techdanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2004 Έχω αυτό το μόνιτορ και ενώ δουλεύει κανονικά με αναλογικό καλώδιο, όταν το συνδέω με το ψηφιακό, εκτός του ότι δεν έχω δει σήμα μέσω ψηφιακής σύνδεσης δεν παίζει με τίποτα.Η κάρτα γραφικών μου είναι μια albatron MX480E.Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο του dvi ????Έχω εγκαταστήσει και τους τελευταίους drivers detonetor 56.60 αλλά πάλι δεν μπορώ να βρω τη λύση. Το nview πάντως την βλέπει (όταν την συνδέω ταυτόχρονα με ψηφιακή και αναλογική σύνδεση) σαν δεύτερη αναλογική οθόνη.Αν την αφήσω πάνω μόνο με το dvi καλώδιο δεν δείχνει απολύτως τίποτα.Τι μπορεί να φταίει?Να πάω το καλώδιο πίσω και να ζητήσω άλλο μήπως φταίει αυτό??Δυστυχώς δεν έχω άλλο dvi καλώδιο να δοκιμάσω στην παρούσα φάση.Καμιά ιδέα ρε παιδιά??????? :( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Και γω την ιδια εχω...αλλα δεν την εχω δοκιμαζει ακομα ψηφιακα!βασικα παρε καλωδιο dvi και αν εξακολουθει το προβλημα πηγαινε την στην eizo,εχεις και εγγυηση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 To DVI το συνδεεις οταν ειναι αναμενο το pc? Aν ναι κλειστο,συνδεσε κ ανοιξετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.