lukas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 καλησπέρα σε όλη την παρέα ήθελα να κάνω κάποια modding στο Cosmo S κουτί μου και για κάποιο περίεγο λόγο το εξφεδωνισα από το μπαλκόνι μου και τώρα ψάχνω ένα καινούργιο κουτί που πρέπει να στέγαση τα κομμάτια του pc μου + την καινούργια μου υδρόψυξη και εδώ είναι το κώλυμα μου ποιο ωραίο κουτί πάνω κάτω στα 200 ( αν είναι πολύ ωραίο το κουτί μπορώ να δώσω και κάτι παραπάνω :dance3: ) μπορεί να στέγαση άνετα το ψυγείο της Phobya G-Changer 360 ερώτηση μπορεί το nzxt phandom να δεχτεί το ψυγείο τις Phobya G-Changer 360?
Jerry007 Οκτώβριος 24, 2010 #2 Οκτώβριος 24, 2010 καλησπέρα σε όλη την παρέα ήθελα να κάνω κάποια modding στο Cosmo S κουτί μου και για κάποιο περίεγο λόγο το εξφεδωνισα από το μπαλκόνι μου Sorry για το :OT: αλλά μπορείς να προσδιορίσεις αυτό το κομμάτι; Πέταξες το κουτί σου από το μπαλκόνι;
Ταμτάκος Οκτώβριος 24, 2010 #3 Οκτώβριος 24, 2010 Sorry για το :OT: αλλά μπορείς να προσδιορίσεις αυτό το κομμάτι; Πέταξες το κουτί σου από το μπαλκόνι;Με αυτές τις χειρολαβές που έχει, μοιάζει με kettlebell...πάντως στα 200 θα έπαιρνα HAF-X.
lukas Οκτώβριος 24, 2010 Author #4 Οκτώβριος 24, 2010 Sorry για το :OT: αλλά μπορείς να προσδιορίσεις αυτό το κομμάτι; Πέταξες το κουτί σου από το μπαλκόνι; είναι μεγάλη ιστορία εν συντομία όπως το έβαφα ήρθε η κοπέλια στο σπίτι και δεν τις άρεσε γιατί δεν γυάλιζε τι εξήγησα ότι έβαλα χρώματα αυτοκινητου και ότι πρέπει να βάλω και το βερνίκι για να γυαλίσει αλλα αυτή δεν το καταλάβαινε και μου πιπίλαγε το το μυαλό με αυτό το πράμα........δεν άντεξα και εγώ άνθρωπος είμαι και ξαφνικά σηκώθηκε το cosmo s στον αέρα πετώντας από το μπαλκόνι μου:wall: δεν ξέρω το HAF-X δεν με τρελαίνει να σου πω την αλήθεια
lukas Οκτώβριος 25, 2010 Author #5 Οκτώβριος 25, 2010 βρήκα μερικά κουτιά αλλα ξέρει κανεις να μου πει αν μπορούν να δεχτούν το ψυγείο της Phobya G-Changer 360? 1 Lian Li ARMORSUIT (PC-P80- Black Aluminum Super Full Tower Case 2 Thermaltake Armor ATX Aluminum Full Tower Case with Window - Silver 3 Thermaltake Armor + Aluminum Super Tower Chassis w/ Window - Silver 4 Antec Dark Fleet DF-85 The Advanced Gaming Force Full Tower 5 Thermaltake Xaser VI Super Tower Chassis w/ Window Side Panel - Black
Phant0m Οκτώβριος 25, 2010 #6 Οκτώβριος 25, 2010 είναι μεγάλη ιστορία εν συντομία όπως το έβαφα ήρθε η κοπέλια στο σπίτι και δεν τις άρεσε γιατί δεν γυάλιζε τι εξήγησα ότι έβαλα χρώματα αυτοκινητου και ότι πρέπει να βάλω και το βερνίκι για να γυαλίσει αλλα αυτή δεν το καταλάβαινε και μου πιπίλαγε το το μυαλό με αυτό το πράμα........δεν άντεξα και εγώ άνθρωπος είμαι και ξαφνικά σηκώθηκε το cosmo s στον αέρα πετώντας από το μπαλκόνι μου:wall:δεν ξέρω το HAF-X δεν με τρελαίνει να σου πω την αλήθεια -Την επόμενη φορά πέτα καλύτερα τη κοπελιά απ το μπαλκόνι!
Jason Οκτώβριος 25, 2010 #7 Οκτώβριος 25, 2010 1 Lian Li ARMORSUIT (PC-P80- Black Aluminum Super Full Tower Case Δεν μπαίνει χωρίς modda. Πάνω μπαίνει μονο ένας 14άρης Με modda θα έμπαινε μπροστά κάθετα,κάτω "ξαπλοστα" η πίσω έξω από το κουτί με αποστάτες.. 2 Thermaltake Armor ATX Aluminum Full Tower Case with Window - Silver Και στο Τh είναι δύσκολο να μπει χωρίς να πειραχτεί το κουτί. Μπροστά κάθετα από πάνω με αποστάτες η από πίσω πάλι το ίδιο. 3 Thermaltake Armor + Aluminum Super Tower Chassis w/ Window - Silver Εδώ πέρα μπαίνει μονο πίσω η πάνω με αρκετά ψηλούς αποστάτες. 4 Antec Dark Fleet DF-85 The Advanced Gaming Force Full Tower Σε αυτό της Antec μπαίνει άνετα μπροστά και από πάνω αλλα πάλι δεν γλιτώνεις αποστάτες + modda Όπως βλέπεις δεν είναι πολλά τα κουτιά που δέχονται τριπλό ψυγείο χωρίς να πειράξεις το κουτί.. Ένα που έρχεται στο μυαλό μου για τριπλό ψυγείο και να μην το πειράξεις είναι το Cosmos S. 5 Thermaltake Xaser VI Super Tower Chassis w/ Window Side Panel - Black ...
lukas Οκτώβριος 25, 2010 Author #8 Οκτώβριος 25, 2010 -Την επόμενη φορά πέτα καλύτερα τη κοπελιά απ το μπαλκόνι! την επομενη φορα θα παρει αυτή πόδι από το μπαλκόνι Jason tnx για την απάντηση αποστάτες που μπορώ να βρω
Jason Οκτώβριος 25, 2010 #9 Οκτώβριος 25, 2010 Σου δίνουν μαζί με το κουτί όταν το αγοράζεις,αν θες για αυτό.Παλιά που είχα φτιάξει ένα benchtable για ένα φίλο είχα πάρει αποστάτες από τον κατουμά τώρα όμως δεν έχει και δεν ξέρω κάπου ελλάδα που μπορείς να βρείς.Είναι λίγο δυσεύρετοι εδώ είναι η αλήθεια.
evolution Οκτώβριος 25, 2010 #10 Οκτώβριος 25, 2010 δες αυτο εδω [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002JLAU58/?tag=citofgamonlco-20]Amazon[/ame] βγαινει παραπανω απο οτι ειπες αλλα πιστευω αξιζει (κοντα στα 250 ευρω παει ) χωραει ανετα 3πλο ψυγειο (δεν εχει μεταφορικα)Μετα για να μπαινει 3πλο χωρις μοντα haf 932,haf x 942 ,cosmos αυτα μου ερχοντε στο μυαλο τωρα(οχι οτι εχω ψαξει και πολυ )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.