Jump to content

6850 - 6870 BENCHMARKS

Tiltevros

Recommended Posts

Το bios unlock πού το είδες? Απλά κάνανε λάθος και σε 2 review sites δώσανε 6850 με 1120sp. Aκόμα και αν κυκλοφόρησαν κάποιες στην αγορά (που δεν το νομίζω) και πάρεις απο αυτές το bios (ή απο την 6870) δεν μπορείς να το βάλεις σε μια με 960sp και να περιμένεις να δουλέψουν και τα 1120 για τον απλούστατο λόγο ότι είναι κομένα με laser. Oπότε θέμα bios unlock δεν τίθεται.

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply
Tην καλυτερη! μεσα απο hwbot.... HD 6870 and HD 6850 - LAB501 style - hwbot.org

Με μαμα ταση το 6870 παιζει 970-980, απο εκει και πανω ανεβαζεις ταση....με stock για καθε μερα ενα 1100 το εχεις (επιασε max αερα 1200, οχι με stock cooler αλλα με αερα)

Με νερακι το 1200 το εχεις χαλαρα!

Για 6850 -> Highest frequency we reached on Asus HD 6850 with stock cooler and normal ambient - 1060MHZ

Για 6870 -> Poparamiro takes Gigabyte HD6870 to an astounding 1200MHz !!!!

Με 5 βαθμούς θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν τον λες αέρα...

Με 5 βαθμούς θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν τον λες αέρα...

Κοιτα και το 1200 ειναι υπερβολικο, αλλα πιστευω ενα 1075-1100 το εχεις και για χαλαρο καθε μερα ενα 1050...

Απο 1100 και πανω μασαει το τσιπακι!!!

βρε παιδιά λίγο τα φώτα σας γιατί με αυτά που βλέπω έχω τρελαθεί! από gtx285 θέλω αναγκαστικά αναβάθμιση και πήγαινα γι αυτήν ASUS MATRIX 5870 P/2DIS/2GD5 2GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR πιστεύετε ότι είναι καλύτερα 2χ6870 cf? σίγουρα οι 2χ6870 θα είναι καλύτερα από μια 5870! νταξει καλά τα πολλά fps αλλά θα έχω και ομαλό game χωρίς τα γνωστά προβλήματα των multigpu? είχα στο παρελθόν μια 3870χ2 και έχω κακές αναμνήσεις! θα ήθελα να δοκιμάσω άλλη μια φορά την τύχη μου αλλά κάπου κολλάω! η ανάλυση που παίζω τώρα είναι 1680χ1050 αλλά σύντομα θα μεταβώ στην 1920χ1080.

βρε παιδιά λίγο τα φώτα σας γιατί με αυτά που βλέπω έχω τρελαθεί! από gtx285 θέλω αναγκαστικά αναβάθμιση και πήγαινα γι αυτήν ASUS MATRIX 5870 P/2DIS/2GD5 2GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR πιστεύετε ότι είναι καλύτερα 2χ6870 cf? σίγουρα οι 2χ6870 θα είναι καλύτερα από μια 5870! νταξει καλά τα πολλά fps αλλά θα έχω και ομαλό game χωρίς τα γνωστά προβλήματα των multigpu? είχα στο παρελθόν μια 3870χ2 και έχω κακές αναμνήσεις! θα ήθελα να δοκιμάσω άλλη μια φορά την τύχη μου αλλά κάπου κολλάω! η ανάλυση που παίζω τώρα είναι 1680χ1050 αλλά σύντομα θα μεταβώ στην 1920χ1080.

Χαλαρά θα είσαι πολύ καλύτερα με 2χ6870!

Άσε την Matrix με 466 ευρω!

Αν σε ενδιαφέρουν οι μονοπύρηνες περίμενε το CAYMAN 6950-6970 σε ένα μήνα θα κάνουν όσο οι Matrix πάνω κάτω!

ρε παιδιά εγώ πάντως με 4850 cf δεν είχα ποτέ πρόβλημα!

η 4870χ2 που είχε ένας φίλος είχε microstuttering αλλά μόνο με τους πρώτους οδηγούς...

΄

από ότι ακούω η amd έχει απογειώσει την ποιότητα των οδηγών τελευταία, και αυτό φαίνεται και στα crossfire results...

φίλε sebastian ευχαριστώ για την άμεση απάντηση στην ερώτηση μου! δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το να βάλω 2-3-4 κάρτες,όπως δεν έχω και εμμονή με τις μονοπύρηνες! αλλά βλέπω από άλλους που δοκίμασαν με multigpu setup και <<όλοι>> αναφέρουν διάφορα προβλήματα σχετικά με την ομαλότητα του παιχνιδιού κ.τ.λ, και βέβαια πιστεύω ότι όχι σε όλα τα παιχνίδια, σε μερικά από αυτά θα παρουσιάζονται τέτοια προβλήματα. δεν είμαι φαν των πολλών οθονών,μια και καλή! πιστεύω τα 1680χ1050 και 1920χ1080 είναι ιδανική σαν ανάλυση για μένα οπότε με γνώμονα ας πούμε την μεγαλύτερη από τις 2 (1920χ1080) δεν θα ήθελα και το ποιο κτηνώδες σύστημα γραφικών,απλά ομαλό παιχνίδι και όχι κάτω από τα 30 fps τουλάχιστον για να μην πω 40,για max fps δεν με απασχολεί ας βγάζει και 50 εννοείται ένα 80αρι δεν θα με χάλαγε! και βέβαια αν γίνετε να την βγάλουμε έτσι μέχρι το επόμενο dx! μετά πάλι apdate:)

Με μαμα ταση το 6870 παιζει 970-980, απο εκει και πανω ανεβαζεις ταση....με stock για καθε μερα ενα 1100 το εχεις (επιασε max αερα 1200, οχι με stock cooler αλλα με αερα)

Με νερακι το 1200 το εχεις χαλαρα!

Δλδ με νερό έχεις "και καλά" 1200 χαλαρά και max κοντά στο 1300?

Δλδ με νερό έχεις "και καλά" 1200 χαλαρά και max κοντά στο 1300?

Διάβασε το link, εαν πιάσανε 1.200 με αέρα custom τότε με νεράκι με ενα full cover block θα τα έχει τα 1200. Όχι για κάθε μέρα γιατί το ρεύμα θα είναι πολύ στον πυρήνα!

αξιζει απο 5850 να παω σε 6870 ?

Δεν εχει νοημα.Νομιζω οτι ουτε καν επρεπε να σου περασει απο το μυαλο κατι τετοιο :p

Η καρτες ειναι πολυ κοντα στις επιδοσεις που σημαινει οτι δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για να παρεις παραπλησια καρτα...

Καλη η 6870 αλλα ενοειται οτι οι κατοχοι των 58χχ που θελουν να αναβαθμισουν, πρεπει να περιμενουν τις 69χχ..

Δεν απάντησες όμως στην ερώτηση!Αφού έχουν με αέρα τα 1200 και άρα με νερό θα τα έχεις άνετα τότε με νερό max για πόσο στον πυρήνα μιλάμε???

Man άποψη μου ο αέρας με το νερό δεν απέχουν στο OC, θόρυβο γλιτώνεις!

έχω δει 5870 με αέρα να πιάνουν τα 1080-1100 όπως και 5850..

Το ίδιο πάνω κάτω τερματίζει με αέρα και νερό στο οc από εκεί και πέρα θες υπό το μηδέν temps και αν ακούει ο πυρήνας!

δεν με σηκωνει για 69Χ0 αρα μπορει να ψαξω για 2 σε cross .

Για να καταλαβω δεν σε σηκωνει 69χχ ενω για 2χ6870 (που σημαινει 480 ευρω) εισαι ανετος???

Μα ακομη δεν ειδαμε της 69χχ να δουμε τιμες-επιδοσεις που θα εχουν!! Δηλαδη ποσο νομιζεις οτι θα κοστιζει μια 6970???

Επισης και αυτο που λες (crossfire) παλι δεν συμφερει...Εφοσον εχεις ηδη μια 5850 και εισαι διατεθημενος να κανεις crossfire (με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο) η πιο φρονιμη επιλογη θα ηταν να παρεις μετεχειρη ακομη μια 5850 για crossfire και οχι να δωσεις 480 ευρω για 2 6870...

Νταξ μπορει να εισαι λιγο πιο κατω στις επιδοσεις (οχι τιποτα τραγικο) αλλα θε εχεις δωσεις των 1/3 των χρηματων σε σχεση με 2χ6870...

Υ.Γ Εκτος αν ενουσες εξαρχης οτι δεν σε παιρνει για 69χχ και θα πας για δευτερη 5850 οποτε τσαμπα τα εγραψα ολα τα παραπανω :p

Αέρας με 5 βαθμούς θερμοκρασία περιβάλλοντος και κτήνος ψήκτρα είναι πολυυυ μπροστά από οποιαδήποτε φυσιολογική υδρόψυξη.

Με giorgoth θυμάμαι είχε μοντάρει την ψήκτρα (true therm) πάνω σε 295 dual pcb! Στον ένα πυρήνα της...

Θυμάμαι Ιανουάριο μήνα βραδάκι, με ανοιχτά παράθυρά στο ρετιρέ με 5 βαθμούς στην Αθήνα για να πιάσουμε το vantage!

Είχα ξυλιάσει!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.