Jump to content

6850 - 6870 BENCHMARKS

Tiltevros

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Καποιοι ξερουν περισσοτερο απο μας..και θα καθορισουν την πολιτικη τους.

Απο την αλλη δεν νομιζω οτι πιστευε κανεις οτι ενα ολοκαινουργιο hardware θα χαριζονταν τιμολογιακα για να ειναι ανταγωνιστικο.

Τοτε θα κινδυνευε να χαρακτηριστει αντι φτηνο, φτηνιαρικο..

Καποιοι ξερουν περισσοτερο απο μας..και θα καθορισουν την πολιτικη τους.

Απο την αλλη δεν νομιζω οτι πιστευε κανεις οτι ενα ολοκαινουργιο hardware θα χαριζονταν τιμολογιακα για να ειναι ανταγωνιστικο.

Τοτε θα κινδυνευε να χαρακτηριστει αντι φτηνο, φτηνιαρικο..

+1 πολυ σωστο...

αλλωστε δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να ειναι κοντα στις τιμες...της nvidia...αν θελουν ας παρουν το αδυναμο gtx460 768μβ + 1γβ...τους κραταει κανεις...??? αν θελουν να λυπηθουν τα λιγοστα ευρω για να παρουν κατι παλαιωμενο και χιλιοδοκιμασμενο, ας το κανουν...

τι ασχετο το ενα υλικο με το αλλο...συγκρινουμε ενα προιον μηνων με ενα που δεν εχει βγει καλα καλα ακομα...??? ελεος...οι ATI για 3-6 μηνες θα ναι ξανα στο θρονο...οσοι λοιπον, λυπουνται τα διψηφια νουμερα ευρω διαφορας στις τιμες, ας καθισουν στο θερμοκηπιο και ηλεκτροεργοστασιο της nvidia...οπως ειπα στην αρχη...και ΦΤΗΝΑ τις δινει σχετικα...δεν ειναι απλο refresh...ειναι νεες καρτες...θα το χωνεψει καλα η nvidia που διατυμπανιζει, ειναι ιδιες με τις 5χχχ αλα refresh...:clap:

Προς το παρόν, δεν έχω καμιά ειδοποίηση από multirama, πέρα από το καλάθι που δείχνει να έχει καταχωρηθεί η παραγγελία :nothing:

Πιστεύει κανένας ότι οι τιμές θα διαμορφωθούν <220€ Προσωπικά θα με πείραζε περισσότερο να περιμένω (τι;) και να δω τις τιμές της 6870 πάνω από 270 € -θυμίζει κάτι;

Αν με είχε πείσει η nvidia με τις 460 (την 470 την βρίσκω ακριβή ) θα την είχα πάρει.

Πληροφοριακά η 4870 ήταν η πρώτη μου radeon, ήμουν πιστός στην nvidia, από την geforce 2.

Έφυγαν και από το site του multi και οι δύο κάρτες!

Παντα ο ανταγωνισμός ειναι προς όφελος του καταναλωτή.

δεν ισχυει...παντα προς ωφελος των εταιριων ειναι...πρωτα των κατασκευαστριων, μετα των παραγωγων, και μετα των πωλητων...αν καναμε μια ερευνα ποσα κερδιζει ο καθενας τους...θα επεφτε πολυ γελιο...στο τι χανουμε εμεις...αλλα τι να κανεις κιολας...!!! ετσι λειτουργει το συστημα και ο μηχανισμος της αγορας, ποσο μαλλον της τεχνολογικης...:hmm::p

@ atiman

ένταξη δεν περίμενα σήμερα να ειχα την κάρτα στα χέρια μου! Αλλά δεν ξέρω, έχουν τις κάρτες και δεν μπορούν ακόμα να τις δώσουν, ή τις περιμένουν; Γιατί εγώ φαντάστηκα ότι τις έχουν.

δεν ισχυει...παντα προς ωφελος των εταιριων ειναι...πρωτα των κατασκευαστριων, μετα των παραγωγων, και μετα των πωλητων...αν καναμε μια ερευνα ποσα κερδιζει ο καθενας τους...θα επεφτε πολυ γελιο...στο τι χανουμε εμεις...αλλα τι να κανεις κιολας...!!! ετσι λειτουργει το συστημα και ο μηχανισμος της αγορας, ποσο μαλλον της τεχνολογικης...:hmm::p

κάθεσαι και αναλύεις και με ξενερώνεις, θέλω μηνύματα σαν το σχόλιο για το tesselation της AMD!!!!!

ρίξε λίγο λάδι στη φωτιά κατέντησε βαρετή η συζήτηση! :p:P:P:P:P:P

κάθεσαι και αναλύεις και με ξενερώνεις, θέλω μηνύματα σαν το σχόλιο για το tesselation της AMD!!!!!

ρίξε λίγο λάδι στη φωτιά κατέντησε βαρετή η συζήτηση! :p:P:P:P:P:P

γιατί μου τον τσιτώνεις τώρα!!! Τον έχω με κατασταλτικά χαπάκια...

Ο ανταγωνισμός θα φέρει την ισορροπία!

Μια χάρα τα πάει η ΑΤΙ (Δεν σε ξεχνώ).....

Το θεμα δεν ειναι αν τις εχουν η αν δεν τις εχουν, αλλα το πως μπορουν να γραφουν αμεσα διαθεσιμο ενα προιον το οποιο επισημα ΔΕΝ υπαρχει ακομα..

χιχι...μα ειναι απλο...ουτε καν θελει σκεψη...γιατι οι ανθρωποι οταν βλεπουν Ελλαδα, οικονομικη κριση...βρηκαν τροπο να βγαλουν χαρτζιλικι...σου λεει κατσε να προπαραγγειλουν 10αδες, μια καρτα που δεν ηρθε ακομα, να τους εχουμε σιγουρους και αναμονη...χαχαχαχαχαχα:wall:

τωρα γιατι με γκαζωνετε να αρχισω τα επιστημονικα μου...??? :fist::happy2::p δε θελω να φαω και αλλο μπαν, στο τελος δεν θα χω να σχολιασω...χιχι

αυτο σημαινει η 470 θα ειναι μονιμα και παντου κατω απο 300...δεν ειναι και ασχημα...να δουμε που θα κατσει η 6950...γιατι η 470 ειναι πιο καλη απο την 6870...θα πεσει ξυλο με τις 2 εταιριες με τις νεες τιμες...χαχαχαχαχαχα:hang3:

αυτό το 220 ευρώ η gtx 470 σε τι λετε να μεταφραστεί στο Ελλαντάρα?

NVIDIA Mulls Price-Cuts on GeForce GTX 460 and GTX 470 to Counter HD 6800 Threat | techPowerUp

μου φαίνεται πολύ πιο μεγάλη είδηση από το 169-199 της 460....

ήδη μακρυά από την "Ουγκάντα".. (είναι προσβλητικό για την Ουγκάντα το ξερω... :S) έχει ακόμη καλύτερες τιμές..

NVIDIA Mulls Price-Cuts on GeForce GTX 460 and GTX 470 to Counter HD 6800 Threat | techPowerUp

Ο απολυτος ξεπεσμος...

Φανταζεστε να ειναι "κραχτης" η τιμη των ΑΤΙ και να ανακοινωθει στα 160 τελικα?

Κατι σαν τις δημοπρασιες ενα πραγμα...

η 6850 χτυπαει την 460, η 6870 χτυπαει την 470, η 6950 χτυπαει την 480...και η 6970 θα παιζει μονη της...(την 6990 δεν την πιανω στο στομα μου)...που το περιεργο οτι ριχνει της τιμες η πρασινη...πως θα συνεχισουν...??? χιχι...

παραδεχομαι παντως την ΑΜΔ, 1 χρονο δεν αλλαξε τις τιμες στην ΑΤΙ...κρατησε ψηλα το κεφαλι...οι αλλοι σκυψανε πριν καλα καλα σηκωθουν...:whip::T: χαχα...ατιμαν, πρεπει η αμδ, να στειλει κοκκινα χαρτομαντηλα σε καποιους:slap::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.