antonisk7 Μάρτιος 28, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 μαϊστα , σχετικά με τελωνεία και άλλα κόλπα βρήκα σχετικό ποστ 30 σελίδες εδώ :http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=10;action=display;threadid=332 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 γιατι ξυνεις πληγες ανθρωπε; αφου το ξερεις οτι με την ορεξη θα μεινουμε... κι εκεινη η ρημαδα η Canon EOS 10D ποτέ δε θα γινει δικη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 Έχω φίλο και συγγενή που μένη στις ηνωμένες. Πουλάει διακοπές σε Αμερικάνους. Όλο και κάποιος λοιπόν έρχεται στην Ελλάδα. ’λλωστε δεν αξίζει την ταλαιπωρία αν πληρώσεις τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 28, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 η 300D είναι παρόμοια με την 10D και έρχεται σε πολυ καλύτερη τιμή. Ουσιαστικά είναι αισθητήρας και ηλεκτρονικά ίδιος , με κάποια μη ουσιαστικά κοπλπάκια κλειδωμένα , που αλλάζουν με αλλαγή firmaware (κοιτα να δεις ειρωνία , mod και σε φωτογραφική μηχανή). Βασική διαφορά είναι ότι η 10D ειναι πλήρως μεταλλική , ενώ η 300D ανοξείδωτο σασί και πλαστικό εξωτερικό που την κάνει πιο ευαίσθητη σε σκληρή χρήση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 Σλουρπ! Λατρεύω τις reflex φωτογραφικές!!!Τώρα θα χάσω κι εγώ τον ύπνο μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 29, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2004 δεν αντεχω αλλό ... τη θέλω:'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 29, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2004 ποσο την βρηκες?δες και στο www.dpreview.comισως απο τα πιο αντικειμενικα σιτεΟσο για την G5.....πολυ κακο για το τπτ....οχι οτι δεν ειναι καλη μηχανη, αλλα με ελαχιστα παραπανω λεφτα περνεις ΠΟΛΥ καλυτερα μοντελα....και οχι ..canonαπλως το συγκεκριμενο μοντελο εχει διαφημιστει μεχρι ΑΗΔΙΑΣ και το γνωριζει μεχρι και η κουτση μαρια...ειδικα εδω στην ελλαδα...οπου η canon κανει φοβερη δουλεια στο θεμα μαρκετιν.ενω αντι8ετος κατ'εξοχιν εταιριες οπως Nikon, Pentax, Minolta, Olympus, με οχι τοσο καλο μαρκετιν στην ελλαδα εχουν σχεδον χαντακωθει απο την....sony & canon οι οποιες στην τελικη φτιαχνουν και τοστιερες, ενω οι αλλες που προανεφερα ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ασχολιοτουσαν σχεδον μονο με τις φωτογραφικες. Ευτηχως το μεριδιο αγορας που εχουν αποφοφησει sony/canon αφορα ατομα που δεν ασχολουνται σοβαρα με το θεμα φωτογραφια.Ξερω σας την εσπασα (παλι), αλλα επρεπε να το πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 29, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras Ευτηχως το μεριδιο αγορας που εχουν αποφοφησει sony/canon αφορα ατομα που δεν ασχολουνται σοβαρα με το θεμα φωτογραφια.Ξερω σας την εσπασα (παλι), αλλα επρεπε να το πω... κάτσε άραξε ζάρα γιατι σε επιασε delirium ! Ειπαμε αλλα όχι και να λεμε ανακρίβειες. Ένα πολυ μεγάλο κομμάτι επαγγελματιών χρησιμοποιούν canon και nikon τόσο για τα σώματα όσο και τους φακούς .....σονυ απλά έχει μόνο κομπακτ αρα ειναι εκτος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 29, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras ποσο την βρηκες?δες και στο www.dpreview.comισως απο τα πιο αντικειμενικα σιτε σε προλαβα διαβασε ολο το ποστΑρχική απάντηση από antonisk7[/bΈνα εκτενές άρθρο βρήκα εδώ :http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=28;action=display;threadid=3668 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 29, 2004 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 18:05] κάτσε άραξε ζάρα γιατι σε επιασε delirium ! Ειπαμε αλλα όχι και να λεμε ανακρίβειες. Ένα πολυ μεγάλο κομμάτι επαγγελματιών χρησιμοποιούν canon και nikon τόσο για τα σώματα όσο και τους φακούς .....σονυ απλά έχει μόνο κομπακτ αρα ειναι εκτος .... Εχεις δικιο, με εχει πιασει το τελευταιο καιρο, το κακο μου και την λεω σε ολο το κοσμο.... Παντως αν ηταν να πηγαινα σε μια κατηγορια μηχανης της ταξης 800-1000Ε θα απεφευγα τις sony/canon, αν πηγαινα για compact 400-800Ε μαλλον η επιλογη θα ηταν canon. Οσο για τις ποιο ακριβες κατηγοριες 1200-2000Ε οι επιλογες ειναι τρελες και αρκετα υποκειμενικες, προσωπικα θα διαλεγα αναμεσα σε Olympus, Nikon. Για πιο πανω λεφτα δεν μιλαω γιατι θα ηταν too much για ολους εμας φανταζομαι... Kαι παλι σορρυ για το δηλητηριο πιο πριν....με εχει πιασει το στραβο μου.....:flower: * Μιλαω μονο για digital Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 29, 2004 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 18:07] σε προλαβα διαβασε ολο το ποστ Eιναι απιθανο το site,εκτος απο τα συγκριτικα που εχει, δειχνει και φωτογραφιες ιδιες τραβηγμενες απο μηχανες ιδιας κατηγοριας, οπου εκει φαινεται καθαρα που υπερεχει και που υστερει η καθε μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 29, 2004 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2004 ’σχετο αλλά κανα σιτε σαν το dpreview για miniDV καμερούλες υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 30, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras Εχεις δικιο, με εχει πιασει το τελευταιο καιρο, το κακο μου και την λεω σε ολο το κοσμο.... Παντως αν ηταν να πηγαινα σε μια κατηγορια μηχανης της ταξης 800-1000Ε θα απεφευγα τις sony/canon, ....Οσο για τις ποιο ακριβες κατηγοριες 1200-2000Ε οι επιλογες ειναι τρελες και αρκετα υποκειμενικες, προσωπικα θα διαλεγα αναμεσα σε Olympus, Nikon. Διαφωνώ στα παράπάνω...υπαρχει περιπτωση να δώσει κανείς 2000Ε για μια olympus και να μην εχει μετα φακούς να βάλει ? Τι λεμε τώρα ξέρεις πολλούς φωτογράφους να έχουν olympus ? ? Λίγα λόγια για την canon ,ειδικά σήμερα που μάλλον παω να πάρω την αναφερόμενη στο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 30, 2004 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 12:05] Διαφωνώ στα παράπάνω...υπαρχει περιπτωση να δώσει κανείς 2000Ε για μια olympus και να μην εχει μετα φακούς να βάλει ? Τι λεμε τώρα ξέρεις πολλούς φωτογράφους να έχουν olympus ? ? Λίγα λόγια για την canon ,ειδικά σήμερα που μάλλον παω να πάρω την αναφερόμενη στο ποστ. Δεν ειναι αναγκη να συμφωνησεις κιολας, γνωμες ειναι αυτες..... Οσο για τις Οlypmus ναι ξερω αρκετους που εχουν μηχανες των +3000Ε και ειναι Olympus. Οσο για την κανον....μεγεια απλος προσεχε οταν ανοιξεις το κουτι μη βρεις καμια τοστιερα 'η κανα walkman μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 30, 2004 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 12:20] Δεν ειναι αναγκη να συμφωνησεις κιολας, γνωμες ειναι αυτες..... Οσο για τις Οlypmus ναι ξερω αρκετους που εχουν μηχανες των +3000Ε και ειναι Olympus. Οσο για την κανον....μεγεια απλος προσεχε οταν ανοιξεις το κουτι μη βρεις καμια τοστιερα 'η κανα walkman μεσα... Πωπωπω κακίες... πες και ένα "καλορίζικη" στο παιδί ωρέ, μέσα στην γκρίνια είσαι, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 30, 2004 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 δικιο εχεις....αλλα οι γνωμες διιστανται...και ξερεις οταν συμβαινει αυτο, υπαρχει και η σχετικη αντιδικια του στυλ"το δικο μου ειναι καλυτερο" "οχι το δικο μου" "μα τι λες τωρα" "εισαι ασχετος" και διαφορα τετοια οσπου καποιος απο τους 2 να βαρεθει....ΜΕΓΕΙΑ ΠΑΝΤΟΣ και καλες φωτογραφιες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 30, 2004 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Χθες, στις 16:17] Οσο για την G5.....πολυ κακο για το τπτ....οχι οτι δεν ειναι καλη μηχανη, αλλα με ελαχιστα παραπανω λεφτα περνεις ΠΟΛΥ καλυτερα μοντελα....και οχι ..canonαπλως το συγκεκριμενο μοντελο εχει διαφημιστει μεχρι ΑΗΔΙΑΣ και το γνωριζει μεχρι και η κουτση μαρια...ειδικα εδω στην ελλαδα...οπου η canon κανει φοβερη δουλεια στο θεμα μαρκετιν.ενω αντι8ετος κατ'εξοχιν εταιριες οπως Nikon, Pentax, Minolta, Olympus, με οχι τοσο καλο μαρκετιν στην ελλαδα εχουν σχεδον χαντακωθει απο την....sony & canon οι οποιες στην τελικη φτιαχνουν και τοστιερες, ενω οι αλλες που προανεφερα ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ασχολιοτουσαν σχεδον μονο με τις φωτογραφικες. Ευτηχως το μεριδιο αγορας που εχουν αποφοφησει sony/canon αφορα ατομα που δεν ασχολουνται σοβαρα με το θεμα φωτογραφια.Ξερω σας την εσπασα (παλι), αλλα επρεπε να το πω... Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ απλά νομίζω ότι υποβαθμίζεις πολύ την CanonΔεν νομίζω ότι θα έπρεπε να την ξεχωρίσεις από τις άλλες μάρκες γιατί έχει κι αυτή μία αξιόλογη ιστορία στον χώρο των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών και δεν έχει καμία σχέση με την sony η οποία φτιάχνει οτιδήποτε έχει σχέση με την ηλεκτρονική τεχνολογίαΕκτός από βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές δεν έχω δει κανένα άλλο προϊών Canon τώρα για ψηστιέρες δεν ξέρω LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 30, 2004 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Ψηστιέρες σίγουρα δεν φτειάχνει.... printerακια, scanners, projectors κλπ, τα οποία στην τελική δεν είναι και παντελώς άσχετα με την φωτογραφία...... Απλά ο zarras μάλλον είναι αντικανονιστής, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 30, 2004 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 11:10] Ψηστιέρες σίγουρα δεν φτειάχνει.... printerακια, scanners, projectors κλπ, τα οποία στην τελική δεν είναι και παντελώς άσχετα με την φωτογραφία...... Ουυυυπς τα είχα ξεχάσει τα παραπάνω Τέλος πάντων Όπως είπες κι εσύ αυτά δεν είναι άσχετα με τη φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 30, 2004 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 οχι, απλως πιστευω περισσοτερο σε εταιριες που ειδικευονται σε κατι...απο παντα.Δε μου αρεσουν οι αλεξιπτωτιστες, και οι τυχαιοι (μιλαω για εταιριες) (και οχι η κανον δεν ειναι τελειος τυχαια)Με λιγα λογια δε θα επαιρνα Daewoo τηλεοραση 'h αυτοκινητο...'η δεν ξερω γω τι αλλο.Τωρα οσο αφορα τον τροπο μου,,....ναι ειναι αισχρος ορισμενες φορες:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.