Jump to content

HR expert

sotiris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρες.

Να πω τον πόνο μου:

έχω ένα βιογραφικό φτιάξει εδώ και περίπου 2-3 χρόνια, το οποίο διαρκώς το εμπλουτίζω με τα διάφορα που κάνω.

Έχω την εντύπωση ότι το βιογραφικό μου είναι ψιλομούφα.

Εντάξει δεν είναι και σαν του Μπρους Λη, αλλά μάλλον θέλει κάποιο ρετουσάρισμα και δεν έχω έμπνευση.

Έχει κανείς εμπειρία και όρεξη να του ρίξει μια ματιά να μου πει τη γνώμη του? Δηλαδή να έχει ασχοληθεί με HR ή κάτι αντίστοιχο και να ξέρει πώς θα πρέπει να το φτιάξω.

Κυρίως με προβλημάτισε ένας Άγγλος που έλεγε ότι πρέπει το βιογραφικό να έχει achievements, και το δικό μου είναι αν-achievement-άριστο . . .

μια ευρωπαικη φορμα βιογραφικου που κυκλοφορει στα σαιτς της ΕΕ την εχεις ?

φιλος παντως που τελειωνει διδακτορικο Οξφορντ θεωρητικη φυσικη ειναι υπερ πιο λιτων βιογραφικων...

Επειδη στην προηγουμενη δουλεια μου ειχα επαφη με το HR τμημα της εταιρειας ξερω οτι πρεπει να εχεις ετοιμα 2 version του βιογραφικου σου καθε φορα. Ενα λιτο αλλα περιεκτικο μεν το οποιο στελνεις την 1η πρωτη φορα, και αν σε καλεσουνε για συνεντευξη εχεις ενα πολυ αναλυτικο σε σχεση με το πρωτο. Βεβαια σχεδον κανεις δεν το κανει αυτο (ιδιως με το 2ο) αλλα σου λεω τι μου ειπε ο HR Director οποτε λογικα θα ισχυει ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.