Jump to content

το γραφείο του υπολογιστή μου

psyber

Recommended Posts

ανοίγω το τρέχον thread για να συγκεντρωθούν κάποιες απόψεις σχετικά με το έπιπλο στο οποίο τοποθετείται το σύστημα μας.

εγώ είμαι σε αναζήτηση ενός μεγάλου γραφείο (γύρω στα 2 μ μάκρος) πάνω στο οποίο να μπορώ να βάλω 2 οθόνες, τα ηχεία μου και ένα σχετικά ογκώδη laser εκτυπωτή που έχω και να μην έχω περιορισμούς. θα προτιμούσα να είναι μεταλλικό και πολύ απλό στο σχεδιασμό. ράφια απόκάτω για να μπαινει το pc τα θεωρώ περιττά και επειδή εμείς οι αρκετά ενασχολούμενοι συχνά επιλεγουμε ογκώδη κουτιά αλλά και για λόγους επαρκούς αερισμού. θα ήθελα αν έχει δει καποιος κάπου κάτι τέτοιο να με ενημερώσει και να με κατευθύνει αλλά και να καταθέσουν όσοι θέλουν τις προτάσεις τους ενδεχομένως και με φωτογραφίες.

ευχαριστώ προκαταβολικά.

να προτιμήσεις ξύλινο. τα μεταλλικά και τα γυάλινα γραφεία προκαλούν ρευματισμούς (λόγο του πως ψύχουν τα χερια)

επίσης τα γυάλινα έχουν και το άλλο κακό, τις ανάκλασης... μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω γιατί στην δουλειά μου είχα συνεχεια πονοκέφαλο, ώσπου μου είπε γιατρός πως είναι από τις ανάκλασης του γυαλιού που είχε το γραφείο, μόλις το άλλαξα περάσανε

ανοίγω το τρέχον thread για να συγκεντρωθούν κάποιες απόψεις σχετικά με το έπιπλο στο οποίο τοποθετείται το σύστημα μας.

εγώ είμαι σε αναζήτηση ενός μεγάλου γραφείο (γύρω στα 2 μ μάκρος) πάνω στο οποίο να μπορώ να βάλω 2 οθόνες, τα ηχεία μου και ένα σχετικά ογκώδη laser εκτυπωτή που έχω και να μην έχω περιορισμούς. θα προτιμούσα να είναι μεταλλικό και πολύ απλό στο σχεδιασμό. ράφια απόκάτω για να μπαινει το pc τα θεωρώ περιττά και επειδή εμείς οι αρκετά ενασχολούμενοι συχνά επιλεγουμε ογκώδη κουτιά αλλά και για λόγους επαρκούς αερισμού. θα ήθελα αν έχει δει καποιος κάπου κάτι τέτοιο να με ενημερώσει και να με κατευθύνει αλλά και να καταθέσουν όσοι θέλουν τις προτάσεις τους ενδεχομένως και με φωτογραφίες.

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αν πας στο ΙΚΕΑ θα βρεις σιγουρα γραφειο ετσι οπως το περιγραφεις και σε καλη τιμη. Ειχα παρει εγω ενα πριν 2-3χρονια (λογικα θα το εχουν ακομα) το οποιο ηταν γυρω στο 1.50-1.70 αλλα ειχε και μεγαλο βαθος+ ενα ραφι απο πανω ρυθμιζομενο σε υψος (την 24αρα την χωρουσε υπερανετα). Ειναι πολυ γερη κατασκευη (μεταλλο+μελαμινη στην επιφανεια του γραφειου)..αν το βρω στο καταλογο του ικεα θα στο ποσταρω.

εγώ απο το ΙΚΕΑ τσίμπισα (και έβαψα μαύρη) την μεγάλη την ταύλα που έχει (1.60 ή 1.80 δεν θυμάμαι) + τα πόδια (που ρυθμήζεις ύψος ), ΔΕΝ έχει συρτάρια, και είχε πάει όλο μαζί κάνα 160άρι γιούργια αν θυμάμαι καλά.

Για να πάρεις πια ιδέα.

| ------ | χ εκεί που σου έχω το "Χ" είναι το HAF 932 άνετα απο κάτω.

γενικά τίμια λεφτά, καλή τάβλα, και ΠΟΛΥ σταθερά πόδια (βασικό αυτό).

Αν πας σε πιο επωνυμα θα σκάσεις πολλά, εκτός αν πας δικό σου DIY που θα είναι ψιλό 1 ή άλλη γιατί το καλό κομμάτι ξήλο κοστίζει.

απλά εκεί θα μπορείς να πάιξεις συρτάρια κλπ αν θές.

πανω απο 1.80μ μηκος δεν νομιζω να βρεις, ειναι πολυ δυσκολο, εψαχνα και εγω καποτε.

τελικα κατεληξα σε ενα ξυλινο απο μακρο γωνιακο ειναι 1,80 η μια πλευρα και 1.10 η αλλη. στη μεγαλη πλευρα που ειναι 85εκ βαθος, η 22αρα οθονη μου φαινεται μικρη και πολλες φορες παρατηρω οτι σκυβω λιγο οταν ειναι λιγο πισω η καρεκλα.

αν θυμαμαι καλα ειχε καπου 160ε ολο, προσφορα απο 180ε, παει αρκετος καιρος.

εγώ απο το ΙΚΕΑ τσίμπισα (και έβαψα μαύρη) την μεγάλη την ταύλα που έχει (1.60 ή 1.80 δεν θυμάμαι) + τα πόδια (που ρυθμήζεις ύψος ), ΔΕΝ έχει συρτάρια, και είχε πάει όλο μαζί κάνα 160άρι γιούργια αν θυμάμαι καλά.

Για να πάρεις πια ιδέα.

| ------ | χ εκεί που σου έχω το "Χ" είναι το HAF 932 άνετα απο κάτω.

γενικά τίμια λεφτά, καλή τάβλα, και ΠΟΛΥ σταθερά πόδια (βασικό αυτό).

Αν πας σε πιο επωνυμα θα σκάσεις πολλά, εκτός αν πας δικό σου DIY που θα είναι ψιλό 1 ή άλλη γιατί το καλό κομμάτι ξήλο κοστίζει.

απλά εκεί θα μπορείς να πάιξεις συρτάρια κλπ αν θές.

Ελα μωρη λατρεια το ιδιο πηρα και γω.

153€ τελικη.

1.60*0.80

Πολυ σκουρο καφε (εγω μαυρο το βλεπα/βλεπω τεσπα:p)

Νικελ ποδια και μια "σιδερια"/βαση απο κατω.

Το κουτι το χω στο γραφειο πανω φυσικα αφου ειμαι "ηδονοβλεψιας"

Βγαινει πιο οικονομικα με το αλλο σετ "ποδιων" παντως.:T:

μάγκες θέλω φωτογραφία αν γίνεται. ειδικά τώρα που ανέφερες ότι εχεις και το κουτι επάνω θέλω να δώ πως είναι!

Θα προσπαθησω να το συμμαζεψω συντομα.

Η αληθεια ειναι οτι δεν προκειται να φτασει ποτε τα Theo_Mich επιπεδα που θα ηθελα αλλα anyway.

I ll keep you updated.

Μακρια απο γυαλινο φιλε. Περα απο την αντανακλαση ειναι και αρκετα ασταθες.

Ασε που υπαρχει ο κινδυνος (μικρος βεβαια) να σπασει και να γινει μακελειο.

Και συμφωνω μαζι σου,χωρις ραφια.

Αγορασε 4 ποδια και μια ταβλα ξυλινη στις διαστασεις που θελεις,βιδωσε τα ποδια απο κατω,

και εχεις το πιο οικονομικο γραφειο ακριβως για τον χωρο σου.Πλεονεκτημα οτι διαλεγεις

και οτι χρωμα η σχεδιο ξυλου σε αρεσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.