Jump to content

HD6970 / GTX580 fps(bfbc2) ευρω προβλεψεις

zpaf

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Δυνατό το μωρό ... σε ορισμένα ρίχνει στην 5970, μάλιστα...

Έχει χάσει από την single gpu ή την διπλή ?

Αν αυτο ειναι αληθινο, τοτε εχει χασει...

Εγω θα περιμενω τα 320 frames της κοκκινης που "προεβλεψες".

Αλλες διαρροες σε αλλα site δεν ειχαμε?

Αν αυτο ειναι αληθινο, τοτε εχει χασει...

Έχει χάσει αλλά έτσι όπως το μυρίζω πάμε για 10-15% σε μερικα games και όχι 5-10% πάνω από 580gtx και με ποιο λιγα watt ...

τι fail ηταν αυτο παλι...δεν εχει ελπιδες μπροστα στην 6970...σε λιγο θα βαζουμε στοιχιμα αν καταφερει και χασει εστω ενα benchmark η 6970, και οχι για το ποια θα ναι καλυτερη...κριμα...αν το παρει σοβαρα η amd, θα μας κουφανει με την τιμη των 69ΧΧ...:(:wall:

με 1536 shader η 6970, δεν θα ξεφύγει πολύ ρε παιδιά... 37% πάνω από την 6870, δηλαδή θα κονταροχτυπιούνται με την 580, εκτός και αν έχει 1920...

συγνωμη για το (εκτος θεματος) ΑΛΛΑ εχω την απορια 3Χ5870 VS 2X580GTX ποιος θα εει κεφαλι και αν αξιζει η μεταβαση σε καποιον που εχει 2 η 3 5870

Αυτος που εχει 2x5870 και ονειρευεται μια καλη μονοπυρηνη θα παει σε gtx580 ή hd6970.

Αυτος που εχει 3x5870 και νομιζει οτι με 2x580 θα ειναι καλυτερος ρισκαρει.

Εγω δεν θα το ρισκαρω :D

Τα ιδια και σε ευρω θα κανει.

Αν βαλεις οτι 1ε=1,4$ κανονικα θα εκανε 400ε ΑΛΛΑ θα κανει 550.:p

Μη χάσει το πλαίσιο πάλι... μα καλλά δεν το καταλαβαίνω γιατί τόσο πάνω το φέσι σε σχέση με την υπόλοιπη ευρώπη.. τι σκ@τ@ φόρους πληρώνουμε... έλεος, @@@ στα μούτρα του πλαίσιο.... λολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.