Jump to content

6850 - 6870 BENCHMARKS

Tiltevros

Recommended Posts

οι τιμες ειναι καλα εκει που ειναι...και για να λεμε την αληθεια ειναι υπερκαλα...ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ 4 αλλα 2 ΚΑΡΤΕΣ σε υλοποιηση CFX...χαιρομαι που τις κρατησανε χαμηλα λοιπον...

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

@ ageloslx

Απο το site την παρηγγειλα. Δεν με πολυενδιαφερει ποτε θα ερθει. Απλως δεν θελω να την πατησω οπως περσυ με την σειρα 58χ0. (με διαθεσιμοτητα και αυξηση τιμων)

Μου αρκει να ειναι πιο γρηγορη και να εχει λιγοτερη καταναλωση απο την 4870.

Μου αρκει να ειναι πιο γρηγορη και να εχει λιγοτερη καταναλωση απο την 4870.

Δεδομένο..οπότε με το καλό...

nikpoth πιστεύεις ότι γράφει το hardoc?......

Δεδομένο..οπότε με το καλό...

nikpoth πιστεύεις ότι γράφει το hardoc?......

βασικά μου είναι δύσκολο να πιστέψω τον οποιονδήποτε.

αλλα δεν θα μου έκανε και εντύπωση μεγάλη το συγκεκριμένο.

Γνωστο αυτο, χρονια τωρα.. :innocent:

νομιζω πως βιαστηκες να παραγγειλεις. αν και θα κανεις ενα ωραιο review και για μας....χαλαλι η βιασυν:dance3:η...

σαν διαστασεις, οι 6850/6870 ειναι μεγαλυτερες η μικροτερες απο μια 4850 που χωραει οριακα στο κουτι μου?

Καλη φαινεται.

Και πολυ καλη συσκευασια.

Λετε να μπορω να παιζω το PES 2011 με αυτη? :):):)

άνετα αλλά μην βιαστείς περίμενε reviews

@ tsitas

Δεν νομίζω πως έχω κάτι να περιμένω, η 4870 καίει σε idle περίπου όσο η 6870 σε load! Ηδη την εχω κρατησει περισσοτερο απο καθε αλλη καρτα γραφικών! Δεδομένη είναι η αναβάθμιση και σε επιδόσεις! Περιμένω τουλάχιστον 50% πάνω.

Παιχνίδια εχουν βγει και βγαινουν πολλα (το μικροstuttering στο mafia II ηταν η τελευταια σταγόνα). http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/mikrokolimata-sto-mafia-2-me-asus-4870-a-84842.html

Δεν πιστεύω να αλλάξουν σημαντικά οι τιμές, εξαλλου τώρα έχω ελεύθερό χρόνο να ασχοληθώ με παιχνίδια.

Ασε που μπορει να κανω το πρωτο μου review :)

Για τις τιμές δεν είναι τίποτα σίγουρο, περιμένω μια μικρή πτώση από την στιγμή η nvidia αποφάσισε να δώσει τσάμπα κάρτες στο λαό...

Το κλαμα προβλεπεται πρασινο και προβλεπεται ποταμι.!!!

Δεν ειναι μονο η τιμη που καθοριζει την αξια ενος προιοντος, και το προιον ειναι και παναξιο και αναλογικα σχετικα φτηνο.

H τιμή δεν καθορίζει την αξία, αλλά αν η 460 1Gb πουλιέται 200 ευρώ και η 6870 250 τότε μόνο όσοι έχουν λογότυπο ΑΤΙ στο avatar και στο αυτοκίνητο (στυλ "μήλο") θα αγοράσουν την 6870/

Το κλαμα προβλεπεται πρασινο και προβλεπεται ποταμι.!!!

Δεν ειναι μονο η τιμη που καθοριζει την αξια ενος προιοντος, και το προιον ειναι και παναξιο και αναλογικα σχετικα φτηνο.

αερολογίες

H τιμή δεν καθορίζει την αξία, αλλά αν η 460 1Gb πουλιέται 200 ευρώ και η 6870 250 τότε μόνο όσοι έχουν λογότυπο ΑΤΙ στο avatar και στο αυτοκίνητο (στυλ "μήλο") θα αγοράσουν την 6870/

Στην Ελλαδα και για τον πρωτο μονο μηνα μπορει.

Αγορα ομως δεν ειναι μονο η Ελλαδα..

Borg,,

Καθε αλλο, αν η κινηση της πρασινης εχει μια δοση αληθειας, σημαινει οτι ηδη εχει αρχισει να κλαιει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.