Phant0m Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2010 Καλημερα. Εδω και λιγες μερες, δεν μπορω να δημοσιευσω αγγελια πωλησης στη σχετικη κατηγορια (ενώ μπορούσα πριν). Μπορεί κάποιος να με.. διαφωτίσει? (και Pm δεχόμαστε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: α) 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσειςβ) 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσειςγ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσειςδ) 3+ χρόνια παραμονής και 20 καταχωρήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Οκτώβριος 25, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Απλά απόρησα, γιατί ενώ μπορούσα και είχα δημοσιεύσει και μερικές, ξαφνικά "κλείδωσε".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Υπήρξε ένα προσωρινό πρόβλημα για αυτό και μπόρεσες προηγουμένως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 25, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 αυτο ισχυει και για την ζητηση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Οκτώβριος 25, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Κριμα παντως...... κακως εφτιαξε Παντως περα απ τη πλακα, τα νουμερα (προυποθεσεις) τα κρίνω υπερβολικά - και πιστεύω πως δεν είμαι μονός - και το λεω καλοπροαιρετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 25, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 αυτο ισχυει και για την ζητηση ; Όλοι μπορούν να ζητήσουν αλλά μόνο όσοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορούν να έρθουν σε θέση πωλητή. Κριμα παντως...... κακως εφτιαξε Παντως περα απ τη πλακα, τα νουμερα (προυποθεσεις) τα κρίνω υπερβολικά - και πιστεύω πως δεν είμαι μονός - και το λεω καλοπροαιρετα Το καταλαβαίνω αλλά κάπου πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή με το τι κριτήρια πρέπει να έχει κάποιος που μπορεί να πουλήσει στο thelab.gr. Εσύ τι θα θεωρούσες ασφαλή κριτήρια; Θα αγόραζες από κάποιον με 2 ποστ κι εγγραφή το σ/κ; Το μόνο που κάνουν τα νούμερα είναι να φέρνουν μία σχετική σιγουριά ότι ο πωλητής δεν είναι κάποιος που είναι περαστικός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Οκτώβριος 25, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Πιο χαμηλα ισως θα λεγα... 6 μηνες που ειναι το Minimum, το θεωρώ πολύ. Τα 300 post.... ειναι σχετικό, μιας και -κακά τα ψέμματα- γράφοντας έστω μια μονολεκτική απάντηση σε ένα θέμα, τα μαζεύεις. Αλλα σημασία έχει νομίζω να συμμετέχεις σε θέματα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και θες (έχεις) κάτι να πεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 25, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Με μονολεκτικές απαντήσεις, δηλαδή spam το μόνο που μαζεύεις είναι κάρτες και ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 25, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Πιο χαμηλα ισως θα λεγα... 6 μηνες που ειναι το Minimum, το θεωρώ πολύ. Τα 300 post.... ειναι σχετικό, μιας και -κακά τα ψέμματα- γράφοντας έστω μια μονολεκτική απάντηση σε ένα θέμα, τα μαζεύεις. Αλλα σημασία έχει νομίζω να συμμετέχεις σε θέματα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και θες (έχεις) κάτι να πεις.καθόλου, δεν είναι. γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι site αγοραπωλησίας. και όσοι συμμετέχουμε θέλουμε να ((γνωριζόμαστε))Τα 300 post.... ειναι σχετικό, μιας και -κακά τα ψέμματα- γράφοντας έστω μια μονολεκτική απάντηση σε ένα θέμα, τα μαζεύεις. Αλλα σημασία έχει νομίζω να συμμετέχεις σε θέματα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και θες (έχεις) κάτι να πεις.δοκίμασε να γράψεις τουλάχιστον 50 μονολεκτικά posts και μετά πες μου ποσα ban έφαγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Οκτώβριος 25, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Φιλε μου, δεν συνηθιζω να γραφω τετοια, οποτε δεν μπορω να σου απαντησω στο τελευταιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 25, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Επίσης καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι αυτοί οι κανόνες δεν βγήκαν μία μέρα που ξυπνήσαμε στραβά. Έχουν φτάσει να διαμορφωθούν έτσι με τα χρόνια και με το feedback του community. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmm Οκτώβριος 25, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Και επιπλέον συμβαίνει σε όλα τα καθώς πρέπει forum, με κάποιες διαφοροποιήσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Οκτώβριος 25, 2010 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Να ειδες Phant0m που μαζευψες κιολας ποστ.....αμα συνεχισης ετσι τα 300 δε ειναι τπτε!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 25, 2010 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 να ειδες phant0m , o kostasdriver εδω και 3 χρονια ακομα προσπαθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 25, 2010 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Εγω παντως που ειμαι απο τους πιο παλιους του φορουμ ακομα θεωρω οτι ειναι υπερβολικα τα νουμερα...Η μαλλον λαθος.Ειναι πιο υπερβολικα απο οτι ηταν παλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 25, 2010 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 πιο παλία που δεν υπήρχαν 15.5k μέλη υπήρχαν άλλα standards προφανώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.