Jump to content

προβλημα εγκαταστασης modem router netgear

johnymag

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα

σημερα ειπα να παω να αγορασω ενα καλυτερο modem router επειδη το προιγουμενο μου δεν την παλευε και τσιμπησα το netgear dgn2200 το οποιο απ'οτι διαβασα σε foroums ειναι πολυ καλο..ερχομαι σπιτι,ανοιγω το κουτι,δεν βλεπω σπλιτερ λεω ωχ..το βαζω πανω στο παλιο σπλιτερ αλλα δεν συνδεεται..στην εγκατασταση απο το site και το cd μου βγαζει error..μπορω να το συνδεσω καπως αλλιως? (στις οδηγιες λεει για σπλιτερ και εχει σε φωτογραφια μεσα αλλα το κουτι εχει κατι ασχετα με 3 δοντια και ενα με μια ευθεια που μπαινει στην μπριζα μαλλον και εχουν θυρες modem κλπ..το router να πω αγοραστηκε απο πλαισιο.) τι κανω?:rubik:

Όπως τα γράφεις δε βγάζω νόημα. Να το συνδέσεις κάπως αλλιώς με τον υπολογιστή εννοείς; Το βάζεις στο σπλίτερ και δε συνδέεται = δε συγχρονίζει; Το παλιό που είχες συγχρόνιζε κανονικά με το υπάρχον σπλιτεράκι;

ναι..εννοω οτι δεν συνχρονιζει..ενω το παλιο αμα το βαλω οπως ηταν πριν δουλευει μια χαρα

Το δοκιμασες χωρις το σπλιτερ???δλδ να το βαλεις απευθειας στην πριζα να δεις αν σου συνχρονιζει ετσι??

φαααααααααααααααααααααααααααααααααααακ..:wall:και τωρα τι κανω?παω πισω να το αλλαξω αν γινετε ή μπορω να κανω κατι εγω?(την isdn δεν την αλλαζω γιατι θελω να μπορω να μιλαω σε 2 τηλ ταυτοχρονα εκτος αν γινεται και στην pstn αυτο..)

Εφερνε μέχρι πριν 1 μηνα που είχα κοιτάξει DGN2000 και για isdn και για απλή γραμμή. Κοιτα το κουτί τι λέει, το γράφει επάνω αν είναι για isdn ή απλή γραμμή

και παλι και να το αλλαξω δεν εχει αλλα για isdn:wall: να ρωτησω κατι ψιλο ασχετο?σε pstn μπορω να μιλαω σε 2 τηλεφωνα ταυτοχρονα?

Όχι, όπως το σκέφτεσαι δε γίνεται. Ψάξε μήπως μπορείς με firmware update να το μετατρέψεις σε ISDN (και να χάσεις την εγγύηση, βέβαια).

• 2 weeks later...

φίλε αν θυμάμαι καλά γιατί αγόρασα και εγώ το ίδιο modem υπήρχε η έκδοση Α και η έκδοση Β, η annex Α είναι για pstn και η annex Β για isdn.

το ότι το site αναφέρει οτι δεν έχει Netgear για adsl δεν σημαίνει ότι στα καταστήματα δεν έχουν και δυστυχώς θα πρέπει να πάρεις σβάρνα τα καταστήματα και να ρωτάς.

η απο το τηλέφωνο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.