Jump to content

Βοηθεια για συνταξη υπευθυνης δηλωσης

chaosmaster

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.Θα ηθελα καποιος να με βοηθησει να συνταξω μια υπευθυνη δηλωση που αφορα τη πρακτικη μ εργασια σε πανεπιστημιο..Δε τη κανω μονος μου γιατι πρεπει να εχει ολοσωστη.Ευχαριστω

Αν θες να είναι ολόσωστη να απευθυνθείς σε επαγγελματία δικηγόρο. Εγώ δε θα άφηνα την τύχη της υπεύθυνης δήλωσης σε ένα άγνωστο σε κάποιο τεχνολογικό φόρουμ.

Δηλαδή τι λάθος μπορείς να κάνεις σε μια υπεύθυνη δήλωση; Τα στοιχεία σου ή το κείμενο της δήλωσης που στο δίνουν έτοιμο;

Δηλαδή τι λάθος μπορείς να κάνεις σε μια υπεύθυνη δήλωση; Τα στοιχεία σου ή το κείμενο της δήλωσης που στο δίνουν έτοιμο;

το συντακτικο κομματι μιας κ δε μου δινουν καποια φορμα

δε ξερω τι να γραψω και πως να το συνταηω σωστα. "δηλωνω οτι" _________.Αν μπορουσες να με βοηθησεις θα ημουν ευγνωμον.

Γράψε με απλά λόγια αυτό το οποίο δηλώνεις. Μην κολλάς σε πολλές τυπικότηττες...

Αν και συμφωνώ με αυτό που λέει ο Panagioths,

αν επιμένεις να αγχώνεσαι για το τι θα γράψεις,

πες μας τουλάχιστον περιγραφικά τι θέλεις να δηλώσεις,

και θα πέσει το απαραίτητο σουλούπωμα από τα υπόλοιπα μέλη.

Αρχηγε μου με το συμπαθειο,και δεν θελω να γινω κακος κιολας,αλλα αμα οντας φοιτητης για να συνταξεις ενα απλουστατο χαρτι,φτιαγμενο για να συντασσεται απο αποφοιτο δημοτικου,ψαχνεις βοηθεια στα ιντεργουεμπζ,πως περιμενεις να σε παρει ποτε στα σοβαρα καποιος εργοδοτης που δεν ειναι λολκατ η αθιγγανος καρπουζεμπορας???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.