Jump to content

προβλημα με το pc (περιεργα κοληματα κα)

jimakoZzz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα!

εδω και καιρο μου εκανε κατι κολπα ο υπολογιστης.Δλδ δεν ανοιγε(δεν εμπαινε ουτε στα bios) και εδς και μια εβδομαδα κολαει και μεσα στο λειτουργικο και στα βιοσ αλλα συνυθως απλα δεν ανοιγει..ενω τα βεντιλατερ λειτουργουν,το λαμπακι ησ μητρικησ αναβει ..δεν κανει τπτ..

τι μπορει να φταιει???

Πολλα μπορει να φταινε...

Απο το τροφοδοτικο μεχρι καποια μνημη ή καρτα γραφικων ή κ στην τελικη η ίδια η μητρικη. Εχεις να δοκιμασει αλλο τροφοδοτικο ή αλλες μνημες? Απο καπου πρεπει να ξεκινησεις...

βασικα δεν εχω αλλο hardware ωστε να το δοκιμασω...επισης οποτε του καπνισει τα κανει οποτε δεν εχω κατι το σταθερο...

το περιεργο ειναι οτι δεν μπαινει καν στα βιοσ και οτι κολαει ακομα μεσα και στο λειτουργικο(ειτε αυτο ειναι linux ειτε windows)

εμενα παντος η για mobo η για vga μου κανει αλλα πιο πολυ για mobo

btw προσπαθισε να καθαρισεις το εσωτερικο του πισι σου απο σκονες κλπ. ενας φιλος ειχε παρομοιο προβλημα κ δεν ειχε καθαρισει ποτε το πισι του εσωτερικα και μολις το καναμε....ολα καλα

εκανα ενα καθαρισμα στα γριγορα...βεβαια εωγαλα τισ ραμ και τισ κσαναεβαλα..4 συνεχομενα ρεσταρτ π εχω κανει δεν μου εχει κολισει και ειναι ολα κοπλε..δεν ξερω κιολασ επειδι ειναι οποτε του κ@@$#!@...θα δω μεχρι αυριο τι παιζει...

ΥΓ με το μπιστολακι των μαλλιων το καθαρισα γιατι δεν εχω και πολυ χρονο... :p

Σε τι κατάσταση είναι τώρα; Μπορείς να τον ανοίξεις και να πας στο site της Asus;

Αν ναι τότε κατέβασε και εγκατέστησε τους τελευταίους drivers για το λειτουργικό σου (ποιό λειτουργικό έχεις); Από Windows update είσαι εντάξει;

Αν συνεχίζει τα ίδια βγάλε για 10-15 λεπτά την μπαταριούλα την στρογγυλή που είναι πάνω στην μητρική. Ξαναβάλτην και δοκίμασε να τον ανάψεις.

Και μετά βλέπουμε......

Όταν δεν μπαίνει ούτε στο BIOS σου βγάζει κανένα μήνυμα στην οθόνη;

τωρα τωρα καλα ειναι αλλα ποτε δεν ξερεις με τα πσ και με τισ γυναικες :p

linux(ubuntu) εχω και ανανεονονται ολα αυτοματα βεβαια και στα Windows γινεται αυτο...

συνιθως δεν μπαινει καν στα μπιοσ δεν προλαβαινει καν να παρει σημα η οθονη... αλλα βορει να κολισει(κοκαλωνει) απο τα βιοσ μεχρι και μεσα στο λειτουργικο...

τωρα τωρα καλα ειναι αλλα ποτε δεν ξερεις με τα πσ και με τισ γυναικες :p

Αυτο ξαναπεστο.... τουλαχιστον στα pc θα ψαξεις ισως δυσκολευτεις αλλα θα βρεις τι φταιει ενω στις γυναικες μπορει να χρειαστεις μια ολοκληρη ζωη (και αν) για να βρεις τι τους φταιει...:clap::clap::clap:

Οπερ εδι δειξε, μηπως αγαπητε jimakoZzz φταιει η γυναικα σου (αν δεν εχεις,... η φιλη σου)

τελικα, οποτε αλλαζεις θηλυκο η pc.Ευκολη η βλαβη σου αδελφε.

Οπερ εδι δειξε, μηπως αγαπητε jimakoZzz φταιει η γυναικα σου (αν δεν εχεις,... η φιλη σου)

τελικα, οποτε αλλαζεις θηλυκο η pc.Ευκολη η βλαβη σου αδελφε.

xaxa δικιο εχεις :p

τωρα τελευταια δεν μου κανει κολπα αλλα δεν τον χρησιμοποιω και πολυ οποτε δεν μπορω να σας πω με σιγουρια τι συμβαινει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.