Jump to content

HD6970 / GTX580 fps(bfbc2) ευρω προβλεψεις

zpaf

Recommended Posts

τα φιλτράκια σου.. με 256bit width.. δε ξέρω πόσο θα τα ευχαριστηθείς ομως... (τα 8 τσιπακια.. και τα rops, αυτο δηλωνουν...) εκτος αν παει τις μνημες στο θεο... ->> 6ghz

εκεί θα πάνε οι μνήμες (από 1,5ghz-1,6ghz)

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Για την 580 gtx και ο charlie λέει ότι πρόκειται για νέο revision του gf100 που το ονομάσανε gf110 αντι για gf100 A4, Β1 κλπ , και μάλιστα ότι το paper launch θα γίνει 8/11 με διαθεσιμότητα τέλος Ιανουαρίου, αλλά φυσικά δεν το παίρνουμε τις μετρητοις.

Ο charlie δεν λεει περισσοτερες μουφες απο οσα λεει ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ της πρασινης!!!!

Περσι ιδια εποχη απο μηνα σε μηνα πηγαιναν τους fans, μεχρι που τελικα οπως ειπαν ειχε χαθει ο πιλοτος και απο το A3 step τον βρηκαν!

.....επισης οπως εχουν καταλαβει ολοι, οτι η αφροκρεμα των fermi πηγε για TESLA περσι, και ολα τα 480gtx φαγανε την Bugaria απο Fermi πυρηνες... με την μαιμουδιστικη καταναλωση!

Κοντη γιορτη πια....λιγο εμεινε!

Απογοήτευση οι Cayman.

Μάλλον η AMD προβλέπει βαρύ χειμώνα και είπε να βγάλει και αυτή τις σόμπες της, μετά την Nvidia.

Τελικά, όλοι έχουν το δικαίωμα να βγάλουν την Fermi τους...

Θα δούμε, μπορεί οι πληροφορίες να μην είναι ακριβείς.

Hot and fast

AMD has already sent Cayman XT sample cards to its partners. The most likely to be called Radeon HD 6970 cards are reported to be dual-slot and quite hot, which comes at no surprise.

Cayman is not simply an improved Radeon HD 5000 architecture. It looks like AMD has invested some time and effort to tweak up the architecture and gain some more performance. They got us all here, as they were always saying that 6800 is an upgrade to 5800 architecutre, not telling us that there is 6900 series with much more power, just around the corner.

This chip looks like AMD’s Fermi but at the same time, we hope that it won’t go trough the same destiny and that it can stay on time for November 20ish launch.

Απογοήτευση οι Cayman.

Μάλλον η AMD προβλέπει βαρύ χειμώνα και είπε να βγάλει και αυτή τις σόμπες της, μετά την Nvidia.

Τελικά, όλοι έχουν το δικαίωμα να βγάλουν την Fermi τους...

Θα δούμε, μπορεί οι πληροφορίες να μην είναι ακριβείς.

Hot and fast

AMD has already sent Cayman XT sample cards to its partners. The most likely to be called Radeon HD 6970 cards are reported to be dual-slot and quite hot, which comes at no surprise.

Cayman is not simply an improved Radeon HD 5000 architecture. It looks like AMD has invested some time and effort to tweak up the architecture and gain some more performance. They got us all here, as they were always saying that 6800 is an upgrade to 5800 architecutre, not telling us that there is 6900 series with much more power, just around the corner.

This chip looks like AMD’s Fermi but at the same time, we hope that it won’t go trough the same destiny and that it can stay on time for November 20ish launch.

Ειναι γνωστα αυτα, μα θα ειναι τεραστιο το chip! Το θεμα ειναι το τελικο προιον με την ψικτορυλα του, οταν θα το παρουμε στα χερια μας θα ξερουμε!

Δεν περιμενω 70 βαθμους που ειχε το 5870, αλλα ουτε και 90-φευγα που ειχε το fermi...Ενα 80-85 θα ηταν καλο...

Cayman is big, hot and speedy!

καλο μηνα σε ολους...τσαμπα ζεστη θα ναι...το 580 θα ναι 20% ταχυτερο απο 480...και η 6970 10% ταχυτερη απο 480...αρα παλι δευτερη θεση θα χει η ΑΤΙ οπως δειχνουν τα πραγματα...μενει να δουμε τις αληθινες επιδοσεις, ισως ανατραπει και ειναι ψεμματα οσα ακουγονται...δυσκολα τα πραγματα για την κοκκινη παντως, βλεπω τσαμπα χαρες, ηδη ειδαμε πως εξακολουθει να τσουζει το tessellation τις μετριες 6800, ευχομαι να δουμε αληθινη δυναμη στις 6900...

Τελικα το εκανε το λαθος της μαλλον η amd.

Θα μας δωσει 6970 με 500ευρω οταν διπλα θα εχουμε 580 στα ιδια λεφτα ;

Ευχομαι τουλαχιστον να παιζει καλα eyefinity μπας και δουμε καμμια τετοια εδω μεσα απο seb.

Για μενα ειναι ολα ειναι ρευστα...

Εχω περασει απο πολλες nvidia και απο αλλες τοσες ΑΤΙ. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι ενα καλο EYEFINITY.

Μετα απο δοκιμες που συνεχισα να κανω με nvidia 480gtx sli setup στο surround+sli εχει κανει μεγαλα βηματα προοδου απο το θεμα του stuttering. Σε σημειο που σε πολλα games δειχνει smooth βεβαια σε καποια αλλα ειχε μεγαλο θεμα αλλα απο την αλλη η ATI στο eyefinty+crossfire δεν εχει καταφερει να βρει την χρυση τομη....

Εαν το ενα 1 κομματι CAYMAΝ (και μια αρκει για EYEFINITY) δεν με καλυψει απο θεμα αποδοσης(αν και πιστευω οτι θα με καλυψει), υπαρχει στο μυαλο μου η λυση για 2χ580gtx

....το τι θα παρω, δεν ξερω. Περιμενω να δω οπως ειπα! θελω ενα ΔΥΝΑΤΟ KAI ΣΩΣΤΟ ΕΥΕFINITY!

...βεβαια το setup 2x580 θα μου γδαρει την τσεπη + 2 φορες πανω καταναλωση + και 2 σομπες μεσα στο κουτι + θα βασιζομαι σε drivers για stuttering -> ολα θα τα δω πριν κανω την αγορα μου και σαφως το ATI CAYMAN εχει προβαδισμα, απλα λεω καποιες σκεψεις μου!

Man το ξερω καλα, γι αυτο συνεχιζω τις δοκιμες να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα πανω στo surround!

.....προβαδισμα δινω στην ΑΤΙ, αλλα λεω και καποιες σκεψεις που εχω!

Το 6990 θα εχει συστημα ψυξης για 400 watt οπως και το pcb της....

Το 6990 θα ειναι 2xcayman cores με χαμηλα ρολογια και 2gb συνολικη μνημη!

Μια χαρα θα ειναι θα βαραει μια 85αρα-90αρα αλλα 480gtx

Για να δουμε τι θα δουμε. Την πανε για 90 καρε στο bfbc2.

Report: NVIDIA GeForce GTX 580 TDP is 244W, includes 128 TMU, Benchmarks Leaked by VR-Zone.com

The GTX 580 is set to release in one week's time, on November 8th/9th (depending on where you live)

Λες να την δινουν δωρο μαζι με το blackops ; :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.