Jump to content

6850 - 6870 BENCHMARKS

Tiltevros

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply
απο την 4870 ειναι αρκετη διαφορα στην αποδοση . θερμοκρασιες κτλ? με οverclock ασχοληθηκες καθολου?

Είδα πολύ μεγάλες διαφορές στην θερμοκρασία -μέχρι 63°C κατέγραψε το gpu-z στο mafiaII (η 4870 είχε παραπάνω σε idle) και στην κάρτα γραφικών και στο στο σύστημα γενικά. Δεν κυκλοφορεί ο αέρας ξανά μέσα στο κουτί, αλλά λόγω ανεμιστήρα, ακούγεται πιο πολύ.

Σε μήκος είναι περίπου το ίδιο (25εκ), λίγα χιλιοστά μακρύτερη η 6870.

Στις επιδόσεις πάλι, η διαφορά μου θύμισε την αλλαγή από 8800GT σε 4870, δηλαδή είναι μεγάλη. Όποιος θέλει να κρατήσει μια αντίστοιχη κάρτα πρέπει πλέον να συμβιβάζεται με medium ρυθμίσεις στα σύγχρονα παιχνίδια.

Υγ. λόγω κακοκαιρίας (την ''άκουσε'' και το ρουτερ), μπαίνω από το wifi του δήμου και το notebook, και δεν εχω πρόχειρα αλλά στοιχεία και φωτογραφίες, αλλά επιφυλάσσομαι.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αλλα 2 € κατω σημερα....

Ισως μεχρι το τελος του χρονου να φτασουν σε σωστες τιμες...

το overdrive εχει 850 ωραιο στο core 850 στο crysis μου εκανε τρεμουλιασμα, και οι μνημες πανω απο 1000 μου καναν τρεμουλιασμα επισης. Οι μνημες δεν εχουν heat sinks πανω και οι gv1000 οι ζαλμαν που εχω δεν φαινετε αρκετα καλη για αυτο αφησα την stock, χωρις heat sinks για την ωρα. για 24/7 μεχρι στιγμης ειναι σταθερο σε αυτες τις συχνοτητες.

edit: θερμοκρασιες με το στοκ της sapphire 40 idle 70 full load. σε αυτες τις συχνοτητες.

οι drivers εχουν πολυ προβλημα μεχρι στιγμης στην σειρα 6χχχ νομιζα οτι φταινε τα ρολογια αλλα ολα ειναι θεμα driver τελικα. το ποιο ενοχλητικο προβλημα ειναι οτι στο starcraft2 οταν κανεις pylon δεν βλεπεις την μπλε περιοχη που εχεις να χτισεις.

fixed.

Ολοι ελπιζαμε σε clean start οσο αφορα αυτον τον τομεα αλλα....

αυτο δεν το καταφερε ΟΥΤΕ η nvidia οταν πρωτοβγηκε η 4χχ...καμια εταιρια δεν το μπορει...πρακτικα αδυνατον...ολες οι νεες καρτες εχουν περιθωριο 3 μηνων απο την κυκλοφορια για να δωσουν το "αλαθητο" αποτελεσμα...δυστυχως...οσως βιαζονται περισσοτερο να δωσουν νεο υλικο παρα νεες υπηρεσιες... ;):hmm:

τελικα με τους 10.10α ολα οκ με το starcraft και με το crysis ολα οκ με το 1.2 patch. παιζει κανονικα 850/1100 σε cfx.. μονο που δεν εχω αλλο τριαλ για vantage θα το ψαχω και οταν βρω θα ξαναριξω ενα loop.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.