Jump to content

6850 - 6870 BENCHMARKS

Tiltevros

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply
να μαι κι εγωωω...!!! ωραιες οι καρτες...πουλαω 2 5850 με 100 ευρω τη μια οποιος θελει πμ...χαχαχαχαχαχα...θελω 6870 σε κροσφαιρ τωρα...:hang3::hang3::hang3::hang3:

Μάπα είναι ρε μην πάρεις!

ΑΤΙ- > ΑΠ-ΑΤΙ το ξέχασες!

Το ξέχασες, όχι εσύ μόνο αλλα και πολύ άλλοι...

Βλέπουμε μια καρτα με 50% λιγότερη κατανάλωση (6870 από 470) από την 470gtx με 10% παραπάνω απόδοση και 40% μικρότερο πυρήνα!

Αν αυτό δεν είναι ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ τότε τι είναι ?

Μάπα είναι ρε μην πάρεις!

ΑΤΙ- > ΑΠ-ΑΤΙ το ξέχασες!

Το ξέχασες, όχι εσύ μόνο αλλα και πολύ άλλοι...

Βλέπουμε μια καρτα με 50% λιγότερη κατανάλωση (6870 από 470) από την 470gtx με 10% παραπάνω απόδοση και 40% μικρότερο πυρήνα!

Αν αυτό δεν είναι ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ τότε τι είναι ?

χαχα...με παρεξηγησες...ειπα εγω την ΑΤΙ, ΑΠΑΤΙ..??χιχι..ενταξει..ολοι εχουμε τις μαυρες μας...τωρα πολυ απλα οποιοι παρουν την σειρα 6χχχ, θα κανουν σωστη κινηση...γιατι ειναι τοπ προιον...δε φταιει η ατι που εγω πηρα την μαπα και δοκιμαστικη 5χχχ, που βγηκε καθαρα για εμπορικους λογους σαν κρας τεστ για να βγαλει η νβιντια την 4χχ ωστε να την αποτελειωσει η ατι με τις 6χχχ...τα κολπα δε τα ξερα και τωρα νιωθω -_-_->>> :hang3: παρολα αυτα ειμαι χαρουμενος...μηπως βρουν ορεξη και φτιαξουν καλυτερους καταλυστ...:wall:

παντως πολυ τεχνολογια το προιον...οντως... ;) και εις ανωτερα...του χρονου...

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι αύριο που θα το ξανααναρτήσει το guru3d εδώ είναι το review, αν και λοιπουν κάποιες σελίδες.

Aπ' ότι λένε πάντως, λόγω των παλιών drivers που έχουν οι παλιές κάρτες σε αυτό το review, και λιγό απο άλλα review που έχω δει (αν και όχι τοσο αξιόπιστα) η 6870 ειναι γενικά ένα κλικ πάνω απο την 5850 και η 6850 λίγο πάνω απο την 460 1gb.

edit: ή μπορειτε να το διαβάσετε και εδώ

kai εδώ το crossfire review

σε crossfire φαινεται να εχει καλυτερο scaling απο την 5000 σειρα. αλλα clock προς clock φαινεται να εχει ισαξιες επιδοσεις με μια 5850!και το επιτυγχανει με πολυ λιγοτρους shaders.πραγμα πολυ θετικο, οπως θετικο ειναι η μειωμενη καταναλωση της καρτας σε σχεση με μια 5850.αλλα. το fabrication process το ιδιο 40nm,τι overclock να παιρνει μια τετοια καρτα?πολυ λιγοτερο νομιζω.αραγε αξιζει η μεταβαση απο 5850 σε 6870?αν και λιγο νωρις νομιζω πως οχι...πιστευω πως η amd βιαστηκε στην ουσια χτυπαει την 5000 σειρα της και προκαλει μειωση τιμων στις nv καρτες, δεν μας εχει συνηθισει η ati να παρουσιαζει τα mid-end μοντελα πρωτα και μετα τα high-end, τι λες και συ atiman?

στο geizhals.at πάντως, βρίσκεις τις 470GTX 210ευρώ ενώ τις 5850 στα 220Ευρώ. Τιμές για τις 6850/6870 δεν έχει ακόμα.

Απο τα λινκς παραπάνω βλέπω ότι 470GTX έστω και οριακά μερικές φορές πάει καλύτερα από την 6870, ενώ 5850 & 460GTx είναι πιο πίσω, αλλά αυτές οι 2 έχουν μεγάλο περιθώριο O/C κάτι που δεν φαίνεται να έχει η 6870 με τα 900 στον πυρήνα.

Ξεψήσου... μακριά από cf, έτσι έλεγα και εγώ, αλλά το stuttering όταν το αντιλαμβάνεσαι, είναι ανυπόφορο...

Περίμενε για την επόμενη σειρά...

Υπερβολικος θα ελεγα jaco, 2χ5870 που ειχα ΚΕΝΤΑΓΑΝΕ!

Ή 2Χ5970 ειχαν προβλημα, βεβαια με drivers 9.12 ΤΟΤΕ, αργοτερα δεν ξερω γιατι εφυγαν και ο λογος του EYEFINITY...

Υπερβολικος θα ελεγα jaco, 2χ5870 που ειχα ΚΕΝΤΑΓΑΝΕ!

Ή 2Χ5970 ειχαν προβλημα, βεβαια με drivers 9.12 ΤΟΤΕ, αργοτερα δεν ξερω γιατι εφυγαν και ο λογος του EYEFINITY...

Είπα...:

όταν το αντιλαμβάνεσαι

Αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει, οκ... εμένα μου έφερνε αναγούλα...

Είπα...:

Αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει, οκ... εμένα μου έφερνε αναγούλα...

Εαν σου εφερνε αναγουλα σε single monitor το CF, σε EYEFINITY και CF τι σου προκαλουσε?

Το εχω μια μικρη απορια!!! :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.