Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Καλησπερα καταρχην σε ολους... Εχω ενα desktop pc και του εχω πανω δυο οθονες.... η μια ειναι μια 17 tft NEC. Απο χτες το βραδυ μου κανει κατι κουλα.... Πεταει μονη της το panel ρυθμισεων και μηδενιζει μονη της την φωτηνοτητα!!! Αυτο σημαινει οτι αργοπεθαινει? Υπαρχει τροπος να επισκευαστει? Συμφερει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2010 Τα εφαγε τα ψωμια της.λογικα δεν εχει εγγυηση ετσι?Δεν νομιζω να συμφερει να την φτιαξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 24, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 μήπως χτυπήθηκε με κάτα αντικείμενο και σφήνωσε κάνα πλήκτρο στο μενού της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 24, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 μήπως χτυπήθηκε με κάτα αντικείμενο και σφήνωσε κάνα πλήκτρο στο μενού της?Δεν χτυπηθηκε γιατι ειναι σε αποσταση... και την ελυσα,της εβγαλα την πλακετα των button της ,τα εβαλα ολα παλι πισω.... τιποτα!Ειναι παλιο μοντελο.....αποκλειεται να εχει εγγυηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 24, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Δηλαδή αφαίρεσες την πλακέτα με τα buttons και πάλι το κάνει? Ή απλα την έλυσες και την ξανάδεσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 24, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Δηλαδή αφαίρεσες την πλακέτα με τα buttons και πάλι το κάνει? Ή απλα την έλυσες και την ξανάδεσες?Την ελυσα ,της εβγαλα την πλακετα....πηγα την πλακετα σε εναν ηλεκτρονικο για να μου αλλαξει τα button αλλα μου ειπε οτι δουλευουν μια χαρα.... και την εκλεισα μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 24, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 νομίζω αρκετά ασχολήθηκες ό ηλεκτρονικός θα σου έπαιρνε τα ίδια με το να αγοράσεις μια 17-19άρα used22άρα με 123€ νομίζω υπεκαλύπτει οποιαδήποτε 17άρα λόγω φρεσκάδας και μόνο.17-19-20 όλες ~100€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 24, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 νομίζω αρκετά ασχολήθηκες ό ηλεκτρονικός θα σου έπαιρνε τα ίδια με το να αγοράσεις μια 17-19άρα used22άρα με 123€ νομίζω υπεκαλύπτει οποιαδήποτε 17άρα λόγω φρεσκάδας και μόνο. 17-19-20 όλες ~100€ Οντως εχεις δικιο.... μαλλον ηρθε η ωρα να ξεσφραγισω την 24 (που την κρατουσα για το καινουργιο pc που στηνω).... και θα βαλω την 22 δευτερη!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 24, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Δεν συμφερει να ασχοληθεις.Εχουν πεσει οι τιμες πολυ.Παρε μια καινουργια να την χαρεις κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmm Οκτώβριος 24, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Λές κιόλας ότι είναι παλιά, πάρε μια καινούργια...Δώσε κάτι παραπάνω κιόλας να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 24, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Ετσι οπως ειαι οι τιμες στην αγορα θα βρεις καλες οθονες σε χαμηλες τιμες κ θα ησυχασεις για μερικα χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.