ναι τι προτεινετε.Εχει δει κανενας σας τιποτα αντιστιοχο σε forum του εξωτερικου μπας και παρουμε καμία ιδέα?

Επειδη σε βλέπω RootX και εσυ ψάχνεσαι για 1GB μπορεις να βρεις να δοκιμασεις τιποτα A-DATA.Είδα εχουν παρα πολυ καλη τιμη το dual kit απο pcmemory-upgrade

Με 1 stick του ενος GB τι γίνεται?Δοκίμασες τίποτα?

Αν αποκλειονται αυτες που λες σε dual kit τοτε πολυ δύσκολα να βρεθει αλλη μνημη που να παει ψηλά χωρις vmem mod στην μητρικη.Twinmos ακουσα οτι και αυτες αποκλειονται λογω ασυμβατοτητας.Οι Geil δε νομιζω να κανουν τιποτα ιδιαιτερο σε fsb τουλαχιστον οι απλες οι δικές σου ΑΚΗ.

Ασχετο αλλα με τις δικες μου τις Kingston Winbond Bh-5 2χ256 πάω με prime-superpi32 stable 228 mhz και timings 2.5-2-3-5.Οποιαδηποτε αλλαγη του tRCD η Cas προς τα κάτω πεταει αμέσως απειρα λάθη το memtest μαλλον λογω ασυμβατοτητας (ειναι παλια βδομάδα τα chip) και όχι δυνατοτήτων αφου το πρόβλημα ξεκινά απ τα 200 .Εχει δοκιμασει κανεις παλια winbond

Με 2x256 bh-6 που δοκίμασα, έπαιξαν σωστά κάπου στα 235, με 2-3-2-6... το νορμάλ τους σε intel ήταν 2-3-2-5. Με 2-3-2-5 είχα και εγώ άπειρα λάθη, αλλά μόλις έβαλα το 5, 6 έστρωσαν.

Για A-data θα ρωτήσω αν μπορούν να μου στείλουν δείγμα, γιατί για να αγοράσω το βλέπω χλωμό....

Για το 1 stick του 1GB δεν έχω δει ακόμα κάποιον να έχει δοκιμάσει... στα υπόψιν και αυτό, αλλά το βλέπω δύσκολο να κλοκάρει(αν σκεφτούμε ότι τα 512 κλοκάρουν λιγότερο σε σχέση με τα 256) .

Συγνωμη δικό μου λάθος το TRAS το έχω 7.Δε νομιζω να αλλαξει τιποτα θα δοκιμάσω να το βάλω και 8.

Στα 228 είμαι με 2.9 volt απο bios ξέχασα να πω.To κουφο είναι οτι το memtest ver 1.1 με αυτα τα timings δε μου πεταει σφάλμα ουτε 226 με 2.7 volt και στην αρχη νομιζα ότι δεν ειχα καλο κοματι cpu.Tώρα είμαι 2270 με 1.52 με prime.Επίσης να πω οτι στις θέσεις 2-3 σε ψηλό fsb είχα hang up σε 3d όπως στο timedemo toy q3.σε 1-2 όλα καλα και σταθερα σα βράχος

Δεν θα καταφερεις και πολλα αλλαζοντας το tras.Δοκιμασε ποσο ανεβαινεις με ενα στικ μνημης και ασυγχρονα.Δες ετσι τα ορια της cpu σου.Εγω πλεον ΑΝΕΤΑ στα 2362mhz με στοκ ψυξη,1.53Vcore, prime stable....

Χρηστο ωρεο oclock αν και ο δικος μου ειναι 3200+ που κλοκαρει λιγο χειροτερα.Παντως πιστευω οτι στο oc ζοριζεται το cpu αν εχεις μαπα μνημες και θέλει παραπανω ρευμα.Το συγκρινα αυτο στα 2200 με 2.7-2.8v στις μνημες

Aσχετο αλλα σε μένα δε δουλευει με τιποτα ασυγχρονα η μητρικη.Το ιδιο συνεβαινε και στην παλια Shuttle πριν το RMA.Aπλα μολις βάλω 133-166 τις μνημες αρχιζει η σειρηνα η απλα BSOD kai reset bios για να ξανακανει boot.Mηπως ειναι εντελως μαπα οι μνήμες μου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.