Jump to content

Προταση για αγορα Front Panel

Soul_analyzer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω ενα front panel. Μονο που εγω ειμαι λιγο αχορταγος και θελω να εχει τα παντα. Γενικως το προηγουμενο που ειχα ( Aerocool Coolpanel 2 ) το εκαψα κατα την διαρκεια modding/testing

Γενικως αυτο εκτος απο 4 ενδεξεις θερμοκρασιας 4 ενδεξεις ανεμηστηρα ειχε ακομη και αποσπαζομενο card reader - line in - headphone - microphone - 2 usb2.0 και τελος SATA και POWER για την SATA .

Η αληθεια ειναι εγω αυτην την στιγμη ψαχνω ενα panel που να εχει συγκεκριμενα τα εξης

4 ενδεξεις θερμοκρασιας η και περισοτερες

4 ενδειξεις ανεμηστηρα η και περισοτερες

τουλαχιστον 2 USB 2.0 αν και θα προτιμουσα περισοτερα π.χ 4

1 firewire

1 SATA και POWER για την SATA (ισως αυτο να μην ειναι και τοσο σημαντικο)

1 e-SATA

To Aerocool Coolpanel 2 τα εχει ολα αυτα αλλα με χαλαει που δεν εχει e-SATA και μονο 2 USB 2.0

Επισης εχει ολα τα υπολοιπα που δεν τα χρειαζομαι.

Αν βρειτε/ξερετε καποιο front panel με αυτα τα χαρακτηρηστικα πες τε μου σας παρακαλω.

Αλλιως μαλλον να ψαξω να βρω το ιδιο.

Ευχαριστω

Χμμ... βρηκα αυτο

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/RAIDSONIC-IB-110STUS2-B-DOCKING-STATION-2-5-INCH-3-5-INCH-USB-ESATA.htm

στο Πλαισιο ειναι και καλη τιμη οποτε μπορουμε να αφαιρεσουμε αν ειναι αναγκη το SATA και POWER SATA

Mηπως να κανω ενα συνδασμο δυο panel

1. eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής ---> NZXT Sentry 2 Touch Screen LCD Fan Controller

η

eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής ----> NesteQ MaxZero LCD Fan Controller Black

και

2. eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής ----> Scythe Kaze Station 3.5" Fan Controller Black

Το δευτερο ειναι σε θυρα τοποθετησης των 3,5"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.