Jump to content

προβλημα εγκαταστασης modem router netgear

johnymag

Recommended Posts

καλησπερα

σημερα ειπα να παω να αγορασω ενα καλυτερο modem router επειδη το προιγουμενο μου δεν την παλευε και τσιμπησα το netgear dgn2200 το οποιο απ'οτι διαβασα σε foroums ειναι πολυ καλο..ερχομαι σπιτι,ανοιγω το κουτι,δεν βλεπω σπλιτερ λεω ωχ..το βαζω πανω στο παλιο σπλιτερ αλλα δεν συνδεεται..στην εγκατασταση απο το site και το cd μου βγαζει error..μπορω να το συνδεσω καπως αλλιως? (στις οδηγιες λεει για σπλιτερ και εχει σε φωτογραφια μεσα αλλα το κουτι εχει κατι ασχετα με 3 δοντια και ενα με μια ευθεια που μπαινει στην μπριζα μαλλον και εχουν θυρες modem κλπ..το router να πω αγοραστηκε απο πλαισιο.) τι κανω?:rubik:

Όπως τα γράφεις δε βγάζω νόημα. Να το συνδέσεις κάπως αλλιώς με τον υπολογιστή εννοείς; Το βάζεις στο σπλίτερ και δε συνδέεται = δε συγχρονίζει; Το παλιό που είχες συγχρόνιζε κανονικά με το υπάρχον σπλιτεράκι;

φαααααααααααααααααααααααααααααααααααακ..:wall:και τωρα τι κανω?παω πισω να το αλλαξω αν γινετε ή μπορω να κανω κατι εγω?(την isdn δεν την αλλαζω γιατι θελω να μπορω να μιλαω σε 2 τηλ ταυτοχρονα εκτος αν γινεται και στην pstn αυτο..)

SG :: Netgear DGN2200 DSL Wireless Router εδω γιατι λεει isdn?..και επισης την σελιδα της netgear δεν λεει κατι για pstn..πφφ επειδη δεν βρικα κατι για firmware με isdn μπορειτε αν παρει κατι το ματι σας να μου το πειτε? ευχαριστω

• 2 weeks later...

φίλε αν θυμάμαι καλά γιατί αγόρασα και εγώ το ίδιο modem υπήρχε η έκδοση Α και η έκδοση Β, η annex Α είναι για pstn και η annex Β για isdn.

το ότι το site αναφέρει οτι δεν έχει Netgear για adsl δεν σημαίνει ότι στα καταστήματα δεν έχουν και δυστυχώς θα πρέπει να πάρεις σβάρνα τα καταστήματα και να ρωτάς.

η απο το τηλέφωνο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.