Jump to content

HD6970 / GTX580 fps(bfbc2) ευρω προβλεψεις

zpaf

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Μετά από και άλλες δοκιμές προχωράω στο 1xCAYMAN ολοταχώς, μιας έχει ακόμα πολλά χιλιόμετρα να καλύψει η NVIDIA (βελτιώθηκε αλλά έχει ακόμα δρόμο για να μιλάμε)

...όπως είπε και ο trollarw πιο πίσω, τρελοκομείο δεν θα πάω για καμιά nvidia και ούτε είμαι διατεθειμένος να βλέπω stuttering στον ύπνο μου

Αν δεν σβήσει τον stuttering δεν πάει πουθενά ούτε το surround αλλά ούτε το 3d surround...Βεβαια καποιος μπορει να το αντεχει, υπαρχουν games που τα παει καλα. Αλλα ειναι θεμα υπομονης!

Το καλύτερο setup είναι ένα CAYMAN με 3xmonitor για EYEFINITY και 1xmonitor 3D για ΑΤΙ 3D μιας και υποστηρίζει πάνω από 400 games ετσι να εχεις και στα δυο pure frames... Καλύτερα 40 fps ΚΑΘΑΡΑ παρα 80 με stuttering!

Πάντως το 3d πολύ ωραίο και αξίζει να έχεις ένα monitoraki να παιζεις με αυτό, όσα δεν παίζουν σε EYEFINITY mode!

Άρα πρώτη αγορά το CAYMAN, και μετά μια 3D οθόνη και τέλος για φέτος για να παίζω μπάλα παντού!

Και ΕΜΑΣ τι μας ενδιαφέρει αυτό!?!:)

Κάποιο νέο για την 6970 έχουμε?:dance3:

Διψάτε για νέα πουλάκια μου!!! Λοιπόν με πολύ επιφύλαξη θα δώσω αυτο(με βάση τις τελευταίες φήμες που βγήκαν στη φόρα) για το tessellation του CAYMAN....σαν το αντιστοιχο που ειχε βγει για το Barts...

Aυτο που δείχνω μάλλον θα είναι το αντίστοιχο διάγραμμα από ΑΤΙ, τώρα εάν αυτό είναι αρκετό σε FPS να φάει το 480gtx or 580gtx περιμένουμε να το δούμε !

slide1mc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Στο διάγραμμα μου έχω κόψει λίγο την λεπτομέρεια και το έχω κάνει στο περίπου γιατί για να έκανα όλη τη λεπτομέρεια θα μου επερνε χρόνο...

Το αντίστοιχο διάγραμμα με τον πυρήνα Bart μπορείτε να το βρείτε...

Cayman has 2GB of GDDR5 memory and the controller of choice is 256-bit. While in terms of RAM quantity the card beats Nvidia's GTX 580 which has 1.5GB, we can definitely say anything over 1GB is overkill for most users, but it looks good for marketing purposes.

Despite its 256-bit bus, Cayman Radeon HD 6970 looks to be quite close to GTX 580 performance, but we still don’t have anything better than this claim. Launch appears to be set for the week of November 22nd and samples are supposed to get to AMD selected press very soon.

αρα οσοι θελουν eyefinity μπορουν να ετοιμαζονται...αρα...και η 6990 8α ναι 4γιγα...οποτε και εκεινη κανει eyefinity...

αρα οσοι θελουν eyefinity μπορουν να ετοιμαζονται...αρα...και η 6990 8α ναι 4γιγα...οποτε και εκεινη κανει eyefinity...

Στο πρώτο κομμάτι συμφωνώ ,όπως και για όσους παίζουν σε μεγάλες αναλύσεις...το δεύτερο δεν έχει λογική βάση γιατί μετά πόσο θα κοστίζει η κάρτα?

Seb darling, εσύ παίζεις ifinity , εγώ όχι...

Σε ένα monitor παίζω οπότε klain δεν με ενδιαφέρει καθόλου το shuttering, σε multy gpu setups έχει και η amd shuttering...

Aργά ή γρήγορα και η nvidia θα το διωρθώσει αυτό, δεν είναι ανάκη όμως να περιμένεις την κάθε nvidia.

Αναλόγος με τις ανάγκες του κάθε ενώς την εκάστοτε χρονική στιγμή επιλέγουμε εταιρία που μας καλύπτει.

Εγώ θέλω ένα monitor με full frames, όχι να βλέπω 150 fps και ώρες ώρες να έχεις αίσθηση ότι παίζεις με 30fps γαμώ τα 950ευρώ μου, να έχεις ctds, να έχεις πολύ μικρο oc headroom και με μικρό κέρδος, για το τάδε game τάδε driver, τάδε πρόγραμμα για να βγάλεις τους drivers blah blah blah...

ΝΟ THANKZ

Θέλω όταν γυρίζω σπίτι μου να κάθομαι στο pc μου να πάιζω ότι γουστάρω και να χαλαρώνω όχι να συμβαίνει το αντίθετο λόγο (uber shitty performance / $ ), ούτος ή άλλος προσωπικά ασχολούμε με τον χώρο οπότε δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμε και με το κ*λ* hardware/software τις κάθε amd.

Ολους εσάς που είστε εκτός χώρου σας καταλαβαίνω που γουστάρετε να ασχολίστε με αυτά τα προβλήματα και το παίζεται beta testers της amd, bios testers αφιλοκερδός .. και δεν ξέρω και γω τι άλλο αισθάνεστε... care? NOT . Έχω μπουχτίσει από ολα αυτά και δεν θέλω να αχολουμε και άλλο με αυτό στον ελεύθερο μου χρόνο.

Οσο είχα nvidia δεν είχα προβλήματα αυτό ξέρω, οπότε TWIMTBP for the win για μένα μαζί με όλα όσα συνεπάγεται αυτό physX , cuda ktlp....

Ααα! και κάτι άλλο μην ακούω το psysX είναι gtp ktlp, είναι extra effects, που έχουν πάααρα πολλά παιχνίδια και θα έχουν και άλλα πολλά παιχνίδια στο μέλλον που δεν μπορούν να αναπαραχθούν από amd gpus γιατί έτσι το θέλει η nvidia. Κακία της nvida ? ναι είναι , care? not! Εγώ θα μπορώ να βλέπω το extra eye candy? Ναι.

Αυτά, ελπίζω χωρίς παρεξήγηση.

Σε ένα monitor παίζω οπότε klain δεν με ενδιαφέρει καθόλου το shuttering, σε multy gpu setups έχει και η amd shuttering...

Aργά ή γρήγορα και η nvidia θα το διωρθώσει αυτό, δεν είναι ανάκη όμως να περιμένεις την κάθε nvidia.

Αναλόγος με τις ανάγκες του κάθε ενώς την εκάστοτε χρονική στιγμή επιλέγουμε εταιρία που μας καλύπτει.

Εγώ θέλω ένα monitor με full frames, όχι να βλέπω 150 fps και ώρες ώρες να έχεις αίσθηση ότι παίζεις με 30fps γαμώ τα 950ευρώ μου, να έχεις ctds, να έχεις πολύ μικρο oc headroom και με μικρό κέρδος, για το τάδε game τάδε driver, τάδε πρόγραμμα για να βγάλεις τους drivers blah blah blah...

ΝΟ THANKZ

Θέλω όταν γυρίζω σπίτι μου να κάθομαι στο pc μου να πάιζω ότι γουστάρω και να χαλαρώνω όχι να συμβαίνει το αντίθετο λόγο (uber shitty performance / $ ), ούτος ή άλλος προσωπικά ασχολούμε με τον χώρο οπότε δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμε και με το κ*λ* hardware/software τις κάθε amd.

Ολους εσάς που είστε εκτός χώρου σας καταλαβαίνω που γουστάρετε να ασχολίστε με αυτά τα προβλήματα και το παίζεται beta testers της amd, bios testers αφιλοκερδός .. και δεν ξέρω και γω τι άλλο αισθάνεστε... care? NOT . Έχω μπουχτίσει από ολα αυτά και δεν θέλω να αχολουμε και άλλο με αυτό στον ελεύθερο μου χρόνο.

Οσο είχα nvidia δεν είχα προβλήματα αυτό ξέρω, οπότε TWIMTBP for the win για μένα μαζί με όλα όσα συνεπάγεται αυτό physX , cuda ktlp....

Ααα! και κάτι άλλο μην ακούω το psysX είναι gtp ktlp, είναι extra effects, που έχουν πάααρα πολλά παιχνίδια και θα έχουν και άλλα πολλά παιχνίδια στο μέλλον που δεν μπορούν να αναπαραχθούν από amd gpus γιατί έτσι το θέλει η nvidia. Κακία της nvida ? ναι είναι , care? not! Εγώ θα μπορώ να βλέπω το extra eye candy? Ναι.

Κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχεις δίκαιο. Εφόσον τα σκας πρέπει να έχεις και την ανάλογη εξυπηρέτηση και όχι να είσαι beta tester κτλπ. Το θέμα είναι ότι ο fanboyσμός σου και οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς π.χ "care? not! , Nvidia FTW κτλπ κτλπ" πιο πολύ θυμίζουν το σκεπτικό ενός 15χρονου και μάλλον επαληθεύουν το nickname σου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνεις το δίκιο των ποστς σου.

Φιλικά πάντα,

OFFTOPIC τέλος.

Κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχεις δίκαιο. Εφόσον τα σκας πρέπει να έχεις και την ανάλογη εξυπηρέτηση και όχι να είσαι beta tester κτλπ. Το θέμα είναι ότι ο fanboyσμός σου και οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς π.χ "care? not! , Nvidia FTW κτλπ κτλπ" πιο πολύ θυμίζουν το σκεπτικό ενός 15χρονου και μάλλον επαληθεύουν το nickname σου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνεις το δίκιο των ποστς σου.

Φιλικά πάντα,

OFFTOPIC τέλος.

ναι όντως σε συνδοιασμό με το nickname.... δεν με νοιάζει αν ότι λέω περνάει στο ντούκου... να κοιτάτε την ουσία... και οι εκφράσεις είναι επίτιδες... προφανώς ... είμαι αγανακτησμένος. Πόσο fanboy της nvidia μπορεί να είσαι όταν σκας στην amd 950 ? (και αυτό γιατί διαβάζεις αριθμούς και τους ερμηνεύεις και υποτίθεται πως έχεις τσακάρει καλά την αγορά σου, τελικά δεν άξιζε...καθόλου και είσαι το κορόιδο,που και τους πληρώνεις, και δουλεύεις για αυτούς. (Τελος οι υπερωρίες από μένα)) Το θέμα είναι, πόσο fanboy μπορεί να γίνει/φαίνεται ένας αγανακτησμένος.

αυτά

ΝΟ THANKZ

....μιλας για υποστηριξη και σου ξαναλεω ο ξάδερφος έχει 3χ480gtx με 3xmonitor 3d για 3d surround και το stuttering ειναι σε ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ! Αυτός δηλαδή πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την πράσινη ? Θα έχει άδικο να πάει έξω από την NVIDIA και να τους τα ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΕΛΟ? Τι cuda και physx μου λες μετά....

Το eyefinity/3d surround είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για τους drivers και των 2 εταιρειών..όμως ο Trollarw ρε sebastian λέει σε μια οθόνη δεν έχει αυτά που ζητάει, o ξάδερφος σου έχει το πιο δύσκολο setup που μπορεί να γίνει κ έτσι λογικό είναι να έχει πολλαπλάσια προβλήματα!θέλει σωστούς drivers, όπως όλοι μας...:)

Το eyefinity/3d surround είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για τους drivers και των 2 εταιρειών..όμως ο Trollarw ρε sebastian λέει σε μια οθόνη δεν έχει αυτά που ζητάει, o ξάδερφος σου έχει το πιο δύσκολο setup που μπορεί να γίνει κ έτσι λογικό είναι να έχει πολλαπλάσια προβλήματα!θέλει σωστούς drivers, όπως όλοι μας...:)

Μan καταλαβα τι λεει αλλα οχι να μου βγαλει την NVIDIA και guru στους drivers...Στα δυσκολα φαινεται ο guru...

Τουλαχιστον η ΑΤΙ μπορει να σου δωσει ενα eyefinity της προκοπης!

Εδώ με 3χ480gtx σε gta4 και πήδαγε η εικόνα σε ενα Monitor, με μια 5870 επαιζα καλυτερα...

Το κλεινω εδω.... ολοι εχουν τα προβληματα τους, καπου χανει ο ενας και καπου ο αλλος!

....μιλας για υποστηριξη και σου ξαναλεω ο ξάδερφος έχει 3χ480gtx με 3xmonitor 3d για 3d surround και το stuttering ειναι σε ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ! Αυτός δηλαδή πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την πράσινη ? Θα έχει άδικο να πάει έξω από την NVIDIA και να τους τα ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΕΛΟ? Τι cuda και physx μου λες μετά....

αν διάβασες καλλά παραπάνω τι γράφω, καθένας επιλέγει εταιριά με βάση τις ανάγκες του, σου λέω την πρωσοπική μου ιστορία που δεν έχει σχέση με multi-monitors setups, γιατί θεωρώ ότι ακόμα θέλει χρόνο γενικός αυτό το άθλημα. Δλδ wait λίγο με 3χ 5870 δεν υπάρχει shuttering? Υπάρχει λιγότερο λογικά από τι λες. Με 3χ5870 ο φίλος σου θα μπορούσε να παίξει 3d? προφανός όχι για αυτό και επέλεξε nvidia. Τώρα που θα έχει και η amd, ας αλλάξει και να πάει σε amd, ίσως και να είναι καλύτερα.

Πρωσοπικά με βάση ότι έχω δει τους τελευταίους 6-7 μήνες εγώ δεν θα πήγαινα στην amd σε μια τεχνολογία που δεν έχει καθόλου προιστορία στην αγορά, εννοώ το 3d, και σε συνδιασμό 3d ifinity, φοβάμε πολύ. Χωρίς ειρώνία όλο αυτό. Μακάρι να είναι καλύτερο 3d-multy monitor setup απο ότι της nvidia, μήπως και έχουμε καλύτερες τιμές.

Αλλά και πάλι δεν θα πάρω γιατί δεν παίζω σε 200 monitors.

Cuda, and physX = extra feautures που είναι στην αγορά εδώ και πολύ καιρό, και δουλεύουν εξερετικά. Αυτό μου φτάνει.

Αστο δεν εχει ουσία να συνεχίσω...τα εχω πει 1.000.000 φορες!

Αφού είσαι δυσαρεστημένος με την ΑΤΙ πάρε NVIDIA, oτι σε κάνει πιο χαρούμενο πάρε...και αυτο το λεω προς ολους....

Επιστροφή στο θέμα μας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.