Guest Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Καλησπερα μια ερωτηση σχετικα με ενα εξαρτημα της asus rampage III extreme.Οπως ξερετε οταν την βγαζουμε απο την συσκευασια της, διπλα απο το ματακι που γραφει republic of gamers υπαρχει η ψυκτρα στο north bridge να την βγαλω και να βαλω το νεο ανεμιστηρακι που παραιχει το κουτι?Αν το αφησω οπως ειναι και δεν το βαλω το ανεμιστηρακι θα εχω κανενα προβλημα?Σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Οκτώβριος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Εγω στην Maximus extreme που ειχα δεν το ειχα βαλει ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 25, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 ναι απλα θελω καποιον που το εχει δοκιμασει και με την ΙΙΙ να μου πει, γιατι απλα δεν θελω να βαλω τπτ πανω στην motherboard αν γινεται, θελω να τιν αφησω οπως ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Οκτώβριος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Το ψυκτράκι που έρχεται μαζί με την μητρική δεν χρειάζεται ... καθαρά θέμα marketing Κερδίζεις 3-4C στο NB στην καλύτερη περίπτωση . Aκόμα και αυτοί οι 3-4C δεν σε εξυπηρετούν κάπου, εκτός αν έχεις κόλλημα με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 25, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 ναι απλα θελω καποιον που το εχει δοκιμασει και με την ΙΙΙ να μου πει, γιατι απλα δεν θελω να βαλω τπτ πανω στην motherboard αν γινεται, θελω να τιν αφησω οπως ειναι.Αν οι θερμοκρασιες στο ioh/ich ειναι μεγαλες τοτε καλο ειναι να το βαλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 25, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 απλα γενικα ποτε δεν ειχα τετια πραγματα στην motherboard μου, και θα ηθελα να μην ασχοληθω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.