Jump to content

απεβιωσε εις κυριον??

D Ace

Recommended Posts

παιδια εχω σοβαρο προβλημα με το pc μου!! μαλλον τα τιναξε... εχτεσ προχτεσ αρχισε ξαφνικα να αργει να ανοιγει χωρις να εχω κανει κατι εγκατασταση. σημερα και εχτες το βραδυ πηγενε σαν να ειχα p4 απο τους πρωτους με φορτομενο δισκο τερμα... εκανε κανα λεπτο να κλεισει και να ανοιξει τον firefox, κολαγαν τα παντα και γενικα δεν μπορουσες να το χρησημοποιησεις. του ριχνω ενα φορματ και εξακολουθουσε τα ιδια. βεβαια σε μικροτερο βαθμο. παω μεχρι την κουζινα να φω και τον γυρναω τον βλεπω κλειστο. λεω θε ειναι η εξηκονομηση ενεργειας. παταω να ανοιξει και με το που ανοιγει κλεινει κατευθειαν. ξαναδοκιμαζω να τον ανοιξω και με την 3η πηρε μπρος. εκανε ομως εναν θορυβο σαν κομπρεσερ και μαλλον ηταν απο δισκο... μετα απλα κολαγε στα Bios η εκανε restart στhn οθονη των bios παντα.. μητρικη λοιπον η δισκος?

Βγάλε την μπαταριούλα την στρογγυλή που είναι πάνω στην μητρική για 10-15 λεπτά. Ξαναβάλε την και άναψέ τον.

Από update είσαι ΟΚ; Και από το site του κατασκευαστή της μητρικής και από Windows update ε;

Τι έπαθες ρε D Ace,πωωω!!!

Ποιά μητρική έχεις?

Βασικά δε μπορώ να σου πω αν είναι μητρική ή κάτι άλλο μιας και η μητρική δεν γίνεται να κάνει τέτοιο θόρυβο!Θόρυβοι συνήθος είναι είτε από τροφοδοτικό,αλλά λες ότι είναι οκ,είτε από δίσκο!

Είσαι με την υδρόψυξη?Ρε συ μήπως τα έπαιξε η αντλία???Και πάπαλα και πήρε μαζί της cpu λόγω θερμοκρασιών ή τίποτε άλλο?

οχι δεν επαθε τιποτα η αντλια! ο θορυβος ειναι εντελως διαφορετικος και ειναι σαν να κολαει δισκος λογικα μιας και "παλευα" την αλλη φορα να του κανω format κανα μισαωρο. ολο fail ελεγε! και πιο πριν την καταστροφη, εκανα μισο με ενα λεπτο να παρουν μπρος τα βιος! ειδηκα απο τοτε που το ανεβασα στα 4ghz εγινε πιο εντονο...

(ασχετο τους ανεμηστηρες εξακολουθω να τους θελω!) :p

Εγώ θα τα έβγαζα όλα από πάνω, και την μητρική από το κουτί και θα τη δοκίμαζα εκτός κουτιού μπας και βραχυκυκλώνει.

Πάντως μόνο με επεξεργαστή, μνήμη και κάρτα γραφικών στο bios πρέπει να μπαίνει.

ακομα δεν μπορεσα να βρω την μπαταριουλα! και να φανταστεις ηταν το πρωτο που εψαξα!

Σοβαρά τώρα δεν βρίσκεις την μπαταρία της μητρικής;

Αν ανοίξεις το manual της μητρικής θα την βρείς αμέσως. Είναι περίπου σαν κι αυτές που βάζουμε στα ρολόγια αλλά λίγο πιο μεγάλη.

Βγάλε την να έρθει το BIOS στα "ίσα του".

Κοίτα την εικόνα αν βοηθάει.

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img221.imageshack.us/img221/2360/42452398.th.png' alt='42452398.th.png'> Uploaded with ImageShack.us

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.