Jump to content

ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

ΑΚΡΙΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΚΡΙΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ [Σήμερα, στις 14:56]

ΕΡΤΕΞΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ AQUAMARK 3 KAI 3D MARKS 2OO3, ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΡΕΛΑ NOUMERA 52580!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAI 7241 ANTISTIXA.EMINA KAΓΓELO.

Μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις το score και να μας δώσεις το link;

Ακομα και με 1000......

Ω ναι.:flower:

.....ο μονος τροπος για να πειστεις οτι αξιζει ειναι να του τα χωσεις λιγακι και θα καταλαβεις τι ενοουμε :D :D ....δεν ειπαμε να κανεις και 1000mhz ο/c με την μια ....σιγα-σιγα.....;)

Προσοχή! ο φίλος έχει 2 raptors σε raid 0, και pci lock δεν παίζει... κάνω λάθος? ;)

Και το hardware του είναι πολύ ακριβό, και οι μνήμες είναι αβέβαιο μέχρι που θα ανέβουν.

’λλο να "παίζεις" με ένα σύστημα των 1000 ευρώ, και άλλο των 3000!

Πήρε ένα σύστημα για να είναι (πολύ) γρηγορο, και να τον καλύπτει για τη δουλειά που το θέλει.

Δεν πήρε σύστημα για να κάνει ocing...

Φίλε αν είσαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις, (που είσαι δηλαδή), άστο εκεί που είναι

Το να μπεις στο "τρυπάκι" του ocing, εύκολο ακούγεται, αλλά απαιτεί γνώσεις, επιπλέον χρήματα, και πάντα υπάρχει ρίσκο!

Ίσως ένα low-level ocing, να είναι "ακίνδυνο", αλλά ούτε μεγάλες διαφορές θα δεις, και άσε που μετά θα θές κι'άλλο... οπότε δεν "γλιτώνεις"..

Δεν είναι αδικία να δίνεις τόσα για τον Α64 3200+ και κάποιος με έναν απλό 2.6@3.5 να σε περνάει; Όσο για την αξιοπιστία κανένα πρόβλημα.

’σε εχω αγοράσει και κάτι καλές μπρηζόλες....κρίμα που δεν έχω ακόμα τον Prescott.

Για τους Raptors Μάλλον έχεις δίκιο Kbilly, ζεσταίνονται αρκετά απο μόνοι τους.

Τα 3000+ euro δεν τα καταλαβα...που τα είδατε ρε παιδιά. Το σύστημα αυτό το πολύ να κάνει 1800 Χωρίς την οθόνη η οποία φυσικά δε παίζει ρόλο στο Overclocking.

Αρχική απάντηση από Chris2004

Τα 3000+ euro δεν τα καταλαβα...που τα είδατε ρε παιδιά. Το σύστημα αυτό το πολύ να κάνει 1800€ Χωρίς την οθόνη η οποία φυσικά δε παίζει ρόλο στο Overclocking.

Ούτε εγώ κατάλαβα πως του κόστισε τόσα πολλά χρήματα....

Ο ίδιος είπε ότι του πήγε τόσο.

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 07:07]

πάντως ο τίτλος του θρεντ παραείναι υπερβολικός για κάποιον που δεν έχει καν την νοοτροπία του overclocking...

Σωστό! Μάλλον έπρεπε να λέει "κάποιος για default κόντρες ρε παιδιά"?

Αν και δεν νομίζω να υπάρχει κανείς εδώ, για τέτοιου είδους "κόντρα".. :devil:

Ακριβέ Ιωάννη, οι περισσότεροι σε αυτό το forum, (... μάλλον όλοι) επιλέγουν το hardware με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις με overclocking, με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα - εκεί είναι η ουσία, δίνω λίγα (σχετικό αυτό..), ασχολούμαι, παιδεύομαι, ρισκάρω, αλλά παίρνω πολλά, και το αποτέλεσμα με δικαιώνει...

Είναι ωραίο συναίσθημα να "βγάζεις" τα μέγιστα από το σύστημά σου (όποιο και αν είναι αυτό..), και να ανακαλύπτεις τα όριά του..

Όσο για τις κόντρες, μπορείς να δεις σε διάφορα threads, (ocing, benchmarks) επιδόσεις διάφορων oced συστημάτων και να βγάλεις συμπεράσματα..

Ένα μικρό παράδειγμα: P4 3.0 (800fsb), 2*256ddr/400 dual channel, ati 9600pro 256mb (όλα default) > 3dmark2001 : 9900

Barton 2500+, 512ddr/400 single, GF4 TI4200 64MB, (όλα overclocked) > 3dmark : 13600...

.

Για τους Raptors Μάλλον έχεις δίκιο Kbilly, ζεσταίνονται αρκετά απο μόνοι τους.

O βασιλης μαλλον ενοουσε οτι επειδη ειναι στον S-ata controller οι Raptor και δεν υπαρχει agp/pci lock μηπως αντιμετωπισει προβληματα ανεβαζοντας fsb......ασχετο το οτι οντως οι raptor ζεστενονται λιγακι παραπανω.....

Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 18:09]

O βασιλης μαλλον ενοουσε οτι επειδη ειναι στον S-ata controller οι Raptor και δεν υπαρχει agp/pci lock μηπως αντιμετωπισει προβληματα ανεβαζοντας fsb......ασχετο το οτι οντως οι raptor ζεστενονται λιγακι παραπανω.....

Ακριβώς! :)

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 08:50]

Ούτε εγώ κατάλαβα πως του κόστισε τόσα πολλά χρήματα....

Ο ίδιος είπε ότι του πήγε τόσο.

Aν το καλοσκεφτείς...

....είναι όνομα και πράγμα ο άμοιρος! :upside:

Τι να σου πω ρε Bill .Εγω 9.5χ252 δεν εχω κανενα προβλημα με δισκους κτλ ...

Ουτε 10χ240 επισης.Το o/c το κανω απο clockgen.Προφανως ή υπαρχει διαιρετης στα 233 (1/7) και στα 266 (1/8) ή το clockgen δεν μεταβαλλει το pci... Οι 3 δισκοι μου (2sata,1ide) δεν εχουν παραπονεθει ακομα.Ουτε και η live5.1 που υποτιθεται οτι δεν αντεχει μεγαλο pci.Τι να πω?

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 22:29]

Τι να σου πω ρε Bill .Εγω 9.5χ252 δεν εχω κανενα προβλημα με δισκους κτλ ...

Ουτε 10χ240 επισης.Το o/c το κανω απο clockgen.Προφανως ή υπαρχει διαιρετης στα 233 (1/7) και στα 266 (1/8) ή το clockgen δεν μεταβαλλει το pci... Οι 3 δισκοι μου (2sata,1ide) δεν εχουν παραπονεθει ακομα.Ουτε και η live5.1 που υποτιθεται οτι δεν αντεχει μεγαλο pci.Τι να πω?

ούτε εδώ έχει πρόβλημα.....

:p

post-27-1416070834,7552_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.