Jump to content

6850 - 6870 BENCHMARKS

Tiltevros

Recommended Posts

Το τρελλο ειναι το scalling που εχουν σε crossfire Ιασονα. 2x6870 ειναι γρηγοροτερες σε καθε περιπτωση απο 2x5870. Με λιγα λογια, με τα μισα λεφτα που κοστιζουν 2 5870, εισαι ακομα πιο γρηγορος.

Εγω γιατί βλέπω πως το 6870CF είναι έστω οριακά πιο γρήγορο από 5870CF σε 3 από τα 11 παιχνίδια (στα 8 που είναι πιο αργό σε μερικά είναι κάμποσα fps πίσω και όχι οριακά πίσω) ?

AMD’s Radeon HD 6870 & 6850: Renewing Competition in the Mid-Range Market - AnandTech :: Your Source for Hardware Analysis and News

Επίσης CF και gaming δεν πάνε πακέτο.

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply
Εγω γιατί βλέπω πως το 6870CF είναι έστω οριακά πιο γρήγορο από 5870CF σε 3 από τα 11 παιχνίδια (στα 8 που είναι πιο αργό σε μερικά είναι κάμποσα fps πίσω και όχι οριακά πίσω) ?

AMD’s Radeon HD 6870 & 6850: Renewing Competition in the Mid-Range Market - AnandTech :: Your Source for Hardware Analysis and News

Επίσης CF και gaming δεν πάνε πακέτο.

Στα περισσοτερα review τις εχουν γρηγοροτερες σε καθε περιπτωση, ριξε μια ματια στα links του sebastian απο πανω.(εχω χασει εμπιστοσυνη σε anandtech καιρο τωρα). Αληθεια η ψεμματα θα δειξει οταν βρωμισει ο τοπος απο δαυτες.Σχετικα με sli και cf και gaming πανε και παραπανε πακετο. Ξεκολλατε με τη καραμελα. Με 3way sli η trifire και 3 οθονες παω πασο. Με 2 καρτες μια οθονη ΔΕΝ υπαρχει stuttering.

Ω ρε φίλε!!!Άμα ισχύουν αυτά,τότε...τι θα λένε και οι 69x0!!!

Άρα δύο 6870 είναι το ίδιο και καλύτερα,έστω και λίγο,από 5870 αλλά και στα ίδια φράγκα!:hmm:Καλή φάση!

2 x 6850 = 5970

2 x 6870 > 5970

http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Radeon_HD_6850_CrossFire/

http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Radeon_HD_6870_CrossFire/

τι σημεινει αυτο οτι θα πεσει η τιμη της 5970?

Τι να την κανεις την 5970 τωρα???

ASUS Radeon HD 6870 CrossFire Review - Page 1/25 | techPowerUp

6870&6870CF

73973408.png

Uploaded with ImageShack.us

6850&6850CF

20415638.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Λοιπον μωρα μου ακουστε και το καλο το 6870 ΜΕ ΑΕΡΑ απο 900->1200 πυρηνα και το 6850 με αερα απο 775->1100, ειπατε κατι ????

Aυτα ειναι τα μεσαια, τα βαρβατα ερχονται!!!

Δεν έχει σχέση ο αριθμός των οθόνων με την ύπαρξη ή μη του microstuttering...

Βαση την ακριβη ορολογια του microstuttering ισχυει οτι δεν εχει σχεση (το φαινομενο του microstuttering) με τον αριθμο των monitors. Αυτο που εννοω ειναι οτι σε 2 setup που εχω δει απο κοντα με +++ καρτες και +++ οθονες παρατηρεις μια αδυναμια συγρονισμου λες και εχει διαφορα input lag η μια οθονη με την αλλη και ας ειναι η ιδια μαρκα/μοντελο/παρτιδα. Κατι που δε καταφερα να εντοπισω σε καποια video του sebastian που ειχε ανεβασει με την μια 5870.

@gomar, αν εχεις ηδη μια 5870, δεν αγοραζεις καμια... ουτε καν τις επομενες... ας βγει πρωτα κατι αξιο λογου που να τις εκμεταλευεται και μετα βλεπουμε... ειδικα αν εχεις ενα μονιτορ, δεν διαβαζεις ειδησεις για καρτες γραφικων για τα επομενα 2 χρονια... :p

@amdnikos, σε βιντεο απο καμερα δεν μπορεις να δεις το microstuttering, λογο του περιορισμου του refresh rate της καμερας...

@amdnikos, σε βιντεο απο καμερα δεν μπορεις να δεις το microstuttering, λογο του περιορισμου του refresh rate της καμερας...

Γκουχ, pure 260sli fubar :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HGDOyzzRQ3k]YouTube - Stalker Clear Sky: Microruckeln[/ame]

παίδες αυτό το crossfire scaling είναι όλα τα λεφτά....

Προσωπικά θα κάτσω λίγο στα αυγουλάκια μου με την 470, θα ξεπετάξω ότι game έχει physx μέχρι να δούμε τι κάνει και ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ (caιman).

Και μετά κατευθείαν crossfire 6850, το μόνο σημείο που δεν με κάνει να βουτήξω τώρα είναι ότι θέλω να δω τι συμβαίνει και με τα minimum fps....

πιστεύω ότι το value του 6850 και 6870 crossfrire η 6950-70 δεν θα το φτασει, επίσης νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε εξαιρετικά υψηλές τιμές για την σειρά 69χχ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα έχουν ουσιαστικό ανταγωνισμό.

Δηλαδή προβλέπω τιμές 450 αι 550 αντίστοιχα για τις 6950-70. Μόνο αν δούμε την 480 στα 350 μπορεί να αλλάξει αυτό το σενάριο.......

Λοιπον μωρα μου ακουστε και το καλο το 6870 ΜΕ ΑΕΡΑ απο 900->1200 πυρηνα και το 6850 με αερα απο 775->1100, ειπατε κατι ????

Aυτα ειναι τα μεσαια, τα βαρβατα ερχονται!!!

έχεις κάποια πηγή για αυτό???? αν ισχύει θα παλαβώσω τελείως......

έχεις κάποια πηγή για αυτό???? αν ισχύει θα παλαβώσω τελείως......

Tην καλυτερη! μεσα απο hwbot.... http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=12267

Με μαμα ταση το 6870 παιζει 970-980, απο εκει και πανω ανεβαζεις ταση....με stock για καθε μερα ενα 1100 το εχεις (επιασε max αερα 1200, οχι με stock cooler αλλα με αερα)

Με νερακι το 1200 το εχεις χαλαρα!

Για 6850 -> Highest frequency we reached on Asus HD 6850 with stock cooler and normal ambient - 1060MHZ

Για 6870 -> Poparamiro takes Gigabyte HD6870 to an astounding 1200MHz !!!!

Διαβάζοντας τα review των Anand kai guru3d έβγαλα ένα μόνο συμπέρασμα. Η 5870 είναι παντού γρηγορότερη απο την 6870 έστω και για λίγο. Για το crossfire τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Στον anand μπορούμε να πούμε ότι φαίνεται να υπάρχει ισοπαλία! Στον guru3d φαίνεται ότι δύο 6870 κυριολεκτικά διαλύουν τις 5870 γεγονός που επιβαιβεώνεται και απο τα αποτελέσματα του techpowerup.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.