Jump to content

xfx 5750 προβλημα στην πλακετα

atego

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια εχω την 5750 την xfx απο οτι εχω παρατηρησει η καρτα οταν δουλευει και μετα κλεισω το pc η καρτα πανω στις κολησεις για τις εξοδους τις dvi και σε κατι αλλες κολησεις της καρτας εχει κατι μικρολιωσηματα αυτο το κανει στο σημειο κολησης και πλακετας.

Τι πιστευτε οτι ειναι?

0000yh.jpg000wi.jpg001qgs.jpg999fr.jpg

και εδω το οταν υγροποιηται και γινετε σαν κολα

14178629.jpg

0000sv.jpg

παιδια εχω την 5750 την xfx απο οτι εχω παρατηρησει η καρτα οταν δουλευει και μετα κλεισω το pc η καρτα πανω στις κολησεις για τις εξοδους τις dvi και σε κατι αλλες κολησεις της καρτας εχει κατι μικρολιωσηματα αυτο το κανει στο σημειο κολησης και πλακετας.

Τι πιστευτε οτι ειναι?

Δηλαδή όταν είναι σε λειτουργιά εξαφανίζονται? :p

Βγάλε οπως προείπε και ο φίλος μια φώτο και ανέβασε την να δούμε.

παιδια εχετε δικιο,στα σημεια με κοκκινο στις εικονες(οπως και σε αλλα σημεια πανω στην καρτα απλος εβαλα αυτα σαν παραδειγμα) οταν δουλευει η καρτα υγροποιηται γινετε σαν κολα και οταν κρυωνει η καρτα αφηνει αυτην την ασπρηλα

Θα την πω τη κοτσάνα μου αλλά μήπως είναι κανα κομμάτι πλαστικό από καμιά συσκευασία που έχει μείνει;

Επίσης πιθανό είναι να είναι καμιά κόλλα οπότε αν μπορείς αφαίρεσε την μη σου διαβρώσει τίποτα καθώς υγροποιείται και μπορεί να ...ταξιδέψει

κατι δεν παει καλα...φυσιολογικο δεν ειναι παντως...εγω τις παω 90 βαθμους και 2 καρτες κολλητα και ποτε δεν ειδα τετοιο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.