adok13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2010 εχω ενα gps-mp3player το οποιο το συνδεω στο αυτοκινιτο απο την εξοδο των ακουστικων που εχει σε μια υποδοχη aux in που εχει το αμαξι μου.το προβλημα μου ειναι οτι επειδη στο gps η υποδοχη του φορτιστη ειναι ακριβως πανω απτην υποδοχη των ακουστικων οταν συνδεσω τον φορτιστη διμιουργουνται παρασιτα,ξερω οτι οταν το καλωδιο ρευματος ειναι κοντα στο rca καλωδιο διμιουργουνται παρασιτα αλλα θελω να μου πει καποιος που γνωριζει αν υπαρχει τροπος να τα κοψω ή να μονοσω το καλωδιο του φωρτιστη ή το rca; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Μπορεί με καλύτερης ποιότητας καλώδιο (ποιό καλά θωρακισμένο) να παίξει χωρίς τα παράσιτα.Δοκίμασε και με φερρίτη επίσης, δηλαδή βρες ένα κομμάτι και τύλιξε το καλώδιο γύρω από αυτό κοντά στην μια άκρη του. (δεν γνωρίζω πού θα βρείς όμως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 25, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 FERRITE CLAMP NOISE SUPPRESSOR SMALL blb65 on eBay (end time 02-Nov-10 12:05:46 GMT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Οκτώβριος 25, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 σας ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.οι δυο ειδοσοι στο gps που κουμπονουν τα βυσματα του τροφοδοτικου και του rca ειναι ακριβως το ενα πανω απτο αλλο.αν βαλω φεριτη στα δυο καλωδιο ακριβως πισω απτα βυσματα θα κανει δουλεια λετε ή θα συνεχησουν οι παρεμβολες λογο που θα ειναι τα βυσματα κοντα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.