Jump to content

Ένας καλός λόγος να χάσετε τον ύπνο σας

Recommended Posts

τελευταίο ποστ προς τον Ζάρα και δεν ξαναασχολούμαι μαζί του ...

Δεν ειμαι φαν καμίας μάρκας κατα διαστήματα είχα και canon kai nikon κτλ. Όσο για τις τοστιέρες πάρε διάβασε τίποτα στο λινκ που εσυ έδωσες και θα καταλάβεις ότι canon kai nikon απλά είναι μονόδρομος σε SLR μηχανές ... Τωρα τι αλλο θα ακούσω δεν ξερω για την canon μια εταιρεία με πάνω από ένα αιώνα ιστορία αφιερωμένο στην φωτογραφία αποκλειστικά. Και ναι το γεγονος οτι ειναι πολυεθνική και έχει σκανερ και εκτυπωτές (μέτριας ποιότητας-ευρύ κοινού) δεν την κάνει χειρότερη στις φωτογραφικές μηχανές.... Πριν γίνεις απόλυτος απλά ψάξτο λίγο , αφορισμοί και ισχυρογνομωσύνη δεν δείχνουν τίποτα άλλο παρά έλλειψη γνώσεων στο συγκεκριμένο θέμα .

Φιλικά πάντα... και πάντα με διάθεση για συζήτηση.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

ok νικησες μεγαλε......

""Πριν γίνεις απόλυτος απλά ψάξτο λίγο , αφορισμοί και ισχυρογνομωσύνη δεν δείχνουν τίποτα άλλο παρά έλλειψη γνώσεων στο συγκεκριμένο θέμα""

Καλα μη βαζεις και το χερι σου στη φωτια.....χωρις να ξερεις τι κανει ο αλλος....

οσο για το αν θα ασχοληθεις ξανα μαζι μου....μεγαλε μου εκανες τη μουρη κρεας τωρα...

Αρχική απάντηση από Zarras

ok νικησες μεγαλε......

οσο για το αν θα ασχοληθεις ξανα μαζι μου....μεγαλε μου εκανες τη μουρη κρεας τωρα...

αυτό κατάλαβες ? να στην πω ήταν το θέμα ?

δεν ξαναασχολουμαι = δεν καθομαι να σε πείσω για τίποτα

ναι δεν βάζω για τιποτα το χερι μου στη φωτιά , κι αν όντως ξέρεις κάτι προσπάθησε να το δώσεις στους άλλους , να βοηθήσεις σε ενα ποστ με τις γνωσεις σου κι οχι να κάνεις προκλητικα ποστ αποδοκιμαζοντας το ενα και το άλλο .

Να το λήξουμε το θεμα εδώ να τελειώνει ?

• 3 months later...
Αρχική απάντηση από antonisk7 [28-03-2004 10:47]

Πάρε μια γεύση για το τι θα περιέχει και άμα την αγοράσεις το μανουαλ έχει και ελληνική γλώσσα . Την ελληνική έκδοσή του δεν τη βρίσκω στο νετ , αν τη βρεις πόσταρε το λινκ.

To Ελληνικό manualγια την EOS 300D το κατεβάζετε από εδώ:

http://www.intersys.gr/downloads/pdf/manual/DSC/EOS_300D.pdf

Και η μηχανή είναι τέλεια!!!!

Αλλά προς Θεού!!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FOTOSTAR!!!!

Θα τρέχετε & δε θα φτάνετε!:jump: !!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.