Jump to content

HD6970 / GTX580 fps(bfbc2) ευρω προβλεψεις

zpaf

Recommended Posts

source, or didnt happen....

να βοηθήσω.. :p

"μια φίλη μου κινέζα" μου έστειλε αυτό το λινκ

..btw.. αν τελικά "της βγούν" τα ρολόγια της AMD (γιατί πριν κάνα μήνα είχα διαβάσει ότι είχε πρόβλημα με τα targets που είχε θέσει) και χτυπήσει το 900άρι που θέλει, τότε σε θεωρητικό fillrate μάλλον θα είναι 10% πιο γρήγορη (480*900 vs 512*772), αλλά αν λάβουμε υπόψιν ότι το barts ζορίζεται πάνω από τα 1000... οπότε είναι αρκετά πιθανό να ζορίζεται ένα 2χ σε πολυπλοκότητα τσιπ., τότε με το o/c μέσα στην εξίσωση, μάλλον μια από τα ίδια μου φαίνεται.

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply
να βοηθήσω.. :p

"μια φίλη μου κινέζα" μου έστειλε αυτό το λινκ

..btw.. αν τελικά "της βγούν" τα ρολόγια της AMD (γιατί πριν κάνα μήνα είχα διαβάσει ότι είχε πρόβλημα με τα targets που είχε θέσει) και χτυπήσει το 900άρι που θέλει, τότε σε θεωρητικό fillrate μάλλον θα είναι 10% πιο γρήγορη (480*900 vs 512*772), αλλά αν λάβουμε υπόψιν ότι το barts ζορίζεται πάνω από τα 1000... οπότε είναι αρκετά πιθανό να ζορίζεται ένα 2χ σε πολυπλοκότητα τσιπ., τότε με το o/c μέσα στην εξίσωση, μάλλον μια από τα ίδια μου φαίνεται.

Ρε Σπυρο μη τα κανεις αυτα ετσι αποτομα εχουμε και γυναικοπαιδα στο σπιτι.Νομιζαν οτι επαθα κατι οταν επεσα απο την καρεκλα.Ακομα γελαω :dance3:

χρησιμοποιεί κανείς Crossfire 6850/6870 με το BFBC2? ισχύει ότι οι 5850/5870 σε CF είχαν προβλήματα crash to desctop στο συγκεκριμένο παιχνίδι?

ισχύει ότι οι 5850/5870 σε CF είχαν προβλήματα crash to desctop στο συγκεκριμένο παιχνίδι?

Ειχαν εχουν και θα εχουν.

χρησιμοποιεί κανείς Crossfire 6850/6870 με το BFBC2? ισχύει ότι οι 5850/5870 σε CF είχαν προβλήματα crash to desctop στο συγκεκριμένο παιχνίδι?

το ιδιο και σε SLI, εγω και ο Csaris με 2χ580gtx (ο csaris εχει βαρεθει να μετραει CTDs :hehe:)

Πάντως από τότε που έκανα αναβάθμιση στο fraps και κλείνοντας πλέον όλα τα υπόλοιπα προγράμματα πριν ανοίξω bfbc2, δεν έχω πλέον ctd's!

Απο την Παρασκευή έχω λιώσει αρκετές ώρες και ούτε ένα! Χτύπα ξύλο!

:)

Πάντως από τότε που έκανα αναβάθμιση στο fraps και κλείνοντας πλέον όλα τα υπόλοιπα προγράμματα πριν ανοίξω bfbc2, δεν έχω πλέον ctd's!

Απο την Παρασκευή έχω λιώσει αρκετές ώρες και ούτε ένα! Χτύπα ξύλο!

:)

λες να ειναι το fraps? εχω και εγω κατι τζαρτζαλα μαρτζαλα που τρεχουν απο πισω...

λες να ειναι το fraps? εχω και εγω κατι τζαρτζαλα μαρτζαλα που τρεχουν απο πισω...

κλειστα...:)

Έγώ όποτε είχα ctd έτρεχε πάντα το fraps 3.0.3 από πάνω...

Με το 3.2.3 δεν έχω μέχρι τώρα ctd!

:D

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. πήρε χθες ο αδερφός μου μια twintech GTX 580 και το Core Voltage(mV) είναι 1063 ενώ έμενα που έχω ακριβώς την ίδια έχει Core Voltage 1013.

Πως γίνετε αυτό?:hmm:

Aναλογως το κομματι ειναι... Παντως ενδεχεται και να διαβαζουν λαθος την ταση τα προγραμματα τυπου afterburner.

Σε 4χ5870 που περασαν απο τα χερια μου οι 2 επαιζαν με 1.125ν ταση και οι αλλες δυο με 1.163ν.

είναι αναλόγως το κομμάτι όπως ανέφερε ο csaris. απο τις 4x0 και μετά στις nvidia, κάθε τσιπάκι έχει το συγκεκριμένο "δικό" του VID, λογικά όπως και στους επεξεργαστές τα τσιπάκια με χαμηλό VID κατα μέσο όρο θα είναι καλύτερα σε overclock(υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά.) και πολύ πιθανό να ανεβάζουν μεγαλύτερη θερμοκρασία.

Γαμωτο και περιμενα τον μαγικο αριθμο 320...:p

Θα έρθει και αυτό,με τον νέο driver :shout: σίγουρα! 100% από αξιόπιστη πηγή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.