chaosmaster Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Καλησπερα.Θα ηθελα καποιος να με βοηθησει να συνταξω μια υπευθυνη δηλωση που αφορα τη πρακτικη μ εργασια σε πανεπιστημιο..Δε τη κανω μονος μου γιατι πρεπει να εχει ολοσωστη.Ευχαριστω
astrolabos Οκτώβριος 22, 2010 #2 Οκτώβριος 22, 2010 Αν θες να είναι ολόσωστη να απευθυνθείς σε επαγγελματία δικηγόρο. Εγώ δε θα άφηνα την τύχη της υπεύθυνης δήλωσης σε ένα άγνωστο σε κάποιο τεχνολογικό φόρουμ.
Panagioths Οκτώβριος 22, 2010 #3 Οκτώβριος 22, 2010 Δηλαδή τι λάθος μπορείς να κάνεις σε μια υπεύθυνη δήλωση; Τα στοιχεία σου ή το κείμενο της δήλωσης που στο δίνουν έτοιμο;
chaosmaster Οκτώβριος 22, 2010 Author #4 Οκτώβριος 22, 2010 Δηλαδή τι λάθος μπορείς να κάνεις σε μια υπεύθυνη δήλωση; Τα στοιχεία σου ή το κείμενο της δήλωσης που στο δίνουν έτοιμο;το συντακτικο κομματι μιας κ δε μου δινουν καποια φορμα
Panagioths Οκτώβριος 22, 2010 #5 Οκτώβριος 22, 2010 Ορίστε η φόρμα: http://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/polites/e-entipa_files/entypa/entypa_pdf/YPDHL.pdf
chaosmaster Οκτώβριος 22, 2010 Author #6 Οκτώβριος 22, 2010 δε ξερω τι να γραψω και πως να το συνταηω σωστα. "δηλωνω οτι" _________.Αν μπορουσες να με βοηθησεις θα ημουν ευγνωμον.
Panagioths Οκτώβριος 22, 2010 #7 Οκτώβριος 22, 2010 Γράψε με απλά λόγια αυτό το οποίο δηλώνεις. Μην κολλάς σε πολλές τυπικότηττες...
pank Οκτώβριος 23, 2010 #8 Οκτώβριος 23, 2010 Γράψε με απλά λόγια αυτό το οποίο δηλώνεις. Μην κολλάς σε πολλές τυπικότηττες...Αν και συμφωνώ με αυτό που λέει ο Panagioths,αν επιμένεις να αγχώνεσαι για το τι θα γράψεις,πες μας τουλάχιστον περιγραφικά τι θέλεις να δηλώσεις,και θα πέσει το απαραίτητο σουλούπωμα από τα υπόλοιπα μέλη.
Tsakonas Οκτώβριος 23, 2010 #9 Οκτώβριος 23, 2010 Αρχηγε μου με το συμπαθειο,και δεν θελω να γινω κακος κιολας,αλλα αμα οντας φοιτητης για να συνταξεις ενα απλουστατο χαρτι,φτιαγμενο για να συντασσεται απο αποφοιτο δημοτικου,ψαχνεις βοηθεια στα ιντεργουεμπζ,πως περιμενεις να σε παρει ποτε στα σοβαρα καποιος εργοδοτης που δεν ειναι λολκατ η αθιγγανος καρπουζεμπορας???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.