Jump to content

6850 - 6870 BENCHMARKS

Tiltevros

Recommended Posts

Λιγο OT αλλα πιστευω οτι καποια στιγμη θα δουμε αποσπωμενα πλαστικα (αποκλειεται να το εχω σκεφτει μονο εγω!) πλαγια των οθονων μας ετσι ωστε οταν τρεχει το Eyeinfinity να μην υπαρχει περιθωριο μεταξυ των οθονων.

Eye Infinity compatible monitor και ετσ δηλαδης! :)

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Hyperion άσε να το κρίνω εγώ καλύτερα το αν χρειάζεται ή όχι!

Τα videakia που έβαλες είναι από παιχνίδια που είναι παναλαφρα...

Πάντως όλος τυχαίως οι τιμές στην GTX 470 αυξήθηκαν στην Γερμανία αν θυμάμαι καλά τις χθεσινές τιμές.
470GTX: 199-210 παίζουν τώρα !
Ελαφριά αύξηση κανα 10αρικο μου φάνηκε στο mindfactory.

Άλλα 30Ε πάνω η evga που κοίταγα από χθες, πφφφ.

Για να μη ρωταμε καθε φορα αν ειναι μεγαλυτερες σε μηκος απο καποια αλλη που πιθανον ειναι παλιοτερη κτλ εχει καποιος το ακριβες μηκος των 6850-6870?Κατι ειχε ακουστει για 21εκ. αλλα δεν ξερω σιγουρα...Πρεπει να μετρησω και εγω την 4890 μου να δω...

σιγουρα...αν πουλησουν πολλα και φυγουν τα πρωτα στοκ...τα δευτερα θα ειναι πιο ακριβα...μετα η τριτη φουρνια λιγο πιο ακριβη...ετσι κανουν λογω αναλογιας παραγωγης/κερδους...

σιγουρα...αν πουλησουν πολλα και φυγουν τα πρωτα στοκ...τα δευτερα θα ειναι πιο ακριβα...μετα η τριτη φουρνια λιγο πιο ακριβη...ετσι κανουν λογω αναλογιας παραγωγης/κερδους...

Nαι ολοσωστα.

Οχι επειδη η TSMC εχει "προβληματα" με τα waffers.

Oχι επειδη υπαρχει καρτελ στις μνημες RAM.

Οχι, οχι, οχι.

συμφωνω...απλα ειπες τις υπολοιπες αιτιες...ομως ξερουμε καλα οτι υπαρχει στοχος πωλησεων...οσο πιο πολλους πετυχαινουν...τοσο μειωνουν τις τιμες...δεν ξερουμε αν η παραγωγη των 6χχχ ειναι περισσοτερη απο των 5χχχ...

Προσωπική μου άποψη, εφ'όσον υπάρχει ανταγωνισμός, δε θα ανέβουν οι τιμές. Εκτός άμα είναι "συμφωνημένο". Αυτό που έγινε με τις 58ΧΧ, έγινε γιατί δεν υπήρχε άλλο προϊόν να ανταγωνιστεί. Η ζήτηση πήγε στα ύψη κτλ κτλ. Τώρα υπάρχουν όμως οι 4ΧΧ.

Να ρωτησω κάτι η ψύχτρα η zalman gv1000 κανει στην 6850;

Τελειως ασχετη ερωτηση με το θεμα μας και "τελειως στην τυχη" η απαντηση που θα σου δωσω.

Λογικα οχι.

ε αφού δεν υπάρχει θέμα για τις κάρτες άλλο αν και εγω πιστεύω οτι κάνει μιας και εχει πολλές τρύπες και κάνει και στις 5970 που δεν υπήρχαν όταν βγηκα ίδιο pcb φαίνεται απλα δεν ειμαι σίγουρος.

ε αφού δεν υπάρχει θέμα για τις κάρτες άλλο αν και εγω πιστεύω οτι κάνει μιας και εχει πολλές τρύπες και κάνει και στις 5970 που δεν υπήρχαν όταν βγηκα ίδιο pcb φαίνεται απλα δεν ειμαι σίγουρος.

5970?

Και πως ψυχει και τους 2 πυρηνες?

Παντως το συγκεκριμενο ηταν οριακα επαρκες για 4870.

Λογικα θα βγουν πιο εξειδικευμενες λυσεις απο Arctic Cooling/Zalman.

5970?

Και πως ψυχει και τους 2 πυρηνες?

Παντως το συγκεκριμενο ηταν οριακα επαρκες για 4870.

Λογικα θα βγουν πιο εξειδικευμενες λυσεις απο Arctic Cooling/Zalman.

NVIDIA Geforce FX 5950 Series

NVIDIA Geforce FX 5900 Series

οπως λεει το λινκ υποστηρίζει(οχι την 70, τις υπολοιπες μονοπυρινες) και φαντάζομαι ότι η 6850 βγαζει λιγοτερη θερμότητα και οπως φαινετε εχει και πολλες τρυπες VF1000_img1.jpg

Απλα όλη την συζήτηση την κάνω γιατι η 6850 μου φαινεται σαν την 4850 και το default cooling του θα κάνει σαν αεροπλάνο και θα βράζει μεσα ακόμα και αν της βάλω πανω σε controller.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.