Jump to content

EasyBuyWorld. Απίστευτη ταλαιπωρία!!! Αίσχος!

erectus

Recommended Posts

Καλησπέρα, είπα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου.

Όλα ξεκίνησαν πριν 2 χρόνια που χρειάστηκε να αλλάξω οπτικό drive στο xbox 360 οπότε αναγκάστικα να παραγγείλω απο αυτούς. Ήρθε το πακέτο με το hitachi drive αλλά για κάποιο λόγο δεν έλεγε να δουλέψει.. Τελικά μου είπαν πως είχαν κάνει λάθος και μου είχαν δώσει απο τα χαλασμένα που ηταν για επιστροφή!!! Το πήρα να το παώ πίσω τόση απόσταση απο Γλυφάδα στο Μαρούσι και του ζήτησα να το αλλάξει, δεν είχε άλλο μου απάντησε και ζητούσε παραπάνω χρήματα για ένα παλιότερο μοντέλο samsung! Τι να κάνω το αγόρασα.

Την επόμενη φόρα πήγα να αγοράσω ένα τσιπαρισμένο wii. H χαρά ομως κράτησε για λίγο.. Μόλις έφτασα σπίτι και το σύνδεσα δεν έπερνε καθόλου ρεύμα! τελείως ψόφιο!! Το πήρα και το πήγα αμέσως πίσω! Είχε κάνει λάθος wii!!! (την επόμενη μέρα με ενημέρωσε οτι έπαιξε!! χιχιχιχι.... πλάκα μας κάνουν!!)

Φτάνω και στις μέρες μας..

Αγόρασα πριν 2 βδομάδες ένα ps3key για το playstation 3, το σακουλάκι ηταν κλειστό με συνδετήρα, δεν έδωσα ομως σημασία. Πάω να το δοκιμάσω... το πάλευα πόση ώρα... τίποτα!!! Το πήγα πίσω και αυτό για αλλαγή. Φυσικά δεν ήξεραν τίποτα!! Το άλλο που πήρα ηταν αεροστεγώς κλειστό και δούλεψε αμέσως! Τώρα βέβαια έχω ένα αλλο πρόβλημα, δεν κάνει update γιατί απλά ειναι ένας κακός κλώνος και τον πουλάνε για γνήσιο στο site!!! Εξακριβωμένο αυτό απο το internet.

Η αλήθεια είναι πως πουλάνε πράγματα που στην Ελλάδα δύσκολα να βρεις σε άλλα καταστήματα. Μα είναι λαμώγια! Δεν θελουν να εξυπηρετήσουν!! Πουλάνε κλώνους για γνήσια!! Προσοχή!

το οτι αγοραζεις παρανομα προιοντα κ θες κ εγγυηση μου φαινεται υπερβολικο...

Δε νομίζω πως αυτό φταίει.. Για ποιά εγγύηση μιλάς..; Ούτε καν 1 μέρα δεν τα είχα στα χέρια μου!

Είμαι παράξενος ε..;

Δε νομίζω πως αυτό φταίει.. Για ποιά εγγύηση μιλάς..; Ούτε καν 1 μέρα δεν τα είχα στα χέρια μου!

Είμαι παράξενος ε..;

Παραξενος δεν εισαι....απλα οταν εχεις αγορασει αλλες δυο φορες απο εκει κ ειδες τι αγοραζεις, αρα σχηματισες μια γνωμη για το καταστημα.....δε χρειαζοταν να πας κ τριτη!!κ αν στο πουλησε για γνησιο ενω δε ειναι....να το πας πισω να παρεις τα χρηματα σου και κανε καταγγελια στο ινκα!το να τους κραζεις δε βγαζεις κατι....

τι μου θύμισε...

να ταν μονο αυτο μακρια απο αυτο το μαγαζι παιδια!!!το χουμε ξαναπει δεν θυμοσαστε την περιοδο με τα memory sticks

gia to psp που ηταν ολα fake .

ευχομαι να μην υπαρξουν και αλλα παραδειγματα

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτύρεστε ορισμένοι. Όταν υπάρχουν δεκάδες παράπονα για δαυτους σε πολλά φορουμ γιατι πάτε σε αυτούς; Μήπως και άλλαξε κάτι; Δεν άλλαξε. Λες οτι πήγες μια φορά και σε κοροιδέψανε. Ε απο την στιγμή που την έπαθες μια φορά αλλα ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΣ ΛΕΦΤΑ δεν δικαιούσε να διαμαρτύρεσαι.

τι μου θύμισε...

Για την δικια μου περιπτωση αυτη ηταν η απαντηση απο Sony αφου τους ενημερωσα για την κατασταση

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητέ κύριε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας στα προϊόντα της εταιρείας μας, καθώς και για την επιστολή που στείλατε στα κεντρικά μας γραφεία

Σε ότι αφορά στην ερώτηση σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το εν λογω κατάστημα δεν προμηθεύετε από την εταιρεία μας προϊόντα ,έχουν γίνει παρόμοιες αναφορές με την δικια σας και στο παρελθόν και η εταιρεία μας είναι ενήμερη για το γεγονός,

Στη διάθεση σας για οτιδήποτε απορία έχετε.

Με εκτίμηση

CIC-GREECE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για την δικια μου περιπτωση αυτη ηταν η απαντηση απο Sony αφου τους ενημερωσα για την κατασταση

Αγαπητέ κύριε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας στα προϊόντα της εταιρείας μας, καθώς και για την επιστολή που στείλατε στα κεντρικά μας γραφεία

Σε ότι αφορά στην ερώτηση σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το εν λογω κατάστημα δεν προμηθεύετε από την εταιρεία μας προϊόντα ,έχουν γίνει παρόμοιες αναφορές με την δικια σας και στο παρελθόν και η εταιρεία μας είναι ενήμερη για το γεγονός,

Στη διάθεση σας για οτιδήποτε απορία έχετε.

Με εκτίμηση

CIC-GREECE

Οπότε είναι στο χέρι όλων μας να χάσει την όποια πελατεία έχει το εν λόγω τριτοκοσμικό μπακάλικο. Απορώ όποιος είδε το μαγαζί το εμπιστευτικε; Γιατί εγώ έτσι όπως είδα τις κονσόλες πεταμένες σαν ρημάδια στα ράφια ούτε την φωτογραφία μου δεν θα εμπιστευόμουν να αφήσω.....

Αυτοί χρειάζονται να πας με μια επιστολή που να λέει ότι προμυθεύονται από sony και αυτά που ισχυρίζονται,να την υπογράψουν κιόλας και μετά μια ωραία μηνυσούλα!

Για να πω την αληθεια μου, η R4 του ds (οταν ειχε πρωτοανοιξει) και τα 4 ημερων ασυρματα χειρηστηρια του 360 μια χαρα εχουν βγει.

Παντως θυμαμαι οταν ειχα πρωτοπαει, ηταν ενα μαγαζι γεματο μεν, αλλα με 2 ατομα να ειναι χαλαρα. Τωρα τελευταια που πηγα για τα χειρηστηρια, ηταν 8 ατομα να δουλευουν, απιστευτη αναρχια και χαμος!

Για να πω την αληθεια μου, η R4 του ds (οταν ειχε πρωτοανοιξει) και τα 4 ημερων ασυρματα χειρηστηρια του 360 μια χαρα εχουν βγει.

Παντως θυμαμαι οταν ειχα πρωτοπαει, ηταν ενα μαγαζι γεματο μεν, αλλα με 2 ατομα να ειναι χαλαρα. Τωρα τελευταια που πηγα για τα χειρηστηρια, ηταν 8 ατομα να δουλευουν, απιστευτη αναρχια και χαμος!

Eμένα προσωπικά δεν με κέρδισε σαν εμφάνιση. Αχούρι πραγματικό. Ράφια με στοιβαγμένες κονσόλες, άλλες πεταμένες στο πάτωμα με σχισμένα κουτιά και τα καλώδια τους χύμα έξω να είναι σαν ρημάδια.

περασα κ εγω απο ενα καταστημα που εχουν σε μια περιοχη εδω μια χαρα βιτρηνα ειχαν σκεφτηκα να παρω το ps3 απο αυτους αλα πρωτα εκανα μια ερευνα στα φορουμ για αυτους κ θα το παρω απο μεγαλα καταστημα που θα το δω επιτοπου σφραγιστο. κανονικα δεν θα επρεπε να εχει ζελατινα το κουτι του ps3 η αυτοκολητο σφραγυδα οπως εχει και η sony ericsson. τελος με πειραζει που εδω δινουν 1 χρονο εγγυση ενω στην αμερικη π.χ δινουν 3 χρονια εγγυση κ ειμαι σε διλημα να το αγορασω τοσα εχω ακουσει κ εχω διαβασει κα εχω δει

περασα κ εγω απο ενα καταστημα που εχουν σε μια περιοχη εδω μια χαρα βιτρηνα ειχαν σκεφτηκα να παρω το ps3 απο αυτους αλα πρωτα εκανα μια ερευνα στα φορουμ για αυτους κ θα το παρω απο μεγαλα καταστημα που θα το δω επιτοπου σφραγιστο. κανονικα δεν θα επρεπε να εχει ζελατινα το κουτι του ps3 η αυτοκολητο σφραγυδα οπως εχει και η sony ericsson. τελος με πειραζει που εδω δινουν 1 χρονο εγγυση ενω στην αμερικη π.χ δινουν 3 χρονια εγγυση κ ειμαι σε διλημα να το αγορασω τοσα εχω ακουσει κ εχω διαβασει κα εχω δει

Εντος ευρωπαϊκης ενωσης ισχυει για ολα τα ηλεκτρονικα αντικειμενα 2 χρονια εγγυηση!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.