Jump to content

Σύνδεση κινητού με PC...

venom7

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Είχα ιδέα αλλά δεν ξέρω αν γίνεται και πως και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Πήγα μία βόλτα με ένα φιλαράκι με το αμάξι και εκεί που ακούγαμε μουσική,ξαφνικά σταματάει και ακούγεται να χτυπάει το κιν του από τα ηχεία και όταν απάντησε άκουγε από αυτά!Μου είπε ότι είναι με blue-tooth.Ε και μου μπήκε ιδέα μήπως μπορεί να γίνει και αυτό με το pc μου!

Σκέφτομαι να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή και όποτε με παίρνει κάποιος τηλέφωνο και είμαι στο pc και ακούω μουσική είτε παίζω,είτε οτιδήποτε,τότε...

1)να μπορώ να απαντήσω με ένα συγκεκριμένο κουμπί από το πληκτρολόγιο που θα το ορίσω εγώ και αν όχι έστω από το κιν.

2)Όταν καλεί να σταματάει ο ήχος από το pc και να ακούγεται το κουδούνισμα του κινητού από τα ηχεία και όταν απαντάω να ακούω από τα ηχεία.

Δηλαδή σκέφτομαι κάτι σε σύνδεση με blue-tooth και όχι ενσύρματη βασικά και με κάποιο πρόγραμμα.(κάτι σαν αυτό που συνέβει στο αμάξι δλδ!)

Υπάρχει κάτι τέτοιο και μπορεί να γίνει αυτό που λέω?Αν υπάρχει,τότε θα πρέπει να εγκαταστήσω το πρόγραμμα στο pc αλλά και στο κινητό?

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!

Πρεπει να αγορασεις ενα USB bluetooth dongle που να υποστηριζει 'Audio Gateway' ή 'Voice Gateway'.

Φυσικα, ΑΝ το υποστηριζει και το κινητο σου, μολις τα κανεις 'pair', θα βρει αυτοματα το ακουστικο. Μετα ρυθμιζεις το κινητο να στελνει τον ηχο στο pc σαν default.

Το κινητο το υποστηριζει. Συμφωνα με αυτην την σελιδα, εχει το προτωκολο v2.0 το οποιο υποστηριζει 'A2DP'

Αρκει να παρεις ενα USB για το PC σου, που να υποστηριζει το ιδιο προτωκολο κ θα εισαι ΟΚ. πχ αυτα.

Καλη τυχη

Καταρχήν σε ευχαριστώ θερμά YDinopoulos!!!

Οπότε η διαδικασία ποια είναι?

1)Τοποθέτηση blue-tooth usb στο pc.

2)Ενεργοποίηση blue-tooth στο κινητό και search για να βρει το του pc.

και μετά???Δουλεύει χωρίς πρόγραμμα και καμιά διαδικασία?Θα έχω ήχο από ηχεία?Και υπάρχει τρόπος να απαντάω με κάποιο πλήκτρο από το πληκτρολόγιο που θα ορίσω εγώ?

Λοιπόν, αγόρασα αυτό, αλλά αντιμετοπίζω προβλήματα.

Όταν κάνω την σύνδεση μου δείχνει κατευθείαν στο κινητό ότι είναι ενεργοποιημένο το blue-tooth αλλά με ακουστικά με αποτέλεσμα να μην ακούω τίποτα!Και με τη σύνδεση δε μπορώ να περάσω τον ήχο στα ηχεία.

Επίσης όταν γίνεται η σύνεση ούτε εγώ ακούω τον άλλο όταν με παίρνει αλλά ούτε ο άλλος εμένα.Λες και είναι βουβό!Και ο ήχος κλήσης είναι στο ίδιο το τηλέφωνο όταν με παίρνουν και όχι από τα ηχεία!

Τι παίζει ρε γαμώτο?Έχω δοκιμάσει τα πάντα και λύση δε βρίσκω!

Please help me!

edit

Δεν ξέρω αν έχει σχέση και αυτό ή αν παίζει ρόλο ή όχι αλλά

όταν ανοίγω το πρόγραμμα και πηγαίνω στο configure device,στο tab modem μου έχει προεπιλεγμένο το port05 και το speaker volume στο low χωρίς να μπορώ να το ρυθμίσω!...

81894205.jpg

49509707.jpg

και αυτό

33288678.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.