Jump to content

HD6970 / GTX580 fps(bfbc2) ευρω προβλεψεις

zpaf

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply
απλα τα πραγματα δε θα ναι τοσο καλα για την 6970 οταν καραδοκει η 580..:innocent:

Τι καραδοκεί και αιδίες ρε παιδιά>?

Και για το 5870 καραδοκούσε η 470-480 και ήρθε 6 μήνες καθυστεριμένα, για να δώσει 10-20%, σε τρελές τιμές, και καταναλώσεις. Για αυτό και δεν κέρδισε και το κοινό.

Και για την 580 καραδοκεί σε 1 χρόνο η 7990 και τι έγινε?

Σε συνθήκες πραγματικού κόσμου είναι το θέμα τι γίνεται, και πότε θα δούμε in the flesh τις κάρτες.

Αν η nvidia αρχίσει πάλι τις @@αριες και αργήσει 3-6 μήνες ΤΙ να το κα΄νω? θα έχω ήδη πάρει κάρτα και σιγά μην την αλλάξω.

ΤΩΡΑ μπορεί να συμπέσουν τα launches να έχουμε ποικιλια?

Τι καραδοκεί και αιδίες ρε παιδιά>?

Και για το 5870 καραδοκούσε η 470-480 και ήρθε 6 μήνες καθυστεριμένα, για να δώσει 10-20%, σε τρελές τιμές, και καταναλώσεις. Για αυτό και δεν κέρδισε και το κοινό.

Και για την 580 καραδοκεί σε 1 χρόνο η 7990 και τι έγινε?

Σε συνθήκες πραγματικού κόσμου είναι το θέμα τι γίνεται, και πότε θα δούμε in the flesh τις κάρτες.

Αν η nvidia αρχίσει πάλι τις @@αριες και αργίσει 3-6 μήνες ΤΙ να το κα΄νω? θα έχω ήδη πάρει κάρτα και σιγά μην την αλλάξω.

ΤΩΡΑ μπορεί να συμπέσουν τα launches να έχουμε ποικιλια?

....ξέχασες το 6990 :hehe:

seb, ρε man ειλικρινά ρε φίλε...

ΔΕΝ βαρέθηκες να αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο driver για το ένα, driver για το άλλο, μέτα κάποιο άλλο issue, ειλικρινά as far as i am concerned , i feel sick and F** tired.

Και ρωτάω ειδικά εσένα που τον τελευταίο καιρό έχεις αλλάξει 200 διαφορετικές κάρτες τις ati. Ειλικρινά πιστεύω ότι αν είμουν στη θέση σου θα είμουν σε τρελοκομίο αυτή τη στιγμή.

Οι καινούριες μου κάρτες θα είναι gtx580 και ας είναι και 10% πίσω σε σχέση με τις 6970 (Που δεν θα είναι λολ)... δεν θα μπω εγώ σε κανένα τρελοκομίο για καμία ati. Τέλος! Εχω απιβδήσει, και πλέον καταντάω γραφικός να το λέω , αλλά θα το λέω.

Ένα γ@μ# game , ENA.

... ώρα για cuda-fuda-fruta κτλπ.... its been a long time :kiss3:

άσχετο ήδη αισθάνομαι εφορία... 9 Νοέμβρη... according to Fudo! αν και εγώ θα τις έχω από Δεκέβρη-Γενάρη :fun:

-Προβληματα ολες εχουν με drivers ειδικα cf-sli λυσεις....

-Eγω man μια χαρα ειμαι με ΑΤΙ οποτε τα τρελοκομια που λες αφορουν καθαρα εσενα...

-Ουτε drivers αλλαζω συχνα...

-Θες να σου πω εμπειρια με nvidia 480gtx sli γιατι τις δοκιμαζω, σε gta4 να σου κανει κρα-κρα-κρα απο το stuttering....

Τα sli-cf εχουν προβληματα και στις δυο....

Παντως τωρα που τα μονοπυρηνα ανεβαζουν στροφες δεν υπαρχει λογος για sli-cf οπως παλιοτερα....μιας και το software δεν ακολουθαει το hardware....

Που είναι ρε επιτέλους όλος αυτός ο κόσμος που αλλάζει catalyst σα τα πουκάμισα; Ποιο ένα issue και άλλο issue; Όσες ελάχιστες φορές είχα πρόβλημα σοβαρό με game, λύθηκε με patch της εταιρείας του game, γιατί ήταν δική τους γκάφα. Από τότε που έχω πάρει την 5870 (αλλά και πριν με 3870x2), αλλάζω drivers, όποτε βγούνε οι official. Ούτε beta, ούτε μλκιες. Αφήστε επιτέλους τη καραμέλα με τους drivers, εμείς δηλαδή που λιώνουμε τις κάρτες σε παιχνίδια, hdmi με χίλιες δυο ρυθμίσεις κτλ, πως γίνεται και δεν είχαμε πρόβλημα ως τώρα;

Obvious troll is obvious, μου φαίνεται...

Παιδες αν τα λεει καλα το fudzilla μπορει να εχουμε στα χερια τις gtx490 νωριτερα.

"As for the rumous that this is a paper launch, we can definitely tell you that people have cards as we speak, the big names are testing them now and they should get available on the November 9th, after the official launch."

Geforce GTX 580 has a better cooler

ασχετα, ας ελπισουμε να εχουν καλυτερο ανεμηστηρακι οι 69χχ και η 580...ισως το σκεφτω να αλλαξω...επειδη η 5 σειρα της ΑΤΙ ειχε τα πιο αποτυχημενα ανεμηστηρακια...σκουπακια λεμε...τι huge fail ηταν και αυτο...

EDIT: συγγνωμη, απλα ειπα τι γνωμη μου με μια δοση αστειοτητας...καθως με 2 καρτες οταν επαιζα καλοκαιρι, χωρις A/C ακουγοταν ο υπολογιστης 2 δωματια παραπερα...δεν αναφερομαι σε custom υλοποιησεις, reference cooling solution ελεγα... ;) απλα θα ηταν θετικο να ειναι πιο αθορυβες σε νεες γενιες, και δεν πιστευω να σχετιζεται η θερμοτητα με τον θορυβο...ισως να μεγαλωναν τα cm των fan...παραηταν μικρουλικα των 5χχχ...

ασχετα, ας ελπισουμε να εχουν καλυτερο ανεμηστηρακι οι 69χχ και η 580...ισως το σκεφτω να αλλαξω...επειδη η 5 σειρα της ΑΤΙ ειχε τα πιο αποτυχημενα ανεμηστηρακια...σκουπακια λεμε...τοσο γελιο...δεν ξαναγινε...χαχαχαχα...τι fail ηταν αυτο...

Fail ειναι που καθομαστε και διαβαζουμε εσενα!

ΜΕGΑ FAIL θα ελεγα!

Μια αναπαρασταση της αναμετρησης....

slide1sf.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ε, ντάξει, όχι και fail ο reference-cooler των 58ΧΧ.....! Αντιθέτως, τόσο ψυχρό και αθόρυβο σύστημα σε high-end κάρτες δε νομίζω να είχαμε δει μέχρι σήμερα (ακόμη και σε απόλυτα μεγέθη). Το μόνο μαμά ψηκτικό σύστημα που "αναγκάστηκα" να κρατήσω λόγω απρόσμενα καλής απόδοσης (ψυχάκιας με θόρυβο και θερμοκρασίες speaking).

To ότι σε ζόρικες καταστάσεις ανέβαιναν και οι στροφές και οι θερμοκρασίες, το θεωρώ απολύτως λογικό. Από την άλλη, έβγαλα όλο το καλοκαίρι με αvg 50C στο gaming και μονίμως 21% fan speed σε ΗD5850... Νot bad.

για ρώτα και εμάς με 5970+5870 τη γινόταν όλο το καλοκαίρι... ο θόρυβος της κόλασης..ακόμα πονάνε τα αφτιά μου...ευτυχώς που πέσανε οι θερμοκρασίες και το έχουν ψιλοβουλώσει... μέχρι να το βουλώσουν τελείως δηλαδή... αμήν

Πέρα από τι λένε για 9 Νοεμβρίου οτι θα έχουμε στα μαγαζιά κάρτες 580gtx...

Θα πω το εξής ότι υπάρχουν έντονα rumours oτι όλο αυτό είναι μια marketing σούπα από μεριάς NVIDIA για να χαλάσει το τζερτζελο του CAYMAN.

Η ουσία είναι οτι πολλά λέγονται γύρω από το CAYMAN και το 580 gtx, μπορεί πολλά από αυτά να μην είναι και σωστά όπως και διάφορα αποτελέσματα που βγαίνουν...

...μακάρι να είχα κάρτα μπροστά μου και να τεσταρα και να είχα αποτελέσματα. Έχω πει διάφορα πράγματα γύρω από τις 2 αυτές κάρτες και περιμένω να δω εάν επαληθευτούν...

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συζητάμε rumours που ακούσαμε - είπαν απο διάφορους ανθρώπους και γνώστες του χώρου!

για ρώτα και εμάς με 5970+5870 τη γινόταν όλο το καλοκαίρι... ο θόρυβος της κόλασης..ακόμα πονάνε τα αφτιά μου...ευτυχώς που πέσανε οι θερμοκρασίες και το έχουν ψιλοβουλώσει... μέχρι να το βουλώσουν τελείως δηλαδή... αμήν

Αν και άλλο είναι το θέμα του νήματος, θα πρέπει να σημειώσω ότι αν είχες πάνω δύο τέτοια τέρατα και περίμενες να λειτουργήσουν ως κλιματιστικό ψυχρού αέρα μάλλον somebody has taken you for a looooooong ride...

Εγώ μιλάω για λογικές καταστάσεις, όπου κάποιος με το συγκεκριμένο hardware μπορούσε επιτέλους να παίξει σχεδόν το σύνολο των παιχνιδιών "όλα τέρμα" χωρίς κανένα από τα trade-offs. Ως προς αυτό την πτυχήτ του θέματος, η σειρά 58ΧΧ ήταν unprecedented και μακάρι να κυκλοφορήσουν και άλλες τέτοιες υλοποιήσεις (αν και κατάχλωμο το κόβω έστι όπως προσδιαφράφονται οι νέες ΑΤΙ, καλά για τις πράσινες ούτε λόγος).

Oι μόνες high-end κάρτες που είναι ήσυχες, είναι αυτές που έρχονται με υδρόψυξη (άρα δεν είναι πλέον "mainstream/reference").

Off-topic is over.

Geforce 500 cards are a tweak, a real kicker so you will be able to tell the difference, especially with GTX 560 parts that should bring a lot of performance in sub $ (€)200 market.

200 ευρω? αμα ισχυει θα περασουμε καλα

Η τιμή ακούγεται λογική αφού θα αντικαταστήσει την 460 και αν οι επιδόσεις προσεγγίσουν την 470 θα πρόκειται για ενδιαφέρουσα κάρτα.

παιδες θυμηθήτε το η σειρά 5χχ θα είναι φτοιαγμένη από φαντάσματα και μετονομασίες.

580 ---> λίγες χιλιάδες κομμάτια

570--->480

565--->470

560--->460 1 gb

Όλα δείχνουν ότι η 580 θα είναι ένα σκιάχτρο που απλά θα πάρει το στέμα του fastest single gpu και από κάτω θα γίνει ένα major rebrand που θα επιχειρήσει να αυξήσει τις πωλήσεις στηριζόμενο στο ότι ανήκει στην ίδια οικογένοια με τον πρωταθλητή 580.

ε και το θετικό είναι ότι προβλέπω price war

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.