Jump to content

HD6970 / GTX580 fps(bfbc2) ευρω προβλεψεις

zpaf

Recommended Posts

Λοιπόν το Cayman στα σωστά χέρια έπιασε 38K+ gpu score στο Vantage performance...

Λοιπον το τελευταιο μυστικο που εχει μεινει ειναι οι μνημες και ο stock χρονισμους τους, αρα εχουμε το εξης: Nα εχει βαλει 7gbps or 6,4gbps αρα μιλαμε για stock μνημες που θα ξεκινανε απο τα 1500mhz και τσακ μπαμ θα ανεβαινουν στα 1700mhz...

Το eyefinity setup μου σε περιμένει να το απογειώσεις....

Αμα τα καυμενα τα cayman θελουνε και υδροψυξη για να πανε εκει που πρεπει μαλλον με βλεπω να περιμενω τα 28nm AMD Radeon HD 7000 (28nm) Southern Islands in Q2, 2011

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply
Αμα τα καυμενα τα cayman θελουνε και υδροψυξη για να πανε εκει που πρεπει μαλλον με βλεπω να περιμενω τα 28nm AMD Radeon HD 7000 (28nm) Southern Islands in Q2, 2011

Για τα 38Κ δεν θες νερο αλλα κατι αλλο....

Man εχεις πολύ δυνατο setup, μπορείς να περιμένεις και να περάσεις αυτή τη γενιά....

Για τα 38Κ δεν θες νερο αλλα κατι αλλο....

Man εχεις πολύ δυνατο setup, μπορείς να περιμένεις και να περάσεις αυτή τη γενιά....

Συμφωνώ αλλά όπως γράφεις και εσύ...

Greed is good! :p

Πάμε για 6970trifire και επειδή έχουμε την Asus p6t deluxe v2 (η αναφορά για τον pasxoc) λόγω pci-e θα πάμε σε 6990+6970 trifire!

Κάτι αντίστοιχο με το 5970+5870...

:D

δεν ξέρω αν είναι το σωστό thred αλλά θα την κάνω την ερώτηση! από ότι έχω δει σε διάφορα Benchmarks τις 460sli και σύμφωνα με τα λεγόμενα για την gtx 580 και τα τελευταία που έχουν διαρρεύσει για την τοπ μονοπύρηνη της nvidia για ένα 20% πάνω από gtx480 και να με διορθώσετε αν κάνω λάθος αλλά βγάζω αυτό το συμπέρασμα: gtx580(500+ero) =gtx460sli(400eyro) λέτε να είναι ποιο σοφή αγορά οι 460sli? για ανάλυση 1920χ1080? η να περιμένω κι άλλο?

δεν ξέρω αν είναι το σωστό thred αλλά θα την κάνω την ερώτηση! από ότι έχω δει σε διάφορα Benchmarks τις 460sli και σύμφωνα με τα λεγόμενα για την gtx 580 και τα τελευταία που έχουν διαρρεύσει για την τοπ μονοπύρηνη της nvidia για ένα 20% πάνω από gtx480 και να με διορθώσετε αν κάνω λάθος αλλά βγάζω αυτό το συμπέρασμα: gtx580(500+ero) =gtx460sli(400eyro) λέτε να είναι ποιο σοφή αγορά οι 460sli? για ανάλυση 1920χ1080? η να περιμένω κι άλλο?

Αν δεν εχεις θεμα με τα 100+ διαφορα των δυο setup περιμενε την gtx580.

Σαν νουμερα δεν θα χουν διαφορες...

Σαν αισθηση και min fps η 580 δεν θα χει αντιπαλο.

Επισης μην ξεχνας οτι παντα θα βασιζεσαι στο κατα ποσο κανει καλο scaling το sli ενω με την 580 θα εχεις "καθαρα" fps.

AMD Radeon HD 6850 CrossFire Review - Page 3/25 | techPowerUp

Μέσα πέσαμε για 1920shaders και όπως περίμενα πάνω από 850mhz ο πυρήνας και όπως λένε 860mhz....

Πάρτε μπούσουλα αυτό και πάμε !

2χ6850 = (2χ960)1920 shaders στα 775mhz με μνημες 2χ1gb στα 130gb/s

6970 = 1920 shaders στα 860mhz με μνημη 2gb στα 195gb/s (τι άλλο να πούμε, οι αριθμοί ΦΩΝΑΖΟΥΝ)

NVIDIA NEO -> Στο παρασκήνιο λένε(γιατί σε μερικούς δεν άρεσαν τα πηγάδια) για 1000αρι core το 580gtx με αέρα stock!

Θα δούμε ΤΕΡΑΤΑ και από τους δυο!

Λοιπόν το Cayman στα σωστά χέρια έπιασε 38K+ gpu score στο Vantage performance...

Λοιπον το τελευταιο μυστικο που εχει μεινει ειναι οι μνημες και ο stock χρονισμους τους, αρα εχουμε το εξης: Nα εχει βαλει 7gbps or 6,4gbps αρα μιλαμε για stock μνημες που θα ξεκινανε απο τα 1500mhz και τσακ μπαμ θα ανεβαινουν στα 1700mhz...

Το eyefinity setup μου σε περιμένει να το απογειώσεις....

Ρε συ Seb, δώσε link από τις πηγές σου γιατί θα μουρλαθούμε.... τα νούμερα ακούγονται υπερβολικά, και πες το cayman είναι νέα αρχιτεκτονική, στο techpowerup ακούγετε ότι το 580 πως θα πάει στα 1000 mghz, παραείναι κουλό, δηλαδή 580= 1.75*480 σε απόδωση? δώσε sources εκτός και αν μιλάς με τίποτα σχιστομάτες εργάτες στη φάμπρικα της TSMC ή πως στο $Υ**%^*&$ τη λένε !!!! :p

Δε σε αμφισνητώ απλά θέλω και άλλες πληροφορίες , με αρώστησες!!!!!!

προς vakis

Links δεν υπάρχουν, βασικά έχω πράγμα να πω και να ανεβάσω.

Αλλά λάου λάου ....

Συνέχεια προσπαθώ να περάσω κάποια πράγματα...

Έτσι και αλλιώς κοντή γιορτή!

Σαν αισθηση και min fps η 580 δεν θα χει αντιπαλο.

Υποθετω μιλας μονο αναμεσα στις αλλες nv και δεν συμπεριλαμβανεις τις ati σε αυτο το συμπερασμα, ετσι;

Πως το λες με τοση σιγουρια;

Και γω οπως και ο vakis, δεν αμφισβητω, περισσοτερες πληροφοριες ψαχνω.

δηλαδή πιστεύεις ότι 2*470 ή 2*6870 θα είναι λίγες μπροστα στα μονοπύρινα θηρία?

2x6870=440ευρω

2x470=520ευρω

Απο τις τιμες τους και μονο καταλαβαινεις πως αν δεν θα ειναι λιγες θα ειναι μια η αλλη.

Μιλαμε ποια για μονοπυρηνες 500+ ευρω.

Υποθετω μιλας μονο αναμεσα στις αλλες nv και δεν συμπεριλαμβανεις τις ati σε αυτο το συμπερασμα, ετσι;

Πως το λες με τοση σιγουρια;

Και γω οπως και ο vakis, δεν αμφισβητω, περισσοτερες πληροφοριες ψαχνω.

Eννοω ΟΛΕΣ τις μονοπυρηνες καρτες και η αρχικη απαντηση μου ηταν σε ενα φιλο που συγκρινε 580 με 2χ460. To ιδιο συμβαινει οταν συγκρινεις 295 με 5870.

Mαντείο των Δελφών time... τι θέλει να πει ο ποιητής...

πέρυσι που βγήκε πρώτη στην αγορά DX11 η ati, έχασε?

Το μόνο που συμπαιρένω αυτή τη στιγμή, είναι ότι προσπαθείς να μας πεις έμμεσα ότι όλα αυτά τα δήθεν προβλήματα που βγάζει ο fuad και ο κάθε fuad (έλλειψη τελικών bios,τελικά ρολόγια κτλπ) είναι πλασματικά και ότι στην ουσία η ati έχει έτοιμο προιόν (εννοείται ότι το προιόν αυτό είναι Ultra-Super-Predator-Killer) και απλά περιμένει την nvidia να βγάλει το crap της σε ψηλές τιμές και μετά η ati με τον οδοστροτήρα της (σε χαμηλότερη τιμή πάντα) να πατήσει τον αντίπαλο...

Χμμμ... τι μου θυμίζει αυτό το σενάριο? Α!, ναι... πάνω-κάτω την περυσινή τακτική της nvidia...δεν είχε προιόν έτοιμο και το μόνο που έκανε ήταν να λέει και να λέει... (ένα λόγος που την μαύρισα και έσταξα τα $$ μου στην ati).

Come on, speak clearly pl0x.

Trollarw τα περσινά με την nvidia εδώ τα είχαμε πει...

Δεν έπεσα σε κανένα έξω από αυτά που είχα πει, αντίθετα με κάποιους που είχαν Μοσχοβίτικα πράσινα NDA...

Τo Cayman, έχει μπει στο Ελλαδικό χώρο...

ναι trollarw αλλά η nvidia τέτιο καιρό δεν ήξερε καν τι είναι το gtx480 και στην πορεία το έβγαλε ...

από έγκυρες πηγές που έχει πάρει το αυτί μου ότι η 69-50-70-90 υπάρχει αλλά δεν την βγάζουν ακόμα γιατί όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, ώστε να κοστολογήσει η nvidia to 580 και μετά από καμιά βδομάδα + θα βγει η ΑΤΙ και θα πεί σας δίνω την πιο μονοπύρηνη κάρτα μου 5-10% πιο κάτω απο της nvidia ... έχει να γίνει πανηγύρι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.